- 18 Temmuz 2009
- 81.947
- 239.318
- 5.263
Söylesene ulan yapılanma dediğin ne, ne yapılması gerekiyorSöyledik ya orta saha yapilanmasi. Beni niye zorbaliyon. Hayırlı bayramlar
Altı boş sallıyorsun yine
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Söylesene ulan yapılanma dediğin ne, ne yapılması gerekiyorSöyledik ya orta saha yapilanmasi. Beni niye zorbaliyon. Hayırlı bayramlar
Sorunun muhatabı değilim amma ben de orta sahanın komple değişmesi gerektiğini düşünüyorumSöylesene ulan yapılanma dediğin ne, ne yapılması gerekiyor
Kimya kaybı riskini alıp 100 m euro vermediğin sürece öyle bir şey yapılamaz. Bunu yapsan da Liverpool ile kapışacak düzeye gelemezsinSorunun muhatabı değilim amma ben de orta sahanın komple değişmesi gerektiğini düşünüyorum
Nesini nasılını bilmem hatta stoper bölgesine de esaslı takviyeler gerekiyor
Nasıl yapacaksın güzel kardeşim neyle yapacaksın denirse ki denir orasını da yönetici makamındakiler düşünüversin, hayırlı forumlar hayırlı bayramlar
Omurgamiz su sekil yalnizKimya kaybı riskini alıp 100 m euro vermediğin sürece öyle bir şey yapılamaz. Bunu yapsan da Liverpool ile kapışacak düzeye gelemezsin
Dünya’daki hiçbir başarılı takım böyle değişimlere girmez biz fener değiliz.
Omurgamız sayesinde 4 yıldır başarılıyız.
Haklısın ama ortasahamız hem yaşlandı yaşlanıyor hem de bazı oyuncular bence motivasyonunu da kaybetti, ha zaten orta saha dediğimiz de 3 kişiden ibaret ya orası da başka mevzu, o zaman şöyle diyelim varsın bozulmasın ama 1-2 sağlam takviye yapılsınKimya kaybı riskini alıp 100 m euro vermediğin sürece öyle bir şey yapılamaz. Bunu yapsan da Liverpool ile kapışacak düzeye gelemezsin
Yok ya anlatamazsın yüzü biraz eskiyenden sıkılıyor adamlarKimya kaybı riskini alıp 100 m euro vermediğin sürece öyle bir şey yapılamaz. Bunu yapsan da Liverpool ile kapışacak düzeye gelemezsin
Cafer kaynak yapma çözüm bulYok ya anlatamazsın yüzü biraz eskiyenden sıkılıyor adamlar
Seneye osi gitsin diyen de olur
Nhaga cok ciliz yaw. En iyi oynayacagi yer Torr'un pozisyonu olur bence. Lemina'nin alternatifi daha kalipli biri olmali.Lemina'nın iyisini almamız gerektiği kesin. Fizikli, agresif, top taşıyabilen, ayağı da düzgün üst düzey biri. Bir de rotasyon için Türk alınabilir, kim bilmiyorum ama Celil'i de düşünebiliriz. Torreira en son kalmak istiyorum demişti, öyle kalacağı varsayımıyla Torreira-Transfer-Lemina-Sara-Nhaga-Celil (veya başka yerli)-İlkay döndürür orayı. Lemina'nın kontratı bittikten sonra Nhaga rotasyonda üst sıraya çıkar eğer gelişimi istediğimiz gibi olursa. Lemina zaman zaman stoper de oynar, böylelikle diri de kalır. İlkay zaten sahaya yarım saat tecrübe ve teknik atmak gerektiğinde veya maçına göre 10 numarada. Altyapıdan oraya bir çocuk çıkmıyor uzun zamandır hiç. Keşke çıksa...
Nhaga cok ciliz yaw. En iyi oynayacagi yer Torr'un pozisyonu olur bence. Lemina'nin alternatifi daha kalipli biri olmali.
3 sene şampiyon olmuşuz 4e gidiyoruz
Her sekilde basarili sezon, bu cok sorgulanmamali, hatta tatmin olmayi bilmek lazim.3 sene şampiyon olmuşuz 4e gidiyoruz
ŞLde son 16 görmüşüz
Ne istiyorsunuz cidden anlamıyorum ama istediğinizin rasyonel bir tarafı yok.
Bu kodumun kanaryasına yine timeout atmak lazım.Söylesene ulan yapılanma dediğin ne, ne yapılması gerekiyor
Bu sene çok da sorun yok deplasmanlardaHer sekilde basarili sezon, bu cok sorgulanmamali, hatta tatmin olmayi bilmek lazim.
Ama hocanin Avrupa deplasmanlarindaki tutuklugu ilerisi icin beni dusunduruyor. Boyle bir sezondan sonra ustune koymasi lazim cunku
Yaslaniyoruz. Sanchez-Apo-Lemina-Torr hatta Icardi iskeletinin OB'un yukunu tasimaktan kamburu cikti.3 sene şampiyon olmuşuz 4e gidiyoruz
ŞLde son 16 görmüşüz
Ne istiyorsunuz cidden anlamıyorum ama istediğinizin rasyonel bir tarafı yok.
1-2 takviye zaten yapılacaktır ama yapboz gibi toptan değiştiremeyiz.Haklısın ama ortasahamız hem yaşlandı yaşlanıyor hem de bazı oyuncular bence motivasyonunu da kaybetti, ha zaten orta saha dediğimiz de 3 kişiden ibaret ya orası da başka mevzu, o zaman şöyle diyelim varsın bozulmasın ama 1-2 sağlam takviye yapılsın
Icardi bitti gitti bence onu unutalım artık diğer 4ü devam eder, Lemina stoper orta saha rotasyonu olur, yerine bir adam alırız.Yaslaniyoruz. Sanchez-Apo-Lemina-Torr hatta Icardi iskeletinin OB'un yukunu tasimaktan kamburu cikti.