- 4 Ağustos 2009
- 90.335
- 71.290
- 5.188
Can uzun kardeşimizin aklıyla kalbi celisebilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bazı zamanlar kaçabiliyor evetYapabiliyon mu hayir
gecen seneki 3-3 lük Kasımpaşa maçinda baya delirmiştim sinirden.Böyle olsa hiç uğraşmazdı son 1 aydaalakası bile yok admin
fbli kokoş gkurulunun futbol ile alakası yok
ayriyeten bu seçim mhpli ve akpli fblilerde koça verecek en az 5000 fark bekliyorum
besiktas maçında çıldırdım. 10 kişi kaldık ileri gitmiyoruz hala çift forvet oynuyorduk. Golü yiyince kendimi kaybettimBazı zamanlar kaçabiliyor evetgecen seneki 3-3 lük Kasımpaşa maçinda baya delirmiştim sinirden.
spor takip etmek akıl işi değil ya
f1 ufc falan izleyip kapatacan bitti gitti mahvediyoruz kendimizi futboluyla basketiyle
bırakacağım ya
bahane bahane bahane neticeye odaklanacaksınPukicim her zaman kazanamazsın neticede. Bayern'e karşı oynayabileceğimiz en iyi oynadık ve kaybettik. Ajax maçında çok daha dengeli bir kadro varken sahada yenildin. AZ maçında ise takım olarak ligde de ite kaka galibiyet aldığımız maalesef formumuzun en dibe vurduğu zamanlardı.
bahane bahane bahane neticeye odaklanacaksın
Oynadı da ne oldu. İçimizden geçtiler o maçta kanatlarda. O maçı kazanmamızda çok ciddi bir şans etkisi vardı ki Kulusevksi atsa bitmişti zaten maç. Yunus'tan neden kanat bek olmayacağını gösteren müthiş bir örnektir Tot maçı.Özel maçlarda herkes ekstra oynar Pukicim. Tottenham maçında Yunus değil miydi çocuk 60 dk kanat bek oynadı tüm çizgide.
Böyle olsa hiç uğraşmazdı son 1 ayda
1-0 kaybettikleri senede de ciddi tepki vardı o maç ve yapı söylemi, Mou hamlesiyle Aziz seçimi terketmesine rağmen Aziz 10 küsür bin oy aldı.
o kadro ölümcül riskti bir daha da asla çıkmamalı ama şans mans da değil abartmayalımOynadı da ne oldu. İçimizden geçtiler o maçta kanatlarda. O maçı kazanmamızda çok ciddi bir şans etkisi vardı ki Kulusevksi atsa bitmişti zaten maç. Yunus'tan neden kanat bek olmayacağını gösteren müthiş bir örnektir Tot maçı.
Biz biraz kontrolsüz güç gibiyiz dengemiz yok caferimo kadro ölümcül riskti bir daha da asla çıkmamalı ama şans mans da değil abartmayalım
adamların kaçırdığı gol yüzünden şans dersek biz 9 falan atardık o gün
Kazanamazsın kardeşim. Senin o beklerini ikiye birlerle deli ederler delik deşik gezersin sahada geç.E Puki zaten her yıl 1 tane takım kazanıyor kupayı. Böyle düşünecek olursak o en en büyük kulüpler de kaybediyor. Ben seni gayet iyi anladım, hak da veriyorum. Ama kanatlar Yunus ve Sane olursa kazanamayız demek doğru değil diyorum ve sebebini anlatıyorum.
Defans hattını biraz ileriye çekmek kötü bir şey değil ki arkadaşlar neden bu kadar karşısınız? Eğer geriye yaslarsak bu sefer sürekli hücum oyuncularımız da geriye gelmek zorunda kalacak ve sürekli geriden ya rakibin arkasına uzun toplarla geçiş kovalayacağız ya da her ani top kaybında rakibi kendi yarı sahamızda karşılamak zorunda kalacağız.
Liverpool 4 haftadir berbat yav maçlarin 3'u son dakika golu bal. 1 tanesi de iyi bir frikik golu ile gelen galibiyet o olmasa 0-0 lık maçtı arsenal. Dogru durust top oynadiklari yok. Bize kendileri şu haliyle tarihi fark falan atamazlar. Bizim de baya rezalet bir halde olmamiz lazim ki anca öyle kaliteleriyle belki oda yani.Rakip takımlara kesinlikle saygı duyalım ama Liverpool da olsa PSG de olsa kimseyi gözümüzde büyütmeyelim.
Bizde de Sanchez var, Torreira-Lemina var, İlkay var, Barış var, Sane-Yunus var, Osimhen var, İcardi var.
Yok Liverpool gelecek bize tarihi fark atacak falan bunlar boş söylemler. Liverpool önce gitsin Burnley'in ceza sahasına girsin 60 dk boş beleş top çevirdiler ıkınıp durdular. Bi şut atamadılar.
Neyse demem o ki, elbette bizden daha güçlüler. Ama kimseden korkmaya gerek yok.
Şimdi önüme düştü. Şu harbiden ayıp yani. Tweet'te yazdığı gibi işte sırf Sane diye veya yabancı diye atmamazlık olduğunu en azından şimdilik zannetmiyorum, umarım gerçekten öyle değildir ama cidden hem Sane'ye, hem takıma, hem futbola ayıp... Okan Hoca'nın şunu Yunus'a izletip kulağını çekmesi lazım... Büyük motivasyon kaybı yani Sane için de şu pası alamamak...