- 22 Ağustos 2010
- 31.111
- 33.452
- 2.683
fb başkanının evi aranırken, hollandalı topçunun haberinin çıkması tatlı bir tesadüfçük mü sizce? :d
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Peki hangi 3'ünü Avrupa listesine yazardın?-Stoper (tecrubeli oyuncu, sezon sonuna kadar kiralik)
-Defansif orta saha (genc yabanci)
-Hakan C.
-Ofansif kanat (yabanci)
-Gelecek vaadeden forvet (genc yabanci)
bunlar oyle yada boyle alinmali.
Hakan olmuyor cunku Inter ile CL oynuyor zaten. O sebeple:Peki hangi 3'ünü Avrupa listesine yazardın?
3 yabancıdan ikisi genç olmalı.Hakan olmuyor cunku Inter ile CL oynuyor zaten. O sebeple:
-Stoper (tecrubeli oyuncu, sezon sonuna kadar kiralik)
-Ofansif kanat (yabanci)
Tabi bu seye de bagli, kimler gidecek mesela?
Ayrica CL kadro kriterlerine kimler uyuyor ona bakmadim.
Ne icin?3 yabancıdan ikisi genç olmalı.
Yabancı sınırı.Ne icin?
10 yabancimiz var zaten, sorun nedir anlamadim? 2 genc 2 normal yabanci yazdim zaten.Yabancı sınırı.
Musaba alalım derim
Planlama aynen böyle olmali.-Stoper (tecrubeli oyuncu, sezon sonuna kadar kiralik)
-Hakan C.
-Ofansif kanat (yabanci)
Seneye 4 yabancı genç olmalıya kuralda. O yüzden dedim.10 yabancimiz var zaten, sorun nedir anlamadim? 2 genc 2 normal yabanci yazdim zaten.
-Stoper (tecrubeli oyuncu, sezon sonuna kadar kiralik)
-Hakan C.
-Ofansif kanat (yabanci)
Tam tersi şuan 1 tane u23 hakkımız var. Yusuf giderse 23 yabancıdan ikisi genç olmalı.
He simdi anladim. Ya o sorun degil, suan diyelim ki o dedigim sekilde transferler yapilsin durum soyle oluyor: 12 yabanci ve 2 genc ama stoperi bilerek kiralik yazdim cunku suan bize tecrubeli oyuncu lazim o bolgeye. O yuzden sezon sonu o oyuncu gittiginde yerine daha genc ve potansiyelli bir yabanci stoper alinabilir.Seneye 4 yabancı genç olmalıya kuralda. O yüzden