Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.753
- 26.553
- 1.988
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onu bilmiyom2 sini aynı anda mi idstiyormus. Bunlara limit Yok mu Hacı Osman serbest mi birakmis
fb yüzyılı başlıyor
veerman
lookman
diaz
sörloth
saygı duymak gerekir cigaratör başgana
Geçmiş olsunMerhaba Arkadaşlar,
İşlerden dolayı uzun zamandır yazamıyordum, 2 gün önce de halısahada ön çapraz bağlarım koptu. Belki burada tecrübe etmiş birileri vardır. Ameliyat, iyileşme süreci nasıl, ne kadar sürüyor? Tavsiyelere açığım. En hareketli konu burası olduğu için yazdım kusura bakmayın.
Umuyorum akşamki maçı da sorunsuz alıp, sakatlıkların iyileşmesi ile ŞL ilk 24 hedefini tuttururuz.
Geçmiş olsun renktaş. Asil tendonu kopan arkadaşım 6-7 ayda toparladı ameliyat sonrasiMerhaba Arkadaşlar,
İşlerden dolayı uzun zamandır yazamıyordum, 2 gün önce de halısahada ön çapraz bağlarım koptu. Belki burada tecrübe etmiş birileri vardır. Ameliyat, iyileşme süreci nasıl, ne kadar sürüyor? Tavsiyelere açığım. En hareketli konu burası olduğu için yazdım kusura bakmayın.
Umuyorum akşamki maçı da sorunsuz alıp, sakatlıkların iyileşmesi ile ŞL ilk 24 hedefini tuttururuz.
geçmiş olsun. ekşi sözlük'teki başlığa bakabilirsin. tecrübelerini yazmış epeyce kişiMerhaba Arkadaşlar,
Brahim diaz sümüğünü atmazFb lokmanla brahim diazı istiyomuş alamazlar inş
KewellSol stoper oynayabilen kanat forvet
Mustafa iyi mi oldu kötü mu oldu bilemedim bunları okumak, ameliyat konusundaki tedirginliğimi arttırdı. Hayırlısı zor bir süreç olacağa benziyor, kolaylıkla atlatanlar da varmış. İnşallah benimki de öyle olur.geçmiş olsun. ekşi sözlük'teki başlığa bakabilirsin. tecrübelerini yazmış epeyce kişi
fb bu topçuları alırsa:fb yüzyılı başlıyor
veerman
lookman
diaz
sörloth