- 16 Haziran 2010
- 193.759
- 145.953
- 6.478
Ucuncu olmak icin yaptiklari tam mallik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ucuncu olmak icin yaptiklari tam mallik.
mac mac bakmak lazim. ama su deplasman maclari benimde canimi sikiyor.aga fikstüre baktım da bi türlü çıkamıyorum işin içinden.
3-4-5 ve 7. sıradaki takımlarla deplasmanda oynuyoruz.
olmazsa olmazlar şunlar
1. içerdeki tüm maçları fire vermeden almamız gerek
2. fb ye evimizde asla ama asla yenilmememiz gerek
3. göztepe-trabzon-beşiktaş-samsun deplasmanlarından en kötü 3g 1b almak gerek
4. fenerin ts ve bjk maçlarından birinde mutlaka puan kaybetmesi gerek
Kante bonservissiz. O yüzden düşüktür...Zorunlu ops vs olan varsa belki yazın dahil olur da tam bilemedim bende![]()
kante ye bedelsiz demiş hırtlarZorunlu ops vs olan varsa belki yazın dahil olur da tam bilemedim bende![]()
Geçen seneki gibi çantalar her hafta farklı takıma gidecek belli olduRize deplasmanından yüksek beklenti içine girmişler. Rahat bir maç geçince büyük bir reaksiyon gösteriyorlar sosyal medyada.
Hocam gene hakli
Analizciler benim de midemi bulandırıyor. City maçında Barış Alper show yapar diyorlardı kaşısın da Nunes var diye.Analiz yapanları görünce kusasım geliyo aşırı cringe
Tamam sizde futbolu biliyo zannedileceksiniz tamam
Maclari izlemeyince nunes kim oluyorda herif sağ bekte iyi hayli dünde ekitike ve gakpoya karşi baya iyi durdu. Üstüne çıktı penaltıyı aldı.Analizciler benim de midemi bulandırıyor. City maçında Barış Alper show yapar diyorlardı kaşısın da Nunes var diye.
fbli analizciler bu analiz adı altında bizim rakiplerimizi küçük görüp olası puan kayıplarında bizi ekstra kötü göstermek için yapıyorlar. bknz.Serkan AkkkoyunMaclari izlemeyince nunes kim oluyorda herif sağ bekte iyi hayli dünde ekitike ve gakpoya karşi baya iyi durdu. Üstüne çıktı penaltıyı aldı.