GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Maceraya cok gerek yok. Gidelim Batagov u alalim. Vermiyorlarsa simdi kiralik biri ile idare edelim. 1 tane saglam 6 numara almamiz lazim. Bu ara dönemde en cok ihtiyac bu olacak. Gerisi artik firsatina bagli ya da kiralik

Rudiger çok sert oynuyor bu ligde 2 maçta bir kırmızı görür.Şakası olmaz.Yumuşakta oynamaz o adam.

@Doruk Ata TANRIVERDİ 👍

1000028008.webp

Her sene transfere tonla para vereceğimize gidip scout ekibini komple değiştirelim adamların kazanmadığı dünya kadar parayı verip en iyi ekiplerden birini getirelim.

Zaten saçma sapan transferlere tonla para veriyoruz bari hakkını tam yapan adamlara vermiş oluruz.

Her sene transfere tonla para vereceğimize gidip scout ekibini komple değiştirelim adamların kazanmadığı dünya kadar parayı verip en iyi ekiplerden birini getirelim.

Zaten saçma sapan transferlere tonla para veriyoruz bari hakkını tam yapan adamlara vermiş oluruz.
scout ekibinde sorun yok ,senin hocan scout transferi istedide scout ekibi bulmadımı
transferde tek yetkili hoca ve tavukcu ve bu adamlar isimli oyuncu istiyorlar ,isimliden kastım illa yıldız degil kendi takımından parlamış bilinen oyuncu,taraftar 4 yıldır bunu goremedımı
yani scout ekibine çok gereksiz kızıyor taraftar

scout ekibinde sorun yok ,senin hocan scout transferi istedide scout ekibi bulmadımı
transferde tek yetkili hoca ve tavukcu ve bu adamlar isimli oyuncu istiyorlar ,isimliden kastım illa yıldız degil kendi takımından parlamış bilinen oyuncu,taraftar 4 yıldır bunu goremedımı
yani scout ekibine çok gereksiz kızıyor taraftar
Terim zamanıda aynıydı ya da X hoca zamanında da benzerdi en kritik dönemde bile gidip 13 m euro bütçe var forvete Diagne çekiyoruz başka hocalarda geldi gitti yine aynı elle toplasan son 2011'den bu yana 2-3 adam anca sayılır.

İlla yıldız olacaksa bence şu an orta sahamıza müthiş oturacak, bizi çok rahatlatacak Ruben Neves'i isterdim. Sezon sonu sözleşmesi bitiyor. Parayı zaten kazandı, DK için belki Arabistan'dan dönme isteği olabilir.

Trans ne zaman açılıyor bilmiyorum ama.Hizlica 2 iyi adam indirmezlerse hic planlama vs diye kafa ütülemesinler gene batiracaklar demektir.Takimin ihtiyaci belli 2 iyi adam indir gerisine bakarsin.

Geri
Üst Alt