Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 45.044
- 20.145
- 2.233
Deniz atıyordu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Git Fenerbahçe'yi tut o zamanŞampiyon olmaktan sıkıldım
Yani yıllardır gelir problemimiz yok diyorum da işte verileri bile okuyamayınca inanılmıyordu.
Gelinen noktada 400 milyon euro sınırlarına girdik, 2023ten itibaren inanılmaz bir büyüme yaşadık, bunun ötesi artık zor bence gerek de yok, bu seviyelerde kalmak olmalı hedefimiz.
Ligde Champ olmazsan, Avrupa'da ust turlara kalamazsan bu gelirler kalici olur mu?
Sg feneri tut o zamanŞampiyon olmaktan sıkıldım
Tüm yükümlülük ve bonservis ödemeleri dahil gibi o rakamaFutbolcu, menajer ve teknik heyet yükümlülükleri 14.5 milyar
Bu nasıl olabilir?
Atıyorum 2 - 3 yılda toplam alacakları mı yoksa sadece bu senenin mi?
Dağılım böyle, Uefa gelirleri ilk defa bu kadar fazla, daha önce max aldığımız 30du, bu sene 50leri gördük.
Şamp olamazsan taraftar ürün almayı bırakır ve stadı salar mı mesele o biraz, storela stat 8 milyar civarı getiriyor.
Yok yahu yayın geliri artmaz, Bein de öyle çok kazanmıyor çünkü, farklı ülkelere satmaları lazım bunun olması için.Diger klup baskanlarinin gozu hainlik ve kahpelikten gozu donmus olmasa birlikte harekwt edilip fenerasyon ve bein sebep olduklari maddi kayiptan dolayi dava edilebilir.
Şimdi sen dedinBence batıyoruzdur ya daha diyen çıkmadı mı
Korsan yayin buyuk liglerin maclarini da veriyor. Onlarin payi hala cok buyuk. Yine de birbirine dusmanlik edeceklerine beraber hareket edip bir cozum yolu bulabilirler. Boyle tek basimiza da bir yere varamayiz gibi. Taraftar in sene ustuste sampiyon olsan da bir yerde almayi birakir.Yok yahu yayın geliri artmaz, Bein de öyle çok kazanmıyor çünkü, farklı ülkelere satmaları lazım bunun olması için.
Basit denklemle 2 milyon aboneleri var maksimum, ortalama 500 lira kazansalar 1 milyar eder o da 20 m euro falan eder. Herkese 1000 liraya satsalar ki öyle değil, 40 m euro eder.
Ticari ve özet satışlarından da birşeyler kazanırlar desen de 150 m euro falan veriyorlar yayınlamak için, zarar bile ediyor olabilirler günün sonunda.
Korsan yayın olayı bitmedikçe bu iş düzelmez.