GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Juve'ye 5 atmanın psikolojik faydası da olacaktır. Örneğin Bayern, City, Barça herkesin aklında en az 5-6 atarlar gibi korkutucu imaja sahipler.
Belki bu aralar Barça ve City öyle görünmeyebilir ama herkes anlatmak istediğimi anlamıştır. Bu takımlar paramparça edene kadar oynuyorlar.
Turu geçersek rakibimiz aklında bu maç olacak ona göre oynayacaklar.

Avrupa dan elenelim diyenler vardi bide bu yakaladigin hava dosta guven rakibe korku verir.Juventusa 1978 den beridir 5 yemeyen Juventusa 5 atmak herseye bedeldir.Orda turu gecip Allahin izniyle adimizi son 16 ya yazdiracaz.Ordan da bi Tottenham cekersek kebap olur

Cok zor doneme giriyoruz.
Muhtemelen Fener birinci siraya gecer, ama arayi acmamak lazim hersey derbide belli olucak zaten.

Singo'da şu süreçte ritim yakalarsa hayvan gibi atletik takım oluyoruz takım hayvanlaştıkça gegenpress'in yeni kitabını çıkarırız.

Boey, Sallai, Sanchez, Singo, Boey, Jakobs, Lemina, Barış, Osimhen

Resmen aygırlaştıkça durdurulamaz bir güç olmaya doğru gidiyoruz.
12 yabancının hepsi iyi, seneye hangi ikisi gidecek, çok sıkıcı

12 yabancının hepsi iyi, seneye hangi ikisi gidecek, çok sıkıcı
Boey
Sallai
Singo
Sanchez
Jakobs
Torriera
Lemina
Sara
Sane
Osimhen
+
Nhaga

İcardi ile yollar ayrılır.

Boey dışı kralıkların opsiyonları kullanılmaz.

3 tane genç yabancı alırız.

Boey
Sallai
Singo
Sanchez
Jakobs
Torriera
Lemina
Sane
Lang
Osimhen
+
Nhaga

İcardi ile yol ayrılır.

3 tane genç yabancı alırız.
İcardi kalır. Sallai çift haneli paraya gider PL'ye. Jakobs gider oraya başka bir sol bek kovalarız sonuçta transfer dönemi ve GS bek almak zorunda. Babasının durumuna göre Torreira'nın gitme ihtimali fazla bir de para kazanılacak durumdayken Sanchez'in de gitme ihtimalini yüksek görüyorum. Lemina'da da Arap diyarları olabilir. 12+2 devam ederse de şaşırmam.

Bu arada işte rakibin becerisi seni de geliştirmeye iter her zaman. Şunun için yazdım, dün akşama kadar Fenerlilerin alayı avrupadan elenelim sadece lige odaklanalım diyordu.

Bizim dün akşamki galibiyetten sonra hepsi Forrest'i eleyelim biz de devam edelim moduna girdi.

juve5.webp

Şu tarihi gecede orada olmanın keyfi, mutluluğu, gururu çok başka güzeldi bee...

Canımızdan çok seviyoruz seni Avrupa Fatih'im benim🤩

Aynı ciddiyetle önce Konya maçını sonra da İtalya'daki rövanş maçını oynamalıyız.

Dün statta izledin renktaş nasıldı maç canlı izlerken sence
Yani benim için hala içerde kaybettiğimiz Bayern maçı tribünü en iyisidir ama bu maç tribün olarak değil de takımın bizi özellikle 2. yarıda oyuna dahil etmesi mükemmeldi.

1. golden sonra tam kutlarken gol yiyince tribün acayip düştü takımda afalladı biraz. O kısım gerçekten kötüydü Yunus'a, Barış'a sövmeler falan...

Ben 3. golden sonrasını hatırlamıyorum :red: bayağı keyifliydi oradan sonrası rüya gibiydi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt