GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uğur
Singo Konate Van Dayk Jacobs
Pape Thuram
Sane Trincao BAY
Osimhen

Transfer dönemi gelsede Göztepe'den Prince Manu Balladom için yalvarmaya başlasa millet, sonuçta 1.94

Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, Portekizli VAR eğitmenlerinden duyduğu rahatsızlığı yineledi:''MHK’de görev alan Portekizli VAR eğitmenleri ile ilgili büyük şüphelerim var.''''Portekiz’den de bu isimler için görüşmeler yaptım. O ekibin dürüst olduğuna inanmıyorum. Bir an önce görevi bırakmalarını istiyorum.''''O koridorun ve odanın maç anındaki kamera görüntüleri kamuoyuna açıklansın.''''Portekizli eğitimciler ile ilgili her türlü araştırma yapılmalı.''''TFF’ye bu konuda başvurumuzu yaptık, yanıt bekliyoruz.''''MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu istifa etmeli. Kuruluna hâkim olamıyor.''

Beşiktaş başkanı Serdal Adalı: "Efendi Beşiktaş dönemi bitti. O genç hakem sahada her türlü hatayı yapabilirdi. Ama kart göstermemek için döndü ya. O an bitti işte! Kariyerini bitirdi."

"KİMSE BEŞİKTAŞ'TAN EFENDİLİK BEKLEMESİN""ALİ KOÇ 7 SENE UĞRAŞTI, YAPAMADI!" Serdal Adalı: "Portekizli ekibin düzgün, tutarlı ve dürüst olduklarına inanmıyorum. Galatasaray ile bir bağlantılarına dair cümle kuramam. VAR odası Pentagon gibiydi, önünden geçemezdik. Nasıl işlediğini bilmiyorum. Sane'nin kartında… Birinci pozisyonu da seyredersen aralarında hiçbir fark yok. İlk 8 haftada yapacaklarını yapıyorlar. Portekizlilerin telefon kayıtlarını da isteyeceğim. Artık kimse Beşiktaş’tan efendilik falan beklemesin. Ali Koç 7 sene uğraştı, işte yapamadı. Senelerdir dile getirilen bir problem var. VAR’da bu kadar hata olur ve bize mi olur hep!"

Küfür edecek birsey yok ,herif sonraki maçlarda beleş penaltı almak rakibe kirmizi aldırmak icin konuşuyor gayet doğal ve olması gerekenler bunlar

Küfür edecek birsey yok ,herif sonraki maçlarda beleş penaltı almak rakibe kirmizi aldırmak icin konuşuyor gayet doğal ve olması gerekenler bunlar
Yav Halim senin büyük ninen pollyanna falan mı hocam? Herif Ali Koç a efendi diyor sen hala olması gereken bu falan diyorsun yapma yav Allah aşkına

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt