GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer o görsel doğruysa 1908-1929 arasında 21 sene giyilmiş ilk sarı-kırmızı formaya baktınız mı? 100 seneyi çöpe atmamışız demek ki... 100 sene deyip durduğunuzun sürecin başlarında 21 sene bu renkler varmış işte... Sizin mantığınızla bugün ille onlar olsun diye ısrar ettiğiniz renklere geçilince de baştaki 21 seneyi çöpe atmışız, 2000'lerde o hatadan dönmüşüz...

İlk çıkan eski formaların tam rengini bilmiyorum. Orijinal olan renklerle başlanmış fakat uzun süre kullanılmamış 100 değil hadi 80-90 sene olsun. 70-80-90'lı yıllarda hep normal sarı kırmızı forma giyilmiş turuncu bordo değil. 100 sene sonra aa biz turuncu bordoya yakın renkler giyiyorduk deyip formayı değiştirmek hadi senin için 80 seneyi çöpe atmak demek. Bunu yok mu sayacağız böyle formalar giyilmedi mi diyeceğiz?

Renktaş o renkler giyilmemiş ama 100 seneyi çöpe mi atacağız.

Renktaş 100 sene kulübün giydiği renklerden bahsediyorum. 100 seneyi çöpe mi atacağız?

100 sene yaşanmışlığj çöpe atamayız.

Öze dönüş adı altında 100 sene çöpe atıldı.

100 seneyi çöpe mi atıyorsunuz?

Orijinalliği, tarihi savunan arkadaşlar 100 seneyi çöpe atıyor ona şaşırıyorum.

Peki renktaş. 100 seneyi çöpe atıp inkar ettin.

100 sene sonra aa biz turuncu bordoya yakın renkler giyiyorduk deyip formayı değiştirmek hadi senin için 80 seneyi çöpe atmak demek.

:asd:

Katılıyorum renktaş. Orijinalliği, tarihi savunan arkadaşlar 100 seneyi çöpe atıyor ona şaşırıyorum.
Kulübün renkleri tüzüğünde yazıyor. "Vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı." Belli ki kumaş teknolojisi vs yüzünden uzun yıllar orjinal ara renkler kullanılamamış.

Galatasaray renkleri Roma gibidir Kayserispor gibi değil.

Kulübün renkleri tüzüğünde yazıyor. "Vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı." Belli ki kumaş teknolojisi vs yüzünden uzun yıllar orjinal ara renkler kullanılamamış.

Galatasaray renkleri Roma gibidir Kayserispor gibi değil.

Kumaş teknolojisi nedeniyle kullanılamadığı bilgisi kaynağı var mı? Ben fiili durumdan bahsediyorum. Son maçtaki sarı formanın tonları yıllarca giyildi. İlk yıllarda turuncu bordo tonlarına yakın forma giyilmiş ama neredeyse 100 sene normal sarı kırmızı forma giyilmiş. Bunu yok mu sayacağız?

Kumaş teknolojisi nedeniyle kullanılamadığı bilgisi kaynağı var mı? Ben fiili durumdan bahsediyorum. Son maçtaki sarı formanın tonları yıllarca giyildi. İlk yıllarda turuncu bordo tonlarına yakın forma giyilmiş ama neredeyse 100 sene normal sarı kırmızı forma giyilmiş. Bunu yok mu sayacağız?
Evet. Yaklaşık 20 yıldır yok sayıyoruz. Önümüzdeki 100 yıl boyunca da yok sayılacak. Çünkü orjinal renklerimiz değiller.

Evet. Yaklaşık 20 yıldır yok sayıyoruz. Önümüzdeki 100 yıl boyunca da yok sayılacak. Çünkü orjinal renklerimiz değiller.

Katılmıyorum. Kulübün ilk renkleri kırmızı beyaz o halde kırmızı beyaz yapalım en orijinali o. 100 sene yok sayılamaz fiili durum geçerlidir artık kulübün rengi normal sarı kırmızı olmuştur, turuncu bordo değil.

Katılmıyorum. Kulübün ilk renkleri kırmızı beyaz o halde kırmızı beyaz yapalım en orijinali o. 100 sene yok sayılamaz fiili durum geçerlidir artık kulübün rengi normal sarı kırmızı olmuştur, turuncu bordo değil.
Kulübün orijinal renklerini kulübü kuran tarif etmiştir. Gerisi lafügüzaf dostum. Kulübün rengi de hiç bir zaman turuncu ve bordo olmamıştır sarı ve kırmızının belirtilen tonlarıdır.

Kulübün orijinal renklerini kulübü kuran tarif etmiştir. Gerisi lafügüzaf dostum. Kulübün rengi de hiç bir zaman turuncu ve bordo olmamıştır sarı ve kırmızının belirtilen tonlarıdır.

Renktaş kulübün ilk renkleri kırmızı beyaz onu ne yapacağız. Lafı güzaf dediğin şey neredeyse 100 sene giyilmiş. Hiç giyilmese ben uydurdum desem tamam diyeceğim. Hagi hiç turuncu bordo forma giymedi, normal sarı kırmızı giydi. 70-80-90'lı yıllara bak hepsi normal sarı kırmızı formalar.

Renktaş kulübün ilk renkleri kırmızı beyaz onu ne yapacağız. Lafı güzaf dediğin şey neredeyse 100 sene giyilmiş. Hiç giyilmese ben uydurdum desem tamam diyeceğim. Hagi hiç turuncu bordo forma giymedi, normal sarı kırmızı giydi. 70-80-90'lı yıllara bak hepsi normal sarı kırmızı formalar.
4 saattir neyi iddia ediyorsunuz kurucudan daha iyi mi bileceksiniz kulüp rengini?

4 saattir neyi iddia ediyorsunuz kurucudan daha iyi mi bileceksiniz kulüp rengini?
4 saattir değil minimum 7 senedir :asd:

Kulübün kurucususunun sözleri var. Hala bordo ve turuncu diyorsun Fb'li gibi. O zamanlar gerek teknolojik, gerek kumaş vb. nedenlerle giyilemediği zamanlar olmuş ve daha sonra şartlar müsait olunca da bu yanlıştan dönülüp Ali Sami Yen beyin tarifine göre göre kırmızı ve sarı renk tonları bulunmuş ve onlar kullanılmaya başlanmış bu kadar basit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt