GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şampiyonluk gider.
Taraftar ıslıklar, takım karışır. Sene sonu Osimhen vs ayrılmak ister. Kulüpte para da yok, yeni Cicaldau'lar gelir, Torrent ayarı bi hoca gelir.
2002-2010 arası karanlık dönem yeniden başlar.
Fener yüzyılı başlar, üst üste şampiyon olurlar hem de bu destek varken bi de avrupa kupası alırlar.
Tekrar gün yüzü görmek için bi 10 sene beklememiz gerekir.

Güzel günlerdi be :cry:

Konya D
Alanya
Beşiktaş D
Başak
Göztepe D
Trabzon D

Şuradan en az 15 puan lazım

Fenerin olayı top kapıp Asensio ve Talisca ile sonuca gitmek veya kanatlarda kim oynuyorsa onu pozisyona sokmak + duran toplar
Onun için mümkün olduğunca az top kaybı yapan akıllı adamlarla oynamalıyız.
Aspirilla ve Nhaga'nin içinden canavar çıkmazsa

Uğurcan
Singo Davinson Abdul Jacobs
Lemina Torreira
Sane Sara Lang
Osimhen

Sallai nerede diyenler olursa yedek kulübesinde

Abi cidden forumda reklam değil reklamda forum var

Çetcipitiye sordum forumun aylık geliri ort 50-60k imiş,ne kadarı bu reklamlardan acep

No. Buna katılmıyorum. Şu an net 22-23 kişilik bir kadromuz var. Araya 2 tane avrupa maçı giriyor diye kendi evimizde Kocaeli veya Gençlerbirliği deplasmanına puan bırakma hakkı yok kimsenin.
Orta saha rotasyonumuzu beğenmiyorum. ( Nhaga hakkında kesin fikrimiz yok )
Onun için 2 kulvar için ideal rotasyon yok. Torri bile eskisi gibi değil

Bu saatten sonra genel fikstüre bakılacak bir durum yok maç maç gidilecek ve her maç küçük bir final olduğunu kafaya oturacak öyle hazırlanacak.

Konya D
Alanya
Beşiktaş D
Başak
Göztepe D
Trabzon D

Şuradan en az 15 puan lazım
Ne 15'i ya reis, 350 milyonluk takım var bizde, ligin sonuna kadar tüm maçları alamıyorsak kapatalım dükkanı. İyi oynuyor, zor rakip denilen takımlar yüzde 200'ü ile de oynasa bizimkiler yarım saat maça asılsalar maçı çözerler. Bizim
10'da 1 bütçemize filan bile sahip değiller bunlar. Bir zahmet hepsini yen. Hele TS ve BJK'yi ilk devre evimizde yenememişken aksi telaffuz bile edilmemeli.

Bizim icin en zor mac bjk maci cünkü adamlarin senelerdir tek bir hedefi var o da bize sampiyonluk yolunda celme takmak

Oyun anlaminda zorlanacagimiz mac ise icerde alanya maci

Oynadiklari sistem farkli oldugu icin adam adama eslesmelerde sikinti cikariyor alanyaspor

Yaw bu kadar karamsar olup negatif enerji yaymayin kardesim. Zorla feneri one gecireceksiniz. Kor topal da olsa biz sampiyon olacagiz. Bu isler bu kolay olsaydi herkes yapardi. Zorsa zor. Galatasaray zorun ustesinden gelmeyi bilir.

Top Okan Buruk ve yönetimde.
Bir motto belirleyip futbolculara iyice aşılamalılar. Topçular Avrupa'da başka ligde başka oynamayı akıllarının ucundan bile geçirmemeliler.
Tahtaya maçları yazıp karşısına da 3 puan yazacaklar. Gerekirse her maça veya her 2 - 3 maça ( sadece 6 puan 9 puan) prim vermeliler. Futbolculara bir şekilde Lig > Avrupa'yi kafalarına vura vura sokmalilar.
Her şey yönetim ve hocada

Göztepe,ts,beşiktaş,samsun falan bizim kadroya göre baya baya boktan takımlar bu arada.Hadi bjk,ts derbidir de göztepe,samsun değil kendi hocaları şuan guardiola,kloop aynı anda gelip sadece bizim maça çalışmaya başlasalar bile güçleri yetmez normalde.Ara sıra açıp bi bizim kadroya bakıp bir de diğer kulüplere bakmak lazım.Bizim kadro Serie a'da olsa mesela ilk 3 dışı direkt rezillik sayardım.O yüzden bu maçların hepsi bize bağlı rakibin motivasyonuna veya taraftarına falan değil.Eğer gidip mallık yapmazsak yeneriz hepsini.Bizim için önemli olan gidip yine fbye saçma sapan maç kaybetmemek yada yedek antepe karşı olduğu gibi saçmalıklar yapmamak.Bir zahmet doğru oyunu oyna en kötü tüm topları Osi'ye falan kenardan orta dik gol at

Ne 15'i ya reis, 350 milyonluk takım var bizde, ligin sonuna kadar tüm maçları alamıyorsak kapatalım dükkanı. İyi oynuyor, zor rakip denilen takımlar yüzde 200'ü ile de oynasa bizimkiler yarım saat maça asılsalar maçı çözerler. Bizim
10'da 1 bütçemize filan bile sahip değiller bunlar. Bir zahmet hepsini yen. Hele TS ve BJK'yi ilk devre evimizde yenememişken aksi telaffuz bile edilmemeli.

İşte bunu anlatmaya çalışıyorum ben de. Kadromuz bi de genişledi. Hani dk 70 Barış çıktı Ahmet Kutucu girdi değil. Lang çıkıyor Barış giriyor, Boey çıkıyor Singo giriyor vs.

Bu ligde bu saatten sonra 3 puan öndeyken ve kendi evinde de Fener maçı varken şampiyonluğu veren şerefsizoğluşerefsizdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt