GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

fb başkanının evi aranırken, hollandalı topçunun haberinin çıkması tatlı bir tesadüfçük mü sizce? :d

-Stoper (tecrubeli oyuncu, sezon sonuna kadar kiralik)
-Defansif orta saha (genc yabanci)
-Hakan C.
-Ofansif kanat (yabanci)
-Gelecek vaadeden forvet (genc yabanci)

bunlar oyle yada boyle alinmali.

Avrupa'ya 3 oyuncu yazma hakkı varken hem geçen kış hem bu kış yine yetmiyor.

Peki hangi 3'ünü Avrupa listesine yazardın?
Hakan olmuyor cunku Inter ile CL oynuyor zaten. O sebeple:

-Ofansif kanat (yabanci)

Tabi bu seye de bagli, kimler gidecek mesela?

Ayrica CL kadro kriterlerine kimler uyuyor ona bakmadim.

Ofansif kanat diyorum da aslinda hem kanat oynayabilen hem forvet arkasinda is yapabilecek biri olsa daha guzel olur, simdi durduk yere yine Lookman'a cikiyor yol boyle ifade edince.

Hakan olmuyor cunku Inter ile CL oynuyor zaten. O sebeple:

-Ofansif kanat (yabanci)

Tabi bu seye de bagli, kimler gidecek mesela?

Ayrica CL kadro kriterlerine kimler uyuyor ona bakmadim.
3 yabancıdan ikisi genç olmalı.

-Hakan C.
-Ofansif kanat (yabanci)
-Gelecek vaadeden forvet (genc yabanci)

bunlar oyle yada boyle alinmali.
Planlama aynen böyle olmali.

Hakan.c bu dönem vermeyebilirler hem ligde hem clde yaristalar sonucta. Yada kazik atmadan vermezler diyelim

Sag veya sol bek isterse hocanin istifasi istenmeli

Transfer nöbeti artık açılmalı, yönetime mesaj olur hem

Gscimbomda kalkışma başlamış derhal transfer istiyorlar deyip çekinirler, ocağın ilk haftası 6 transferi indirirler

Son düzenleme:
Seneye 4 yabancı genç olmalıya kuralda. O yüzden
He simdi anladim. Ya o sorun degil, suan diyelim ki o dedigim sekilde transferler yapilsin durum soyle oluyor: 12 yabanci ve 2 genc ama stoperi bilerek kiralik yazdim cunku suan bize tecrubeli oyuncu lazim o bolgeye. O yuzden sezon sonu o oyuncu gittiginde yerine daha genc ve potansiyelli bir yabanci stoper alinabilir.

Sadece ofansif kanat oyuncusunu tapusuyla aldigimiz bir durumda 11 yabanci eder sezon sonunda, surpriz ayriliklar olmadiginda mevcut takimdan 1 oyuncu gondermemiz gerekecek.

Seneye diyelim ki kural degismeyecek (Turkiye burasi belli olmaz, zit pit degisiklik olabilir yine). O vakit soyle birsey olabilir:

Sallai: iyi hos rotasyon oyuncusu ama Singo iyi donerse sakatliktan ve sag beke gecerse, oraya yerli bir yedek bek alinabilir. Iyi bir ofansif yabanci kanat alindiginda zaten oradaki rotasyon icin de fazlalik oluyor. Yani Sallai'i satarim bu durumda yaz donenimde.

Sara: Hakan C. alinabilirse belki yaz doneminde Brezilya veya Rus kuluplerine satabiliriz. Oralarda para var.

Icardi: sozlesmesi uzatilmazsa kesin gider, uzatilirsa bu yazdigimi unut.

Can Armando Güner, geçtiğimiz günlerde Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'ni geldi. (Eski Açık)

Geri
Üst Alt