Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.190
- 2.308
Daha 30 yaşında, yani bilemedim bunla ne kadar alakası var.Yas yav, bazilarinda erken basliyor fizki düsüs.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha 30 yaşında, yani bilemedim bunla ne kadar alakası var.Yas yav, bazilarinda erken basliyor fizki düsüs.
Var, bazilari yasli 30luk oluyor. Herkes ayni degil fizik olarak. Zaten torreira ilk geldigi 2 sezondan sonra düsmeye basladi. Önceden deli gibi pres yapip adama yapisabiliyordu, bunu eskisi gibi yapamiyor.Daha 30 yaşında, yani bilemedim bunla ne kadar alakası var.
Bunu ancak bizden gidince anlarız bana göre. Gittiği takımda ne yapacak.Var, bazilari yasli 30luk oluyor. Herkes ayni degil fizik olarak. Zaten torreira ilk geldigi 2 sezondan sonra düsmeye basladi. Önceden deli gibi pres yapip adama yapisabiliyordu, bunu eskisi gibi yapamiyor.
Bizden sonra 32ye dayanir, ondan sonrada emeklilige yakin olur.Bunu ancak bizden gidince anlarız bana göre. Gittiği takımda ne yapacak.
Sene sonu gidecek gibime geliyor ki bu doğrusu olur.Bizden sonra 32ye dayanir, ondan sonrada emeklilige yakin olur.
Bizim ligin yayın geliri sıfır nerdeyse. Öyle olmasa ilk 15'te filan olurduk rahat.Galatasaray, UEFA'nın 2025 yılı kulüp finans raporlarında yıllık rekor gelir ve maaş giderlerinde 25 kulüp arasında yer aldı.
- Gelir: 280 milyon euro
- Maaş gideri: 178 milyon euro
Maaş giderlerinin gelirlere oranı yaklaşık %65. 2024 yılına göre maaşlarda yaşanan artış ise %34.
Galatasaray loca, sponsor ve kombine gelirlerini kapsayan stadyum gelirlerinde Avrupa’da en yüksek gelir elde eden 12. takım olması. Bu stadyum gelirlerinin tüm gelir içerisindeki oranı yaklaşık %37. Bu alanda ilk 25 kulüp arasında Fenerbahçe’den sonra en yüksek oranlamaya sahip ikinci takım Galatasaray. Yani stadyum gelirleri tüm gelirler arasında ciddi bir yer tutuyor.
Son 10 yılda Galatasaray’ın transfer bilançosu yaklaşık -215 Milyon €
Seyircisiz ilçe takımlarıyla katlettiler izlenilirliği maalesef. Pasta iyice küçüldü.Bizim ligin yayın geliri sıfır nerdeyse. Öyle olmasa ilk 15'te filan olurduk rahat.
Yerelde şampiyon olamazsak çok kırılgan bir ekonomik yapımız var diyor UEFAGalatasaray, UEFA'nın 2025 yılı kulüp finans raporlarında yıllık rekor gelir ve maaş giderlerinde 25 kulüp arasında yer aldı.
- Gelir: 280 milyon euro
- Maaş gideri: 178 milyon euro
Maaş giderlerinin gelirlere oranı yaklaşık %65. 2024 yılına göre maaşlarda yaşanan artış ise %34.
Galatasaray loca, sponsor ve kombine gelirlerini kapsayan stadyum gelirlerinde Avrupa’da en yüksek gelir elde eden 12. takım olması. Bu stadyum gelirlerinin tüm gelir içerisindeki oranı yaklaşık %37. Bu alanda ilk 25 kulüp arasında Fenerbahçe’den sonra en yüksek oranlamaya sahip ikinci takım Galatasaray. Yani stadyum gelirleri tüm gelirler arasında ciddi bir yer tutuyor.
Son 10 yılda Galatasaray’ın transfer bilançosu yaklaşık -215 Milyon €
Sadece o değil saha kalitesi, çekim kalitesi bunları hiç geliştirmediler. İzleyen insanlar önce ilk olarak kamera kalitesi, sayısı kısaca çekim kalitesini arttırmak gerekir. Sonra saha zemini ondan sonra stadyum içi etkinlikler vb. yapmak gerekir. Bir de adam akıllı pazarlamak lazım gerekirse böyle çöp paraya vereceğine sen alıp Taabi'den mi ne devlet oalrak sen yayınlayacaksın. Artık Prime, Netflix vb. online izleme platformları da bu işe girerse 500 milyon dolar seviyesine tekrar gelmek mümkün ligde bu kadar dikkat çekici isim de varken özellikle yabancı ülkelere de pazarlamalısın artık ligi.Seyircisiz ilçe takımlarıyla katlettiler izlenilirliği maalesef. Pasta iyice küçüldü.