GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar şöyle bir tweet'e denk geldim, sanırım bunları paylaşmak yasak değildir.

Erden Timur'un söylediği doğruysa ya da gerçekten böyle birşey söylediyse olay çok vahim zaten.
Ekli dosyayı görüntüle 303605

ama şöyle bir durum da var. Bu arkadaş niye gitti?

Ekli dosyayı görüntüle 303606

Bu arkadaşların başarısı ne?

Ekli dosyayı görüntüle 303607
operasyon mu çekmeğe çalışıyorsunuz?
kimlerin adamısınız hepsini ortaya çıkartacağız

İlk cümleyi okuyup cevap vermek yanlış kardeşim . Yazımın tamamını okursan, ne anlatmak istediğimi sen de anlarsın . Arap kulübü gibi olmayalım diyorum zaten özetle, eğer okumaya üşeniyorsan
Diyorsun ki gençlere yöneldi başarılı oldu. Hangi gençlere yöneldi avrupanin en iyi gençlerini topladı sen toplayabilir misin o potansiyelde ki gençleri? Bizde zamaninda yapmıştık 3 yıllık yapılanma ile ne oldu o sene küme düşüyorduk.

torreiranın görevi bu ileri hat kaptırırsa o topu kovayacak

sane kaptıranca kem küm etmiyorlar ama

yok ki bi marcao takımda saneye dersini verecek
Yunus kaptırınca da koşuyor adam alan kapatıyor.
1 tane pozisyonu genelle ilişkilendirmen çok alakasız.

Ayrıca yunus dediğin adam sane ve osimhenle takıntı yaşıyor bu sene. Saneyi geldiğinden beri kıskanıyorlar barışla birlikte. Osimhenle kendilerini aynı seviye görüyorlar.

2 gol yemek mesele değil

Avrupa’nın her yerinde gollerin ekseriyetini kontradan yemek mesele ama

Çıkarken top kaptır, hücumda kolay top kaybet hop gol ye, 3 senedir hep bunu yiyoruz.

Old Trafford’da yediğimiz iki gol de kontra
Munih’ten ilk maç yediklerimiz kontra
Kopenhaglar kontra
Frankfurt atıyor kontra

Arkayı boş bırakıp, savunma düzenimiz yok diye yiyoruz tüm golleri. Set halinde savunma yaptığımız hiçbir sekans yok, birisi öne çıkıyor hop diğeri onun yerine kayıyor hop diğeri onun yerine ve bir yer boş kalıyor.

Bir insan hiç mi akıllanmaz, ne vermeliyiz bu adama daha bizi rezil etmemesi için
Hayir bide 3-1 iken sanki farkin daha da artmasi icin degisiklikler yapiyor. Sonra cabuk pes ettik diyor. Lan basta pes eden sensin ya. Coban ne ki surusu ne olsun?

Hasan sas ve onu durduramayan liverpoolular

cldeki tek galibiyet olan manu maçında da bok gibi oynamıştık bu arada

10 kişi kaldıktan sonra bile yenebilirlerdi bizi rahatça

ben bu transfer hastalığına o yüzden sinirleniyorum, oyuncu değil oyun ve hoca problemi var avrupada. başarı için istediğin topçuyu getir değişmeyecek bir şey değişmesi gereken kulübedekinin zihniyeti ya da direkt kendisi

bazı ahrazlar da sürekli okancı yaftası vurmaya çalışıyor da tek yaptığımız ligde ve derbilerdeki başarının küçümsenmemesi gerektiğini söylemek.
Biktik be cafarim. Hic ders almamasindan biktik, hep ayni seyleri deneyip farkli sonuc beklemesinden biktik. Degisiklik yapamamasindan biktik, avrupayi angarya görmesinden biktik

Ee biraz da lige doymusluk var bizde biliyomusun, artik avrupada birseyler görmek istiyor taraftar. Ve bu okanla olmayacagi okadar acik ki, ha yerine bi önerin varmi diye sorarsan yok vallahi. Okadar futbolu takip etmiyorum solo il gala

Diyorsun ki gençlere yöneldi başarılı oldu. Hangi gençlere yöneldi avrupanin en iyi gençlerini topladı sen toplayabilir misin o potansiyelde ki gençleri? Bizde zamaninda yapmıştık 3 yıllık yapılanma ile ne oldu
Diyorsun ki gençlere yöneldi başarılı oldu. Hangi gençlere yöneldi avrupanin en iyi gençlerini topladı sen toplayabilir misin o potansiyelde ki gençleri? Bizde zamaninda yapmıştık 3 yıllık yapılanma ile ne oldu o sene küme düşüyorduk.
Sadece toplama değil, alt yapılarından da adamlar çıkardılar . Ayrıca o aldıkları adamlara verdikleri bonservis+maaşlar, bizim Zaha, Icardi gibi adamlara harcadığımız toplam maliyetlerden ne kadar yüksek araştırabilirsin.
Ben illa gitsin Joao Neves i alsınlar demiyorum ama ortada Boey örneği var. Ne kadara aldın, ne kadar maaş verdin, nasıl yararlandın ve ne paralara sattın. O düşünce yapısına girilirse illa ki benzer oyuncular bulunur
Hani illa PSG den de örnek vermeye gerek yok. Bizim UEFA yı aldığımız zamanki kadromuza baksan gene aynı yapılanma var. Hagi, Popescu, Taffarel gibi temel taşlar alınıp, etrafına Emre, Okan vs gibi başarıya aç ve sürekli savaşan genç oyuncularla biz o başarıyı yakaladık
Osimhen vs gibi adamları yakalayınca tutalım ama etrafını belirttiğim tarzda oyuncularla dolduralım diyorum ben . Sürekli 30 yaş civarı düşüşte olan adamlara sırf adı var diye 10-15 milyonlar savurmayalım

Sadece toplama değil, alt yapılarından da adamlar çıkardılar . Ayrıca o aldıkları adamlara verdikleri bonservis+maaşlar, bizim Zaha, Icardi gibi adamlara harcadığımız toplam maliyetlerden ne kadar yüksek araştırabilirsin.
Ben illa gitsin Joao Neves i alsınlar demiyorum ama ortada Boey örneği var. Ne kadara aldın, ne kadar maaş verdin, nasıl yararlandın ve ne paralara sattın. O düşünce yapısına girilirse illa ki benzer oyuncular bulunur
Hani illa PSG den de örnek vermeye gerek yok. Bizim UEFA yı aldığımız zamanki kadromuza baksan gene aynı yapılanma var. Hagi, Popescu, Taffarel gibi temel taşlar alınıp, etrafına Emre, Okan vs gibi başarıya aç ve sürekli savaşan genç oyuncularla biz o başarıyı yakaladık
Osimhen vs gibi adamları yakalayınca tutalım ama etrafını belirttiğim tarzda oyuncularla dolduralım diyorum ben . Sürekli 30 yaş civarı düşüşte olan adamlara sırf adı var diye 10-15 milyonlar savurmayalım
Kimi aldık böyle ?

Biktik be cafarim. Hic ders almamasindan biktik, hep ayni seyleri deneyip farkli sonuc beklemesinden biktik. Degisiklik yapamamasindan biktik, avrupayi angarya görmesinden biktik

Ee biraz da lige doymusluk var bizde biliyomusun, artik avrupada birseyler görmek istiyor taraftar. Ve bu okanla olmayacagi okadar acik ki, ha yerine bi önerin varmi diye sorarsan yok vallahi. Okadar futbolu takip etmiyorum

Eğer Türk futbol paydaşları takımların avrupada başarılı olmasını istiyolarsa yapılabilecek bir şey değil ama oyunculara max 3-4 milyon euro maaş ve bütün takımlara yabancı td zorlamasıyla olur. Arda vs var ama kurunun yanında yaş da yanacak yapacak bir şey yok. Yoksa tek senelik sivrilmeler dışında avrupada başarının imkanı yok. Göztepe gibi çok daha fazla takım olup ligin seviyesi artmalı. Bok gibi kadrolara sahip takımlar bile düzgün yabancı hocalarla kümede kaldılar.

Yoksa biz de domalırız bjk luganoya domalır başakşehir de rumen takımına domalır hiçbirinin birbirinden farkı yok edirneyi geçince.

Ha çok umrumda mı değil veliyle paralel düşünüyorum orası ayrı

Mancini donemini hatirlayalim Real den Fatih hocayla 6 yedikten sonra Juveden 4 puan Kopenhagdan 3 puan alip gruptan ciktik.Juveye 1 gol atip yendik.Chealseyle de 1-1 kaldik Avrupa da oynadigin futbol ile ligde oynadigin futbol farkli olmali.Ilerlemek icin dengeli oynamak gerekiyor.Okan hoca saldirgan futbol istiyor bunu yapman icin kadronun her mevkisinin hem guclu hem de genis olmasi gerekir.

Kimi aldık böyle ?
Ziyech, Zaha , Icardi, gidişata bakılırsa Sane. Daha da sayabilirim . Hepsi de Avrupa da alamayacakları maaşlara bize geldi . Hangisi bizi Avrupa da başarıya ulaştırdı ? Ya da kontratının sonuna kadar aldığı paranın hakkını her sene verdi ? Özellikle Avrupa diye örnek veriyorum çünkü Türkiye ligi için bu kadroları kurmuyoruz
Oyuncu isimleri de çok önemli değil. Ben genel olarak bakış açımızı değiştirmemiz gerektiğini anlatmaya çalışıyorum. Diğer türlü sadece günlük ve yerel başarıların ötesine geçemiyoruz
Hiç kimseye de o maaşlar verilmesin demiyorum . Osimhen vs gibi adamlar bulunursa elbet alınsın . Ama kendi takımında 1 milyon bile alamayan adam, bize gelmek için pazarlığı 6-7 lerden açma cesareti bulamasın . Bu şekilde olunca onların gözünde Arap kulübünden farkımız kalmıyor

Ziyech, Zaha , Icardi, gidişata bakılırsa Sane. Daha da sayabilirim . Hepsi de Avrupa da alamayacakları maaşlara bize geldi . Hangisi bizi Avrupa da başarıya ulaştırdı ? Ya da kontratının sonuna kadar aldığı paranın hakkını her sene verdi ? Özellikle Avrupa diye örnek veriyorum çünkü Türkiye ligi için bu kadroları kurmuyoruz
Oyuncu isimleri de çok önemli değil. Ben genel olarak bakış açımızı değiştirmemiz gerektiğini anlatmaya çalışıyorum. Diğer türlü sadece günlük ve yerel başarıların ötesine geçemiyoruz
Ben son dönem için soylemistim rtaş son dönemde öyle birisi yok yani. Sane düşüste veya yaşlı bir adam olarak gelmedi buraya.

Kisilerden basari beklemek yerine takimdan beklemek lazim.Futbol tek bir oyuncuyla oynanmiyor renkdas Ziyech ve Zaha mental olarak sorunlu futbolculardi.Sane kariyer olarak bunlarin cok onunde.Takim yas ortalamasinda sorun yok suan Avrupa bazinda hocamizda sorun var.

Hm demek torreira yunusa sinirli diye 2. golde rakibi kovalamadı
öyleyse 17 gol fln yememız lazım sane yüzünden her mac

Altyapı da yapılanma yapmak bizim kulüpte imkansız gs lisesi olduğu sürece yönetimde tanıdığı olan maaş alsın diye orada gorevlendiriliyor 5 yıl işletme mezunu adam yönetti orayı sebebi de gs liseli olması içinden geçti fenere bile adam kaptirdilar. Şimdi başka bir yönetici geldi bir iki hamle yaptı da onun kalacağı da meçhul. Sahipli takım olmadığın sürece ya da fatih terim gibi herseyi yönetmek için gelen bir hoca olmadığı sürece bizim altyapıdan hayır gelmez.

Icardi zaha'nin bize toplam maliyeti 61 milyon euro kvara sadece bonservis 70 ya da neves sadece bonservisi 60 psg bizim örnek alabileceğimiz takım değil olamazda. Adamlarda para miktarı sonsuz istediği zaman 100 bonservisle adam alabiliyorlar. Altyapıya 100 milyon euro yatırıp tesislesme en iyi hocalar en iyi yetenekleri toplayabiliyorlar.

USG PSV maçında 144.5 km koşmuş.

Liverpool falan bile 120 km koşuyor o kadar topa sahip olup bizim CL rekoru 105-115 arası.

Bu şekilde maç kazanamazsın.

Hem top sende olacak hem de değilken kusana kadar koşacaksın.

Beyzade gibi kalitem yeter yeri değil Avrupa.

Sonra USG ve Bodo maçlarına 3 puan yazıyorsun 3-3 1-3 bitince de 300 Milyoj Euro’luk takımla yok makas falan.

Yok Abicim atletik performansın antreman planın 125 koşturacak.

110 koşarak 135 koşanı yenemezsin.

Mancini donemini hatirlayalim Real den Fatih hocayla 6 yedikten sonra Juveden 4 puan Kopenhagdan 3 puan alip gruptan ciktik.Juveye 1 gol atip yendik.Chealseyle de 1-1 kaldik Avrupa da oynadigin futbol ile ligde oynadigin futbol farkli olmali.Ilerlemek icin dengeli oynamak gerekiyor.Okan hoca saldirgan futbol istiyor bunu yapman icin kadronun her mevkisinin hem guclu hem de genis olmasi gerekir.
Saldırgan futbol oynayan madrid, city, bayern gibi her mevkide iyi oyuncuları olan takımları ş.liginde grup aşamasında patates eylediler yahu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt