GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
okan hocanın eleştirilecek şeyleri yeniymiş gibi konuşmanın alemi yok 3 sene önce neyse şu anda aynısı hoca,hataları 3 sene öncenın aynısı

yani sezon ortası fenerin ekmegine yag sürmek yerıne şampiyon yapmasını bekliyecez sonrada guzel vedalaşacaz
Sene sonunda da şampiyon hoca gönderilir mi tavırları oluyor.

Fenerin ekmek yağı değişmeyecek ki seneye yeni level olacak ve bu bir yerde kırılacak elbet.

Taraftarla ş.ligi takımı kuruyoruz diye dalga geçmesinler yeter. Okan kendi kendini başarısız yapmak için çabalıyor.

Bir takım o kadar eksiği varken götü kalkıp 3 tane transfer yapıyorsa sorun taktikten daha farklıdır bence.
Ayrıca biz eskiden neysek yine o oynayacağız bilinci demek avrupada 30 averaja neden oluyorsa götü boklu a.liginde bunun denemesini yaptık. Kendisi heyecanlanabilir sevebilir bu tarz oyunu da biz artık zevk almıyoruz. Utanç durumuna döndü sistem.

1 puan aldın diye rezil olmuyorsun. Senede 8 maç var zevk alalım diye 80-90 kafasını yaşamayı bıraksa kendini kimse eleştirmez ama kaşınıyor.

5 yedik belki ama cidden Frankfurt çok matah bir takım değildi ve bence daha güçlü olduğumuz bir takıma yenildik. Çok absürd bir maçtı neredeyse 4 gol attık kendi kalemize bu kadar saçma bir maç oynamamışızdır son 5-6 yılda muhtemelen.

1758465594506.webp

Sene sonunda da şampiyon hoca gönderilir mi tavırları oluyor.

Fenerin ekmek yağı değişmeyecek ki seneye yeni level olacak ve bu bir yerde kırılacak elbet.

Taraftarla ş.ligi takımı kuruyoruz diye dalga geçmesinler yeter. Okan kendi kendini başarısız yapmak için çabalıyor.

Bir takım o kadar eksiği varken götü kalkıp 3 tane transfer yapıyorsa sorun taktikten daha farklıdır bence.
Ayrıca biz eskiden neysek yine o oynayacağız bilinci demek avrupada 30 averaja neden oluyorsa götü boklu a.liginde bunun denemesini yaptık. Kendisi heyecanlanabilir sevebilir bu tarz oyunu da biz artık zevk almıyoruz. Utanç durumuna döndü sistem.

1 puan aldın diye rezil olmuyorsun. Senede 8 maç var zevk alalım diye 80-90 kafasını yaşamayı bıraksa kendini kimse eleştirmez ama kaşınıyor.
bence sene sonu kendisi bırakacak ,zaten gecen yıllarda terimin rekorunu kırmak istiyor hedefi o filan diye söylenmıstı
4 seneyle terımle eşitlenecek
tabi ,hocanın gitmesi için dursun denen herifinde gitmesi gerek
ama sezon ortasında rakibin ekmegine yag süreriz gitsin diyerek
destek olacaz sampiyon yapsın ucl katılalım sonra en guzel şekilde ugurlarız ,ayrılık onada iyi gelir belki cünkü şu anda kendisini düzeltecek özeleştiri yapacak durumda degil

bence sene sonu kendisi bırakacak ,zaten gecen yıllarda terimin rekorunu kırmak istiyor hedefi o filan diye söylenmıstı
4 seneyle terımle eşitlenecek
tabi ,hocanın gitmesi için dursun denen herifinde gitmesi gerek
ama sezon ortasında rakibin ekmegine yag süreriz gitsin diyerek
destek olacaz sampiyon yapsın ucl katılalım sonra en guzel şekilde ugurlarız ,ayrılık onada iyi gelir belki cünkü şu anda kendisini düzeltecek özeleştiri yapacak durumda degil
Şuan gönderen kafayı yemiştir zaten. Emir vereceksin şampiyon yapacaksın diye.
Ş.liginde götümüze giren girdi bu saatten sonra orası mental olarak da toplanamaz. Mancini gibi bir herif getireceksin de anca toplayacak o da ligde de kontrol oyunu oynayayım diye Mourinho amelesi gibi sezonun sonuna sıçar. Durduk yere şampiyonluk verirsin.

1 sene bağrımıza taş basacağız seneye yeni level için çabalayacağız ancak kovulmadan da gideceğini düşünmüyorum. Ben hala kovmanın çözüm olacağını düşünmüyorum.
Kovulana kadar 2 büyük hamle yapılmalı.
1. Sportif direktör bağlanmalı tepesine. Gerçi biz eşek başımıyız diyip mevkiyi küçümseyen bir yönetim var.
2. Ekibine en az 5 personel katılmalı.

Şuan gönderen kafayı yemiştir zaten. Emir vereceksin şampiyon yapacaksın diye.
Ş.liginde götümüze giren girdi bu saatten sonra orası mental olarak da toplanamaz. Mancini gibi bir herif getireceksin de anca toplayacak o da ligde de kontrol oyunu oynayayım diye Mourinho amelesi gibi sezonun sonuna sıçar. Durduk yere şampiyonluk verirsin.

1 sene bağrımıza taş basacağız seneye yeni level için çabalayacağız ancak kovulmadan da gideceğini düşünmüyorum. Ben hala kovmanın çözüm olacağını düşünmüyorum.
Kovulana kadar 2 büyük hamle yapılmalı.
1. Sportif direktör bağlanmalı tepesine. Gerçi biz eşek başımıyız diyip mevkiyi küçümseyen bir yönetim var.
2. Ekibine en az 5 personel katılmalı.

yaz boyunca en az 10 kere yazmışımdır en büyük eksik forvet kaleci maleci değil transferleri planlamayı konuşacağı hatta yeri gelince kavga bile edeceği bir profesyonel sportif direktör vs diye

dursun abdullah hatip saçma sapan adamlar yönetiyor futbolu

Iskocluya bak 3 m€ piyasa degeriyle deldi frankfurtu 3 gol atarak.

Ocağa kadar eğer avrupada iyi duruma gelirsek,şubattan itibaren okan buruk güzel etkiler aliyor

Bilemiyorum altan

okan hocanın eleştirilecek şeyleri yeniymiş gibi konuşmanın alemi yok 3 sene önce neyse şu anda aynısı hoca,hataları 3 sene öncenın aynısı

yani sezon ortası fenerin ekmegine yag sürmek yerıne şampiyon yapmasını bekliyecez sonrada guzel vedalaşacaz
o iş öyle olmuyor ki, bu sene oldu mu? uefa maçları zamanı kötüyken, sene sonu vedalaşım deniyordu ama şampiyon olunca birden ortalık süt liman oldu gibi, yine aynısı olacak muhtemelen

Menajerlik mi yapıyordu Gomis? Yoksa yöneticilik dersi almış mıydı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt