Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.917
- 59.432
- 3.423
stoper orta saha ve öne bi oyuncuysa bence makul
stoper almamazlık etmeyin aman ha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
25 yaşında adamın ne nüksedecek yaw kronik mi bu adam o korkuyla mevkisini mi değiştirecezSingo zor oynar sağ bekte çok depar atıyor nüksekme ihtimali çok yüksek artık .. stoper yedeği olur bazı maçlarda 3 lüde oynar vs ama asla sağ bek olmaz bence.
tamam da ön bölgede neresi forvet mi kanat forvet mi 10 no mu ? bence olması gereken 10 no inşallah odurstoper orta saha ve öne bi oyuncuysa bence makul
Bence 3 yerde de kullanılabilecek bir adam. Raspadori vb. gibi.tamam da ön bölgede neresi forvet mi kanat forvet mi 10 no mu ? bence olması gereken 10 no inşallah odur
bence bilal toure gibi bi adam olabilir hem kanat hem forvettamam da ön bölgede neresi forvet mi kanat forvet mi 10 no mu ? olması gereken 10 no inşallah odur bence
raspodori gibi birisi gerçekten öıhteşem olur forvet kanat forvet ve 10 noda oynabileek kalitede topçu bulmak çok zor ama cisse konusunda çok istekliyim orta sahaya aranan oyuncu olduğunu düşünüyorumBence 3 yerde de kullanılabilecek bir adam. Raspadori vb. gibi.
Kupada oynayabiliyor mu bunlarHemen şimdi 4 tane gavur. 2 tanesini 5 ocak tarihine kadar indiriyorsun (22 yaş altı)
+2'yi de ay sonuna doğru istersen al farketmez. Mallığın lüzumu yok.
Raspadori satılık listesinde Madrid'i diye biliyorum Matteo Moretto'nın haberiydi.raspodori gibi birisi gerçekten öıhteşem olur forvet kanat forvet ve 10 noda oynabileek kalitede topçu bulmak çok zor ama cisse konusunda çok istekliyim orta sahaya aranan oyuncu olduğunu düşünüyorum
25 yaşında adamın ne nüksedecek yaw kronik mi bu adam o korkuyla mevkisini mi değiştirecez
2 Ocakta resmi olarak başlıyor o tarihe oyuncu getirirsen oynar mesela fenerde veerman oynayacak.Kupada oynayabiliyor mu bunlar
Cisse defansif nasilÜmit Akdağ(veya u23 yabancı sol stoper), Cisse(eğer alabiliyorsan Rennes alt yapısı her zaman 1 adım önde), Raspadori alalım bu 3'lüyü yeter.
Ozaman hemen getirsinler2 Ocakta resmi olarak başlıyor getirirsen oynar
stoperliği baya kötü stoper 2lisini bozmanın anlamı yokDeğiştirecez derken kariyerinde stoper de daha fazla oynamış adam sağ bekten.
stoperliği baya kötü stoper 2lisini bozmanın anlamı yok
sağ bekte devam edecek mecbur sallaiden formayı alabilirse
kral 30 verdiğimiz adamı stoper yedeği yapamayız yavStoperi bozalım yazmadım dikkat edersen stoper yedeği olur yazdım zaten ,aynı şeyleri söylüyoruz zaten.