GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bi sürpriz olmazsa kairatla pafos mu ne onlardan üstte yani 34.bitiririz grubu

Gerçi pafos da 1 puanla başlamış biz kimden puan alıp onları geçicez o da muamma

Okan Buruk kötü bir hocadır.

Super lig başarılarını tebrik ederiz ancak unutmayalım tek rakip olabilecek takım Fb. Başka bir rakip yok lig için. Kadro kalitesi ise zaten uçurum. Neyse notumu verdim, kendini geliştirirse ne ala yoksa kötü bir hocadır, Avrupa standartlarında yeri yok.
kızacak birşey yok bence bunu 3 senedir zaten üstü kapalı kendisi söyledi ki bize ben lig hocasıyım ,derbi kazanmak ,lig sampiyonlugu istiyorsanız ben en iyisiyim dedi ki sonuna kadar dogru
avrupa icin pek çok açıdan yetersiz
taktik teknık oyun anlayısını geçtim oyuncu degısıklıgı konusunda kötü bir hoca avrupada zaten birşey yapamaz
ben bunları bildigim ve kabul ettigim icin kendisine kızmıyorum ,terimin rekorunu kırsın sonrasında kendisi bırakacak zaten bence
avrupada basarı da sadece hocadan gecmıyor her sene o ucl de olmak gerekıyor,biz maalesef acemisiyiz oraların

Rize maçı bile ders olmalıydı bugün için ama sözde kalan dersler almaya devam ediyoruz. Evimizde Rize bile Lemina çıkıp İcardi girince orta sahayı aldı ve oyuna ortak oldu.

Biz bunu Frankurt deplasmanında yapıyoruz. Sonra maç 55. dakikada bitti oluyor.

Dedik ki; osimhen dan dun toplara dalıyor gidin 10-15e bunun genç muadilleri var en kütü mayın eşeği gibi koyarsın oyuna oynar verirsin 750 bin maaş oynar.

Yok en az 10 milyon maaş alacaklar yoksa iyi olamaz forvet.

Al sana 12 milyon maaş. Paşamız teknik şut atacak. Bayern bunu forvet oynattı güvenip oynatabilir misi oynatamazsın.

Rezil işler.

sane acilen yedek kulübesine. sallai-singo arkalı önlü oynamalı. biraz olsun forma adaleti varsa eğer

Çıkıp anlatsın geniş kadrocular.

Çıkın lan utanmayın çok geniş kadromuz var.

Ahmedimiz var yusufumuz var çok genişiz.

Meydan sizin abi.

Çıkıp anlatsın geniş kadrocular.

Çıkın lan utanmayın çok geniş kadromuz var.

Ahmedimiz var yusufumuz var çok genişiz.

Meydan sizin abi.

direkt kitabın ortasından etiketliyelim!
ortada yok @Cafer Güney

hocası gibi futboldan bu kadar anlıyorlar!

tüm yaz kankileriyle dalga geçip durdular burada sesini çıkaranlara!

böyle taraftara böyle hoca müstehak!

sara,eren,icardi,apo kağnı gibi herifler sane,yunus gibi gamsız heriflerin olduğu hiç bir takım Avrupa'da başarılı olamaz. beli dönmeyen gamsız heriflerin olduğu Avrupa'da başarılı bir tane takım yoktur herhalde

Fener nasıl yapı var diyip taraftarını uyutuyorsa. Okan buruk ligde şampiyon yapiyor diye uyutuluyor

adam avrupa'da bile 3'lü denemiyor. mourinho ödlekliğinden ligde bile 3'lüyü bozmuyodu bizimki de her maç çuvalla gol yemesine rağmen kimse kalmasa osimhen'i stopere çekip gene çift tandem oynatacak. şimdi sorunu singo-davinson'da görüp diğer maça apo'yla çıkar o maçta da 6 yedirir. sonra da der azeri hakem gardaşlığını yapmadı filan diye. insan lig bu kadar dandik de olsa hiç taktik bilmeyen adam bu kadar şampiyon olamaz diye düşünüyor ama hocamız kendi başarılarına leke sürmek için elinden gelen her şeyi yapıyor.

bu sene ligte sampiyon olup tekrar uclye katılmalıyız sonrasında da ciddi kararlar vermeliyiz ama güclü ve yeni bir yönetimle

avrupada rezil olunca ligde ki şampiyonluklarının meşruiyeti sorgulanır

kendi başarına kendin leke sürüyorsun!!

fbjkli olsam bende yapı mapı sapı derdim

böyle çok mantıklı oluyor ister kabul edin ister etmeyin!

rezillik bu rezillikden öte hatta!!!!!

yeterr ulan yeterrrr

istifa et git!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt