GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hagi var o takımda tek başına içinden geçti almanların. Hem maçı izle dortmund'a adım attırmadık ve adamlarda 2-3 sene önce UCL alan hallerinden uzaktı. Bizim takım o günkü takım gibi domine edemez alman takımını ezerek filan üstün gelemeyiz izler görürsün. Dengeli ve ucu ucuna maçlarda almanlar bırakmıyor. Domine etmek lazım ona da çapımız yetmez 4. senesinde hala güçlü oyunu yok avrupa seviyesinde senin hocanın.

ona katılıyorum onun için sen topunu oyna alman ispanyol ingiliz farketmez

Bir bataklığa girdin mi mecbur oradan çıkışın yok.

Şimdi alayı Ali Koç ile saçma sapan yok yapı yok sapı işlerine girdi, saçma sapan söylemlerde bulundular. Sadettin Saran veya X birisi geldi ve dedi ki, Fenerbahçe başkanı bundan sonra desteksiz söylemlerde bulunmayacaktır, eskisi gibi ılımlı bir futbol ikliminin öncüsü olmak isteriz bu nedenle sayın Dursun Özbek'le bir araya geleceğiz vs.

Uğur Dündar'ından en hıyar fener kongre üyesine kadar hepsi boşa çıkar.

Bunu istemezler bi kere.

Mason bize umut ver, şuan çok ihtiyacımız var, Frankfurt'da almanlardan intikamımızı alabilirmiyiz.

frankfurt kötü
bizde kötüyüz

maç ortada

bizim ayriyeten bir dezavantajımız var apo

frankfurtun hucumcuları hızlı tüm planlarını apo üzerinden yapacaklar

bak şimdiden 1 gol atacaklar golude yazayım sana apoyu ileri çekip arkasına adam kaçırıp gol bulacaklar

geçen sene 7 tane yedik avrupada bu golden

okan buruk akıllanmışmıdır ?!

ben hiç sanmıyorum
inşallah şaşırtır

ama bizimde + var bizde gol buluruz 1 tane duran topdan
1 tanede osimhenden bekliyorum çünki stoperleri çok toy pozisyon bilgileri az
çok hata yapıyorlar son lever msçında izlenimim bu

Rakip takımlara kesinlikle saygı duyalım ama Liverpool da olsa PSG de olsa kimseyi gözümüzde büyütmeyelim.

Bizde de Sanchez var, Torreira-Lemina var, İlkay var, Barış var, Sane-Yunus var, Osimhen var, İcardi var.

Yok Liverpool gelecek bize tarihi fark atacak falan bunlar boş söylemler. Liverpool önce gitsin Burnley'in ceza sahasına girsin 60 dk boş beleş top çevirdiler ıkınıp durdular. Bi şut atamadılar.

Neyse demem o ki, elbette bizden daha güçlüler. Ama kimseden korkmaya gerek yok.

spor takip etmek akıl işi değil ya
f1 ufc falan izleyip kapatacan bitti gitti mahvediyoruz kendimizi futboluyla basketiyle
bırakacağım ya

İso’nun 1-0 kazandığı maç olmasa Ali seçilemezdi.

Bu seçimde de 1 aydır kendini yırtıyor, kazanır ama bugün kaybetseler kesin ciddi tepki olurdu seçimde de.

alakası bile yok admin
fbli kokoş gkurulunun futbol ile alakası yok

ayriyeten bu seçim mhpli ve akpli fblilerde koça verecek en az 5000 fark bekliyorum

Okan hoca'nın TD'liğini göreceğiz bu hafta. Süper lig için kendisini kanıtladı amenna ama Frankfurt maçında artık çıkıp ben iyi hocayım apoletini almalı.
yine rakibe göre değil takım hiyerarşisine göre kadro yaparsa şansımız yok. İfb maçları dışında özel planlar yaptığını görmüyorum yıllardır bir ifb ye özel planlarla taktiklerle hazırlanıyor. Oynasın bakalım kenarlarda Sanelerle Yunuslarla geri koşmayan adamlarla bizi ne yapıyorlar.

frankfurt kötü
bizde kötüyüz

maç ortada

bizim ayriyeten bir dezavantajımız var apo

frankfurtun hucumcuları hızlı tüm planlarını apo üzerinden yapacaklar

bak şimdiden 1 gol atacaklar golude yazayım sana apoyu ileri çekip arkasına adam kaçırıp gol bulacaklar

geçen sene 7 tane yedik avrupada bu golden

okan buruk akıllanmışmıdır ?!

ben hiç sanmıyorum
inşallah şaşırtır

ama bizimde + var bizde gol buluruz 1 tane duran topdan
1 tanede osimhenden bekliyorum çünki stoperleri çok toy pozisyon bilgileri az
çok hata yapıyorlar son lever msçında izlenimim bu
Frankfurta saplar miyiz

yine rakibe göre değil takım hiyerarşisine göre kadro yaparsa şansımız yok. İfb maçları dışında özel planlar yaptığını görmüyorum yıllardır bir ifb ye özel planlarla taktiklerle hazırlanıyor. Oynasın bakalım kenarlarda Sanelerle Yunuslarla geri koşmayan adamlarla bizi ne yapıyorlar.

Özel maçlarda herkes ekstra oynar Pukicim. Tottenham maçında Yunus değil miydi çocuk 60 dk kanat bek oynadı tüm çizgide.

spor takip etmek akıl işi değil ya
f1 ufc falan izleyip kapatacan bitti gitti mahvediyoruz kendimizi futboluyla basketiyle
bırakacağım ya
Neticede bunların her biri birer hobi bundan fazlasına geçirmemek lazım. Yoksa kötü bir olayın üzüntüsü de en az sevinci kadar büyük oluyor haliyle.

Özel maçlarda herkes ekstra oynar Pukicim. Tottenham maçında Yunus değil miydi çocuk 60 dk kanat bek oynadı tüm çizgide.
baba siz anlatın bana totnım maçı bayern maçı noldu sonunda. Ajaxı niye yenemedin AZ'ye niye iki maçta elek oldun bunlara odaklan bunlara. Totnım işin sonunda kupayı aldı naber. Yunusla Sane ile çık evine çelenkle uğurlanırsın. Hatta Lemina'da oynatma sara ilkay yap birde oh mis.

Bu arada Frankfurt'un oyun tarzı bizimkiyle aynı.

Perşembe günü tekme tokat bi maç geçer diyorum ben. Ralliye döner, iki taraf da bir süre sonra mancınıkspora geçer

baba siz anlatın bana totnım maçı bayern maçı noldu sonunda. Ajaxı niye yenemedin AZ'ye niye iki maçta elek oldun bunlara odaklan bunlara. Totnım işin sonunda kupayı aldı naber. Yunusla Sane ile çık evine çelenkle uğurlanırsın. Hatta Lemina'da oynatma sara ilkay yap birde oh mis.

Pukicim her zaman kazanamazsın neticede. Bayern'e karşı oynayabileceğimiz en iyi oynadık ve kaybettik. Ajax maçında çok daha dengeli bir kadro varken sahada yenildin. AZ maçında ise takım olarak ligde de ite kaka galibiyet aldığımız maalesef formumuzun en dibe vurduğu zamanlardı.

Lemina cuestada cuesta seçimi oldu. Herşey olur. Ben ne oynayacağız onu merak ediyorum. Yine arkayı boşaltıp oynarsak hicbirsey demryecem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt