- 6 Eylül 2014
- 93.673
- 64.469
- 4.608
Counter strike çok oynuyor demekki satoAbdülkerim'in evinin önüne pusu kurmuş
Hep pusuda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Counter strike çok oynuyor demekki satoAbdülkerim'in evinin önüne pusu kurmuş
Elden Ring'ci Sato heis. sağolsun bana da çok sevdirdi.Counter strike çok oynuyor demekki sato
Hep pusuda
raporunu aldık işlem sürüyorElden Ring'ci Sato heis. sağolsun bana da çok sevdirdi.
ben seninle konuşmuyorumraporunu aldık işlem sürüyor
rapor olumsuz o haldeben seninle konuşmuyorum
hala konuşmuyorumrapor olumsuz o halde
Yaw onlarda bir sürü maç pozisyon hata söylüyo bizle ilgili bu işin sonu yok biz bir yerden onlar bir yerden bakıyoOnlar şizofreni olmayan şeyler görüyor. Hangi maçta hakem desteği olmuş bize? Fenerin dep ts maçı hariç diğer tüm derbilerde hakemler sayesinde kazandı ya da puan aldı.
Kadikoyu kayak merkezi yapmış adam geldiğinden beri sadece 2 mağlubiyeti var fenere karşı, bjk'ye stad açıldığından beri 2 galibiyetimiz var ikisini de okan buruk almış, Trabzon 10 maçta 1 mağlubiyeti var bu performansda ki adam derbi canavarı denmeyecek de kime denecek?Yaw onlarda bir sürü maç pozisyon hata söylüyo bizle ilgili bu işin sonu yok biz bir yerden onlar bir yerden bakıyo
Okana derbi canavarı diyolardı köksal reyis bile derbi şov yapmış gerisi lafı güzaf
53 bin deniyo kapasite
manasiz yuksek kapasite olmus
hafiften veledrome stadini andiriyo gibi catı kısmı
sezon ne zaman bitiyo renktaşYaw onlarda bir sürü maç pozisyon hata söylüyo bizle ilgili bu işin sonu yok biz bir yerden onlar bir yerden bakıyo
Okana derbi canavarı diyolardı köksal reyis bile derbi şov yapmış gerisi lafı güzaf