GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erken kaldırdı diyorlar rts. Özetlerde göremiyoruz maalesef.
Orta hakem devam ettirdi oyunu ve golden sonra ofsayt kararı verdi. Var nasıl karışmadı anlamadım
Özetlere baktim, yan hakem kaldiracak gibi oldu, eli oynadi ama bayragi asagida tuttu. Eger bayragi kaldirdiysa pozisyon bittikten sonra kaldirmistir. Orta hakem pozisyon bitene kadar bekledi zaten ondan sonra düdügünü caldi. Burda en suclu olan taraf var odasi. Karara müdahale etmeliydi, kural olarak edebilirdi cünkü hakem önceden düdügünü calip pozisyonu kesmedi.

PFDK; Beşiktaş idarecisi Serkan Reçber'e 45 gün hak mahrumiyeti, Fenerbahçe antrenörü Umberto Tedesco'ya ise 1 maç men cezası verdi.

Umberto kardeşi falan mı Domenico Tedesco'nun?

Özetlere baktim, yan hakem kaldiracak gibi oldu, eli oynadi ama bayragi asagida tuttu. Eger bayragi kaldirdiysa pozisyon bittikten sonra kaldirmistir. Orta hakem pozisyon bitene kadar bekledi zaten ondan sonra düdügünü caldi. Burda en suclu olan taraf var odasi. Karara müdahale etmeliydi, kural olarak edebilirdi cünkü hakem önceden düdügünü calip pozisyonu kesmedi.
Ne tarafindan bakarsan bak VAR in daha detayli bakmamasi skandal.

Ben de ilk basta baris defansi engelledi diye dusundum , orda diger liverpoollu (konate galiba) topla oynuyor, ona macta hic dikkat etmedim. VAR etmeliydi.

Şu stadyumu 80 bin kisilik falan yapmak varmış yav. Ne gelir elde ederdik

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Her seye ragmen stadimiz iyi cok sukur. En basta hesap kitap edilmesi gereken konulara geri donmeye gerek yok.

Fenerde de her baskan adayi yaziyor ciziyor kat cikacagiz falan ama yapamayacaklar katakullisiz o isi ve hayati risk bana gore.

Mucize sekilde bunlari keske elesek ya

fb'nin rakiplerine çıkan sarı ve kırmızı kartlardan önü nasıl açılıyor iyi bi gösterge olmuş. Algıda üstlerine yok ama.

fb'nin rakipleri budanıyor resmen ki rahat top oynasın, puan alsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt