GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avrupada takımlarında oynayan ve ozellikle ucl oynayan oyuncular kolay kolay turkiyeye gelmez ,anca hocasıyla kuluple sorunları varsa

adam gibi bir 10 numara ile sane osimhen barış yunus ve beklerin hucum veriminin en az %50 artacağını bilmeyen bir futbol aklı var başımızda!

vallah delireceğim artık!

Merhaba Arkadaşlar,

İşlerden dolayı uzun zamandır yazamıyordum, 2 gün önce de halısahada ön çapraz bağlarım koptu. Belki burada tecrübe etmiş birileri vardır. Ameliyat, iyileşme süreci nasıl, ne kadar sürüyor? Tavsiyelere açığım. En hareketli konu burası olduğu için yazdım kusura bakmayın.

Umuyorum akşamki maçı da sorunsuz alıp, sakatlıkların iyileşmesi ile ŞL ilk 24 hedefini tuttururuz.

Merhaba Arkadaşlar,

İşlerden dolayı uzun zamandır yazamıyordum, 2 gün önce de halısahada ön çapraz bağlarım koptu. Belki burada tecrübe etmiş birileri vardır. Ameliyat, iyileşme süreci nasıl, ne kadar sürüyor? Tavsiyelere açığım. En hareketli konu burası olduğu için yazdım kusura bakmayın.

Umuyorum akşamki maçı da sorunsuz alıp, sakatlıkların iyileşmesi ile ŞL ilk 24 hedefini tuttururuz.
Geçmiş olsun

Merhaba Arkadaşlar,

Geçmiş olsun renktaş. Asil tendonu kopan arkadaşım 6-7 ayda toparladı ameliyat sonrasi

Merhaba Arkadaşlar,

geçmiş olsun. ekşi sözlük'teki başlığa bakabilirsin. tecrübelerini yazmış epeyce kişi

10 gun sonra transfer baslıyor ,hiç görüşme yaptıkları oyuncu oldumu acaba yada öncesinde tatilmi yapacaklar italyada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt