Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.678
- 40.392
- 3.413
Insallah garantilerler. Bizim hayrimiza olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne adası hocamDostlar, uzun bir aradan sonra herkese merhaba. Bu ortamı gerçekten çok özledim. Aslında eski üyelerdenim ve gerçek ismimle kayıt olmuştum. Bir dönem herkes gerçek ismini kullanmadığı için ben de adımı değiştirmiştim. Bu süreçte Guam Adası’na taşındım; Pasifik’in ortasında, ufacık bir adada yaşıyorum. Herkese tekrar selamlar. Yine gerçek adımla bir hesap oluşturdum.
Can olabilirNe adası hocam
Guam hocam. Ağustos ayında Amerika'ya taşındım. Orada route 66 yapıp Guam adasına geldim. İki aydır buradayım. Amerika'ya bağlı ancak küçük bir ada. Aslında daha çok bir Asya ülkesi gibi.Ne adası hocam
2012 üyesiyim. Diğer hesabımın banlanmasını kendim istemiştim. O sıra çok fazla tartışma yaşadığımdan dolayı ara vermenin daha iyi olacağını düşünmüştüm.Can olabilir
Can değilse de Can bu postu görüp yeni üyelik çalışmalarına başlamıştır, ismi geçince yakalıyor herif hemenCan olabilir
Şizo ahbabımız ne zaman geri dönecek?Can değilse de Can bu postu görüp yeni üyelik çalışmalarına başlamıştır, ismi geçince yakalıyor herif hemen
Evet ama her sene kampta ışık verip sezon başlayınca yok oluyor eleman. Öyle de sıkıntılı bir sorunu var kamilin.Yusuf ta da suc yok olmayacagi belli oldugu halde 4 senedir kadroda tutan zihniyete sormali.
Guam adası hakkında söylenenler doğru mu?Dostlar, uzun bir aradan sonra herkese merhaba. Bu ortamı gerçekten çok özledim. Aslında eski üyelerdenim ve gerçek ismimle kayıt olmuştum. Bir dönem herkes gerçek ismini kullanmadığı için ben de adımı değiştirmiştim. Bu süreçte Guam Adası’na taşındım; Pasifik’in ortasında, ufacık bir adada yaşıyorum. Herkese tekrar selamlar. Yine gerçek adımla bir hesap oluşturdum.
Hazirlik maclari cok onemli degil bence antrenmanda hergun vakit geciriyorlar olup olmayacagini ordan anlamalari lazim ayrica renkdas 1-2 sene demiyoruz ki 4 sene diyoruz forumda kime sorsan kadro olmamasi gerektigini soyler biz bunu gorup onlar gormuyorsa sikinti var renkdas.Evet ama her sene kampta ışık verip sezon başlayınca yok oluyor eleman. Öyle de sıkıntılı bir sorunu var kamilin.
Aynısı bir kaç oyuncumuzda daha oluyor.
4. seneye bırakmadan postalamak lazımdı o konuda da çok hatalıyız.
Kenan gibi biri bile parlamadan hemen önce 1 m euromuydu neydi bu arkadaş 6 milyonsa minimum yeni iniesta olması lazım değilse vermeyeceksinEyüp Aydın 3. Ligde oynuyordu bunun gibi Bundesliga'da değil. En kötü 4 milyon olur daha ucuza furbolcu mu olur Bundesliga'dan?
:crushed:Kenan gibi biri bile parlamadan hemen önce 1 m euromuydu neydi bu arkadaş 6 milyonsa minimum yeni iniesta olması lazım değilse vermeyeceksin
Testo basıyor gibi ne dersin reys?heykel gibi erkekligin zirvesi
2020
Ekli dosyayı görüntüle 309728
2025
Ekli dosyayı görüntüle 309729
Inanmiyorumm. Bu adamin fizigi yillardır böyleTesto basıyor gibi ne dersin reys?
Renktaş üzücü bir haberim var. Bu herifin testo basmaktan topları bezelye kadar kalmadıysa benim adım Gürbüz değil.Inanmiyorumm. Bu adamin fizigi yillardır böyle
Iki fotoğraftaki kasların ebatları ile bölgeleri neredeyse aynı.
Testo bağimlilik yapardi daha fazlasini istemediğine göre spor yaparak ideal vucut formunu yakaliyor. Bunun için uyguladigi guclu bir diyet programi var