GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1770478781154.webp

Ben Sara'nın da transfer yapacağını düşünüyorum.
Sara = 30m Euro
BAY = 45m Euro
Sanchez = 10m Euro
Torreira = 6m Euro
Sallai = 20m Euro
Satışlar böyle olur aşağı yukarı. Icardi 1 sene uzatılır nezaketen. Jakobs kalır.
Icardi ciddi indirim yapar bence U23'ün birini 3. veya 2. forvet olarak artık orasını Icardi kendi belirler, Osimhen 1. forvet olacak şekilde forvet hattı kurulur.
Sallai bence kalmalı, BAY kesin gider, Sara kalabilir belki talibi çıkacağını sanmıyorum. Yani bence en azından Sane-Osimhen-Sallai-Singo tutulmalı hatta Shancez de tutulmalı bir anda tüm omurga değişmemeli. Bize lazım olan şimdiden Tor ve Lemina için şimdiden adam bulmaları gerekir ama o da pek mümkün değil Muslera'nın gideceği %100 belliyken transferin son günü Musleranın yerine Uğurcanı çektik... Bu yaz çok kötü bir transfer dönemi geçirebiliriz, aynı eski dönemlerde olduğu gibi yani yükselmek yerine düşüş olabilir.

Bizim maç niye saat 5 te lan?

Sağlıklı kalırsa, başka bir Boey görebiliriz ve bana göre çok güzel katkı alabiliriz...ama işte Sağlık olayı çok kritik. Yüksek potensyallı ama çok öylede riskli bir Transfer.

Siz ne diyorsunuz bu konuda renkdaslar

Ayrıca pas alma işini de daha iyi yapıyor, arkasında rakip olsa bile. Sadece at uzun topu koşayimmmm yok.

Bunu güzel konu eden bir video

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt