Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 42.076
- 24.753
- 3.198
——-——Cakir
Boy-Sancez-Bardakci-İsmail
——Toreyra-Lemina
Yunuz—Sara-Baris Alper
———-Singo
Boy-Sancez-Bardakci-İsmail
——Toreyra-Lemina
Yunuz—Sara-Baris Alper
———-Singo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sportif direktör gelecek. Yanına profosyonel taktik teknik bilgisi iyi yardımcı hocalar gelecek. Böyle olursa bencede 1 sene daha devam etmeli+1 opsiyonumu kullanarak istikrari koruma amaciyla Okan'a bir sene daha destek verecem.
Istesek de istemesek te devam edecek en az bir sene daha. Kendisini gelistirmesini diliyoruz.Sportif direktör gelecek. Yanına profosyonel taktik teknik bilgisi iyi yardımcı hocalar gelecek. Böyle olursa bencede 1 sene daha devam etmeli
Kontraspor diye kanalı ilk senden duydum.Kontraspor denen kanal Samsunspor'u tebrik etmiş, bizi ise 4-0 yenilerek veda etti demiş. Bir de eşek gibi 4-0 yazmışlar resme. Bilerek mi yapıyorsunuz yoksa gerizekalı mısınız?
Avrupa deplasmanlarinda sanki takımın ayağında kum torbası var gibi oynuyor. İki pas yapamiyoruzBir takım üç senedir Avrupa’da her deplasman nasıl madara oluyor anlamadım yahu ligde küme düşmeye oynayan takımımız bile oyun olarak böyle madara olmamıştı Avrupa’da.
Barcelona 0-0 Gomis biraz geride olsa kazanıyorduk bile.
Istikrar ve sabirla olacak seyler bunlar.Ben artık şampiyonlar liginde yarı final istiyorum
Nihat Kahveci orada usta.Kontraspor diye kanalı ilk senden duydum.
Bu halde bile çağırılıyorsa alacaksak dünya kupasından önce kapatmak lazım
Herhalde gitmez.
Gabun Lemima güzel kombo, ulti de atıyor muTarihimizde ilk defa bu kadar milli oyuncumuz var galiba
Türkiye
Ugurcan
Abdulkerim
Eren
Kaan
Yunus
Baris
Senegal
Jakobs
Fildisi
Singo
Kolombiya