- 20 Ağustos 2017
- 23.941
- 16.286
- 1.838
Beklemedi ki yawshaq. Hemen baslattirdi oyunu.Orta hakem devam ettirdi oyunu ve golden sonra ofsayt kararı verdi. Var nasıl karışmadı anlamadım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beklemedi ki yawshaq. Hemen baslattirdi oyunu.Orta hakem devam ettirdi oyunu ve golden sonra ofsayt kararı verdi. Var nasıl karışmadı anlamadım
Erken kaldırdı diyorlar rts. Özetlerde göremiyoruz maalesef.
Özetlere baktim, yan hakem kaldiracak gibi oldu, eli oynadi ama bayragi asagida tuttu. Eger bayragi kaldirdiysa pozisyon bittikten sonra kaldirmistir. Orta hakem pozisyon bitene kadar bekledi zaten ondan sonra düdügünü caldi. Burda en suclu olan taraf var odasi. Karara müdahale etmeliydi, kural olarak edebilirdi cünkü hakem önceden düdügünü calip pozisyonu kesmedi.Orta hakem devam ettirdi oyunu ve golden sonra ofsayt kararı verdi. Var nasıl karışmadı anlamadım
Kocası olabilirPFDK; Beşiktaş idarecisi Serkan Reçber'e 45 gün hak mahrumiyeti, Fenerbahçe antrenörü Umberto Tedesco'ya ise 1 maç men cezası verdi.
Umberto kardeşi falan mı Domenico Tedesco'nun?
Ne tarafindan bakarsan bak VAR in daha detayli bakmamasi skandal.Özetlere baktim, yan hakem kaldiracak gibi oldu, eli oynadi ama bayragi asagida tuttu. Eger bayragi kaldirdiysa pozisyon bittikten sonra kaldirmistir. Orta hakem pozisyon bitene kadar bekledi zaten ondan sonra düdügünü caldi. Burda en suclu olan taraf var odasi. Karara müdahale etmeliydi, kural olarak edebilirdi cünkü hakem önceden düdügünü calip pozisyonu kesmedi.
Şu stadyumu 80 bin kisilik falan yapmak varmış yav. Ne gelir elde ederdik
Her seye ragmen stadimiz iyi cok sukur. En basta hesap kitap edilmesi gereken konulara geri donmeye gerek yok.Şu stadyumu 80 bin kisilik falan yapmak varmış yav. Ne gelir elde ederdik
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi