GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Erinc baslama gene goretzka senaryosuna ya.

Taraftar kabaliyiz, taraftariz diyorsan haber gibi konusma 300 500 like ve etkilesim icin
İlk cıktıgında desteklemiştik ama bunlarda gerçekten kötü veya etkileşim için yorum yapan insanlarmış.Gs düşünen böyle kariyerinin son halindeki kişileri getirmek için algı ve reklam yapmaz.Birde futbol bilgileri çok kötü.Yorum yapmayıp haber yapsalar kendileri için daha iyi.

Bunlara nasıl küfür etmeden yorum yapabiliriz var mı bir yolu acaba

Kim ki bu adam? Hangi takimin yorumcusu?

Ulan derbi galibiyetimiz yok 3 mactan 3 puan ikisi ic saha.

Art niyet bunu mu yapar?

Fenerin maclarina baktiginda isler bambaska??

Tff Baskani kime artniyetini net sekilde belirtti?

Turkiyede sosyal medya ,youtube, kanallar ne varsa en dandik programindan su salak entrika programlarina kadar denetimde olmasi lazim her seyin.

Alayi duzmece ortam yahu.

İlk cıktıgında desteklemiştik ama bunlarda gerçekten kötü veya etkileşim için yorum yapan insanlarmış.Gs düşünen böyle kariyerinin son halindeki kişileri getirmek için algı ve reklam yapmaz.Birde futbol bilgileri çok kötü.Yorum yapmayıp haber yapsalar kendileri için daha iyi.
İyi kotu yorumlarini yapsinlar.
Tff vs konussunlar bizim yaptigimiz gibi. O yuzden izleniyor zaten.

Ama artik sponsor ittirmeleri ile her transfer doneminde somut haberi var gibi isler cok itici oluyor.

Surekli reklam sekansi sponsor sekansi ile geciyor 1 saatin 20 dksi

İclerinde kanal isini harbi daha yapan tek kisi Htalks hasan yav. Herkesi konusuyor, mizahi var, oylesine biriymis gibi muhabbet ediyor 2 tane efendi cocukla. Sponsor isini ya basta ya 1 kere 2 dk atip bitiriyor. Oyle dev produksuyon ekibinile ugrasmasi yok. Sade. Cizgisini asmiyor hic. Bayik oluyor artik ama gene hepsinden iyi

Okadar futboldan anlamıyorlar ki öyle böyle değil

ortasahaya 6/8 oynayan driblingci birazda sert genç bir topçu yeter ucuz maliyetli
senin ortasahanda zaten 3 tane baba gibi adam var!

asıl 10 numara, kanatforvet ve bir adam gibi bir sağbek bulun! birde solstoper!

ben bıktım vallah bıktım bu futbol cahillerinden!

gidip hakanç 30 milyon bayılıp alacaklar göreceksiniz etimle kemiğimle nefret bpyutuna geçtim bunların işbilmezlikleri bemi delirtiyor artık!

bir tane genç gedson, maestro filan bulun yeter!!!!!

10 numaraya harcayın parayı ulaaaan!

Okadar futboldan anlamıyorlar ki öyle böyle değil

ortasahaya 6/8 oynayan driblingci birazda sert genç bir topçu yeter ucuz maliyetli
senin ortasahanda zaten 3 tane baba gibi adam var!

asıl 10 numara, kanatforvet ve bir adam gibi bir sağbek bulun! birde solstoper!

ben bıktım vallah bıktım bu futbol cahillerinden!

gidip hakanç 30 milyon bayılıp alacaklar göreceksiniz etimle kemiğimle nefret bpyutuna geçtim bunların işbilmezlikleri bemi delirtiyor artık!

bir tane genç gedson, maestro filan bulun yeter!!!!!

10 numaraya harcayın parayı ulaaaan!
hallstatt'ta ne zaman yemek yiyeceğiz? bir rakı yapalım. gerçi orada olur mu bilmiyorum ama... :d

Geri
Üst Alt