GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kendımızı yırttık ortasaha dıye kendımızı yırttık ilk 11 dışı oyuncu sayamıyorum alsaydı dün berkanı nıye alamadı yedırtmedı evladını bu ne oyuncu aşkıdır boyle bu ne evlat aşkıdır

Hâlâ çok sinirliyim ya asla sinirim geçmiyor.

Bu döngüyü iki sene önce saptayıp yazmıştık

OB Avrupa'da leş atar ilk devre bu sonuçlar lig yarışını da biraz etkiler
Sonra Avrupa'dan kopup haftada bir maça düşünce hayvani kadro kalitesinin etkisiyle ligi süpürmeye başlarız
Ondan sonra da sezon sonunda Okan Buruk istifa şakalarına maruz kalırız
Sonraki sezon sil baştan

Fb - Bjk - Ts yahut sürpriz bir Anadolu takımı çok iyi yapılanıp, iyi bir oyun oynayıp sezona yayarsa bu döngü kırılır ancak

Mancini'nin Inter'deki birinci dönemi gibi bir dönemden geçiyoruz
Ligde rakipsiz olduğumuz için ligi her sene süpürürüz, onun ötesinde Avrupa'da falan hiçbir şey yapamayız
Rakiplerin biri de mallığı kesip düzgün takım + düzgün hoca kombinasyonunu bulduğunda şampiyonluğu veririz

Neyse ki rakipler ya maloğlu mal ya da fakir, genelde ikisi birden
Bu döngü devam ederse hala utanmadan övenler olursa bu sefer biz de onları öveceğiz.

Bir de şunu söylemek lazım

Oyuncuya dayalı düzen için OB'ye kızmaya gerek yok

OB'yi pek çoklarının gözünde büyük hoca yapan Icardi, Mertens, Torreira, Osimhen, Davinson vs. adamlardır

O da bunun gayet farkında, dolayısıyla bu kişilerin gönlünü hoş etsem + sahaya çıkmalarını sağlasam yolumu bulurum diye düşünüyor

Ki haklı da zaten. Bu yönetim tarzıyla Ancelotti, Zidane fln üst üste bir sürü CL falan aldı o kadar da saçma değil

He ama nedir bu oyuncular iyi antrene olacaklar ve kadronun her bölgesi eksiksiz kaliteli heriften oluşacak, sen de bu kalite herifler üzerinden adamcılık yapacan

Bizimkileri antrenmanda yorarsam bana küser diye korkuyor OB ki muhtemelen Icardi fln küser hoca ne iş bu kadar koşsaydım PSG'de oynardım fln diyodur Maurito

Eksiksiz de değil ztn kadro

Takım yaşlı falan değil yav ne alaka yani

Osimhen 26
Barış 25
Yunus 24
Sallai 28
Jakobs 26
Eren 25
Singo 24

Bunların yanında

Sane 30
İlkay 34
Apo 31-32
Sanchez 30
Lemina 31-32
Torreira 29

Bunlara ek mesela 2-3 tane de u23 kaliteli genç katabilseydik muazzam denge olurdu

Bizim kadronun sorunu genç veya yaşlı olması değil başka yerlerde arayın
Takım yaşlı demiyoruz evet ama disiplin sorunu olduğu gerçek . Ayrıca sırf adı var diye alınan 30 yaş civarı oyunculara verilen maaşlar takım içi maaş dengesinin içine ediyor . O bunu alıyor şu bunu alıyor diye herkes maaşını 5-6 yaptırmaya çalışıyor . Bu nedenle ortada denge vs kalmıyor. Yoksa esas sorun yaş olayı değil tabiki de

@Hüseyin Kıyıcı dün geri vitese başlamış ama ligde iki üç Anadolu maçını oyuncu kalitesiyle ıkınarak alınca yine GS taraftarına akıl vermeğe başlaması iki hafta sürer
Kendini bir halt sanıp taraftara laf eden Kıyıcı gibileri ignore ettim zaten, eski açık'ı unsubcribe etme sebebim o saçma çıkışı.

Aylardır bu kafayla Avrupa'da bir cacık olmaz diyoruz, ağzımıza biri sıçtıktan sonra caz yapmasın boş yere.

Şu yaş olayına çok takılıyorsunuz.

İnter gençmiydi?
YA da efsane Milan kadrosu?

Zaten senin ligin pl takımlarının antreman temposunda geçiyor. Sen zaten temposuz oynuyorsun yorulmuyorsun.

Okan beye 3 den aşağı yersen küfür edecekler zannediyor

Şu yaş olayına çok takılıyorsunuz.

İnter gençmiydi?
YA da efsane Milan kadrosu?

Zaten senin ligin pl takımlarının antreman temposunda geçiyor. Sen zaten temposuz oynuyorsun yorulmuyorsun.
hocam tsl ligiinin kalitesine aldanıyor teknık heyet tsl temposunun yetersız oldugu anlamıyor anlamak ıstemıyor tempoyu yukseltmesı lazımdı tsl de 5-0 mı maç 10-0 ı kovalaması lazım oyle koşması oynaması lazım rolanti temposunda maç alıyoruz tsl de aynı mantıkla şl ye gıdıyoruz

hocam tsl ligiinin kalitesine aldanıyor teknık heyet tsl temposunun yetersız oldugu anlamıyor anlamak ıstemıyor tempoyu yukseltmesı lazımdı tsl de 5-0 mı maç 10-0 ı kovalaması lazım oyle koşması oynaması lazım rolanti temposunda maç alıyoruz tsl de aynı mantıkla şl ye gıdıyoruz

Bunu kim yapıyor en iyi?

Acımaları hiç yok diyoruz hatta onlar için.

Bayern.

Hofenhaym hocası da %60la rakibi ezdik demis midir. Vay arkadas dun yasanan her sey cildirmalik.
e8d114417f094b92e5016650cdec56d4.jpg

Şu ligin kalitesizliği gerçekten dert.
Ligde kimse tehdit etmeyince Yunus'un o gevşek top kaybı filan kaçınılmaz. Normal şartlarda o topu havaya dikmeliydi

Bu döngüyü iki sene önce saptayıp yazmıştık

OB Avrupa'da leş atar ilk devre bu sonuçlar lig yarışını da biraz etkiler
Sonra Avrupa'dan kopup haftada bir maça düşünce hayvani kadro kalitesinin etkisiyle ligi süpürmeye başlarız
Ondan sonra da sezon sonunda Okan Buruk istifa şakalarına maruz kalırız
Sonraki sezon sil baştan

Fb - Bjk - Ts yahut sürpriz bir Anadolu takımı çok iyi yapılanıp, iyi bir oyun oynayıp sezona yayarsa bu döngü kırılır ancak

Mancini'nin Inter'deki birinci dönemi gibi bir dönemden geçiyoruz
Ligde rakipsiz olduğumuz için ligi her sene süpürürüz, onun ötesinde Avrupa'da falan hiçbir şey yapamayız
Rakiplerin biri de mallığı kesip düzgün takım + düzgün hoca kombinasyonunu bulduğunda şampiyonluğu veririz

Neyse ki rakipler ya maloğlu mal ya da fakir, genelde ikisi birden
Adaşin devam etmelimi sence ali ?
Dolaylida olsa mevcut pek cok rezillikte bu herifinde cok ciddi etkisi var ,en basitinden bu herif yüzünden camiada hatta taraftarda bile lig şampiyonluğu daha önemli denir hale geldi ,yanlış degil tabi ucl icin fakat demek istediğim bu herifin narsist kafa yapısı ben başarılı olamiyorsam rakipte olamasın üzerine ve rakibinide aşağıya çekmek üzerine odaklı, kismende başarılı oldu aslinda ,istediğimiz pek cok oyuncuyu alamayarak gibi..

Analiz departmaninin rezilliğini ortaya çıkarmış adamlar hafta sonu leverkusen maçını bile izlememisler. 9 kişi lever topu frankfurt'a verdi ve pozisyon vermedi kalesinde.
Adamlarda yetenek kısıtlı, topu versen kenar ortaları harici hiçbir şekilde oyun açma planları yok, topu bize verip etkili baskıyla elini koluna sallaya sallaya 5 attılar, bunu bile göremiyor adam. Sanıyor ki maçı domine ettim. Yaptığımız paslar da kendi alanımızda. Adamlar seni kendi 2.bölgelerine pasla sokmadı bile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt