GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allahım sen biliyorsun heyecandan bugün yemek bile yiyemedim bir lokma geçmedi ağzımdan. Aklımız fikrimiz ruhumuz herşeyimiz bu maçda. Bizim artık avrupada başarıya ihtiyacımız var, bize yardım et yarrabbim. Bu taraftarın bu camianın buna ihtiyacı var, sen ki herşeyi mümkün kılansın bizi muzaffer eyle yarrabi.
eyvah fark yicez

Okan hoca'nın TD'liğini göreceğiz bu hafta. Süper lig için kendisini kanıtladı amenna ama Frankfurt maçında artık çıkıp ben iyi hocayım apoletini almalı.
Okan Buruk kötü bir hocadır.

Super lig başarılarını tebrik ederiz ancak unutmayalım tek rakip olabilecek takım Fb. Başka bir rakip yok lig için. Kadro kalitesi ise zaten uçurum. Neyse notumu verdim, kendini geliştirirse ne ala yoksa kötü bir hocadır, Avrupa standartlarında yeri yok.

CL acımasız bir yer

Herkesi oynatacam, herkesten faydalanacam fln gibi yaklaşmak doğru değil

Bu maçtan bazı dersler aldık bence:
1. Orta sahada Torreira Lemina İlkay üçlüsü geberene kadar oynamalıdır, yerlerine de ikamesi kimseler girmelidir. Orta saha çıkarıp hücumcu alma işi son bulmalıdır. Duruma göre Sara ve Kaan orta saha sub'ı yapılabilirler ama buraya bir tane düzgün herif lazım devre arasında
2. Davinson sol stoper oynamamalıdır
3. Singo muhakkak sahada olmalıdır, top sürebileceği koridorlar oluşturulmalıdır. Şimdilik sağ bek ideal görünüyor
4. Jakobs, Eren'den daha iyi bir oyuncudur
5. Osimhen ileri ucun tek sahibidir oynarım dedikçe oynamalıdır
6. Kanatlarda kim formdaysa o oynar. Barış - Yunus - Sane üçünü birden oynatmak (Osimhen'in de oynadığı senaryoda) intihardır

Okan Buruk kötü bir hocadır.

Super lig başarılarını tebrik ederiz ancak unutmayalım tek rakip olabilecek takım Fb. Başka bir rakip yok lig için. Kadro kalitesi ise zaten uçurum. Neyse notumu verdim, kendini geliştirirse ne ala yoksa kötü bir hocadır, Avrupa standartlarında yeri yok.
4cu senesi daha kendisini gelistirecek mi diye bekleyecekmiyiz yav. Gelistirecek adam 2ci senesinde gelistirirdi

Bi degisiiklikler yapiyor ki dusman basina

Bir kez daha utandik

Screenshot_20250918_233439_X.webp

Bu sezon anti fener taraftarı olarak devam etmeye karar verdim hoca gidene kadar sadece anti fenerliyim

Yapmadığımız her transferi aradık bu maç

Herkesin yazdığı üç eksik vardı:
1. Sol stoper
2. Orta saha alternatifi
3. Hücum jokeri Barış alternatifi

Sol stoper direkt 11'e girerdi bugün Davinson ya da Sallai yerine
Orta saha alternatifi olmadığı için Torreira ve Lemina'dan biri yorulunca ortada kalıyoz. Kaan güç bela idare ediyor Berkan onu bile yapamıyor
Hücum jokeri olsa bugün yarım saat Kutucu izlemezdik. Barış da bu kadar leş atmaktan ürkerdi

Hepsini aradık

Yapmadığımız her transferi aradık bu maç

Herkesin yazdığı üç eksik vardı:
1. Sol stoper
2. Orta saha alternatifi
3. Hücum jokeri Barış alternatifi

Sol stoper direkt 11'e girerdi bugün Davinson ya da Sallai yerine
Orta saha alternatifi olmadığı için Torreira ve Lemina'dan biri yorulunca ortada kalıyoz. Kaan güç bela idare ediyor Berkan onu bile yapamıyor
Hücum jokeri olsa bugün yarım saat Kutucu izlemezdik. Barış da bu kadar leş atmaktan ürkerdi

Hepsini aradık

Ya abi gidin isinize hala transfer diyorsunuz saka mi bu

bu adam gitmeden maç filan izlemiyorum

yeter lannn yettti artık

istifa et git!!!!!

Ya abi gidin isinize hala transfer diyorsunuz saka mi bu

olsy transfer değil hüsnü olay bu eksiklikleri eksik olarak görmemesi!

takım içinden hallederim demesi bile vizyon göstergesi! futbolu bilmemesi!

adam gibi td olsa zaten biz tranafer isyemeyiz

bu adamın başarılı olabilmesi için takımın eksiksiz be kaliteli olması gerekiyor

çünki kendi etkisi takıma 0

tamamen futbolcu kalitesiyle ilerliyoruz

ve bu avrupada yetmiyor işte! çünki hoca dokunuşu 0 !

transfer değil sadece olay

Nası yani

Aramadık mı bu transferleri

Yazdığımın neresi yanlış

100 milyon daha butce ver hocaya mac 4-1 biterdi..Hala israrla hatayi yanlis yerde ariyorsunuz hoca bu kafayla giderse avrupada yuzumuz gulmez..
İlk kez dogru oyun oynatiyordu ikinci yari değişikliklerle bizi mactan kopardi.. Bu psikolojideki bir adamin oyunculari stresli bir maca hazirlamasi mumkun degildir .. Cunku kendisi bunu kaldiramiyor... 10 macta yapilacak hatanin tek maca toplanmasi tesaduf degil..
Edirneden cikinca birseyler oluyor adama

100 milyon daha butce ver hocaya mac 4-1 biterdi..Hala israrla hatayi yanlis yerde ariyorsunuz hoca bu kafayla giderse avrupada yuzumuz gulmez..
İlk kez dogru oyun oynatiyordu ikinci yari değişikliklerle bizi mactan kopardi.. Bu psikolojideki bir adamin oyunculari stresli bir maca hazirlamasi mumkun degildir .. Cunku kendisi bunu kaldiramiyor... 10 macta yapilacak hatanin tek maca toplanmasi tesaduf degil..
Edirneden cikinca birseyler oluyor adama
Ben transfer yapsak 4-1 bitmezdi fln demedim ki

Aradık bu yapılmayan hamleleri dedim ki aradık

Kutucu izledik. Davinson'un solda sıçmasını, maçın Sallai'ye bir beden büyük gelmesini izledik. Orta sahada Torreire Lemina sonrası Sara Kaan fln izledik

Aradık her bir transferi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt