GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sane de bence isinden keyif almama sorunu var. (Tamamen parasal faktorden haric soyluyorum tabi - tartiya koyunca ladigi maasin karsiligi yok su an, bir ara 4 5 mac harikaydi)

Ortasahadaki hucumsal.meziyetlerin limitli olmasi bence baya etkiliyor negatif olarak.

Ayni seyi Osi icinde dusunuyorum- ama o gene isini yapmaya ugrasiyor her mac. Son 2 macta hatta 3 galiba defansa depar atti etti.

Sane sahada kosu gosterip pas gec gelince ve kosmayi biraktiginda sirtini donuyor mesela hayal kirikligi ile.

Gol bulmasi lazim bir sekilde heveslenmesi icin

Divan kurulu var su an adaylar icin. Dursun haric kim var

IMG_20260304_124033.webp

Maç olmayan günler ben

Bu gerçek mi acaba? Samsun'un yaklaşık 8-9 milyon euro Avrupa geliri de varken zarar etmesine şaşırdım.

İş yerindeki bora isminde baş mühendis var çok akıllı birisi. Genel müdür hep ona danışır o kadar zeki biri hatta bitcoini keşfeden ilk kişiydi şirkettte.

Bugün beni aradı. Efendim bora bey dedim.
- Dorukcum ben fotokopiden kimliği arkalı önlü fotokopi çekemedim gelip yardımcı olur musun dedi?
Tabi bora bey dedim. Gittim masasına karısının kimliğini uzattı.
-Şundan 2 tane çeker misin dedi. Sen masama bırak ben kahve alayım dedi.

Neyse fotokopiyi çektim masasına bıraktım gayrihtiyari pc ekranına baktım ve gizlice fotoğrafını çektim.

20260304_152807.webp

Koyu fenerli böyle bir istatislik tutmuş. %100 şampiyonuz arkadaşlar son 10 haftada asla şampiyonluğu bırakmamışsız. Bitcoini bulan adam bu emin olun yanılıyor olamaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt