İlker Atasay
Parçalı Üye
- 24 Eylül 2017
- 4.477
- 3.123
- 1.253
Alaba haberleri cıkıyorda umarım fakedir. Jakobs daha fazla maça çıkar öyle söyleyeyim bu aurier gibi 20 dakika bile forma giymez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yumuşak herif alcaklar diye korkuyorumUgarte'yi kirala gitsin mi. Hemi de bizimkiler ?
Buna daldıktan sonra kartal kanaryaya dönüşür.
Forumu futbol bilmeyen adamlarla doldurmuşsun
Ne Griezmann'ı kardeşim.X'de gördum Grizman'i aliyormuşuz doğru mu?
MHYking_58Bir şey diyeceğim kimse bunu dillendirmedi ama,
Mert Hakan’ın oynadığı iddiaların içeriğini görebiliyor muyuz?
Mesela rakip kırmızı görür bahsi oynamış mı hiç? Veya Penaltı bahsi?
Bunlar varsa bilerek gündeme getirilmiyor olabilir mi?
Ligler tatile giriyor fener oyunculari sakatlanmaya başlıyor, heriflerdeki sans bal akil alir gibi degil
Doping etkisi geçsin diye sakatlık ayağı yapıyorlardır. Her devre arası aynı hikaye.Brown 2 ay yokmuş, duran da dün sakatlanıp cikmisti
Eder etmesine abide tadı damağımızda kalır çocuğun azına bir parmak bal çalmak gibi olur beMessi güncelde de 14 griezmann fln eder ahmedim
Alaba artık bek oyuncusu değil stoper oynatılıyor diye biliyorum genellikleAlaba haberleri cıkıyorda umarım fakedir. Jakobs daha fazla maça çıkar öyle söyleyeyim bu aurier gibi 20 dakika bile forma giymez
Rüyasında anca görür 40'i maksimum 30 o da bonuslarla satarlar.Yani 40tan aşağı vermez en az
Hersey hazir ama gunun sonunda transferler son 2-3 gun gelir ve plananan oyuncular alinmaz b,c,d alternatifleri gelir
Kredi kartiyla alacagizNormalinde bütcen neyse ona göre oyuncu listesi hazirlarsin. Ortada henüz para yok ama liste hazir.
Cebimde para yok ama pazara gidip sogan patates alacam.