GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tabii ki, ihtimal oldugu surece her zaman avrupa icin ben heyecanliyimdir ama durum ic acici degil acikcasi.

Yenilgi olur ,CL sonucta. Skora da takilmiyorum. Ama hocanin aciklamalari cok kotuydu. Erken pes ettik dedi macta yani. O tat kacirdi.
Sonuna kadar sacma bi mac oldu. Ilk 35dk. Okadar üstündük ki adamlar topu görmedi. Kalite farki vardi resmen sonra hersey yikildi biran icinde.

Konu transfer, kadro kalitesi falan degil artik bunu gormek lazim.

Senin bu kadron cogu takimdan iyi, ona ragmen fark yiyorsan Frankfurt gibi C sinifi takimlardan sorunu baska bir yerde aramak lazim.

Ahmet iyidi, Osman kotuydu ile sorunu cozemeyiz.
Yav alper franfurt ve c sinifi ;D adamlarin kadro degeri seninkinden fazla. Avrupa ligini kazanali daha bi 2 3 sen oldu. Zaten sorun kendimizi hep dev aynasinda görmemizinden geliyor. Buna ragmen ilk 35.dk. cok daha iyidik rakipten, hersey galibiyeti göstriyordu taki yunus o hatayi yapana kadar ve hakemin araya girmesiyle. Ondan sonra olan oldu zaten. Herseye ragmen bu skor olmamali olamaz.

Yav alper franfurt ve c sinifi ;D adamlarin kadro degeri seninkinden fazla. Avrupa ligini kazanali daha bi 2 3 sen oldu. Zaten sorun kendimizi hep dev aynasinda görmemizinden geliyor. Buna ragmen ilk 35.dk. cok daha iyidik rakipten, hersey galibiyeti göstriyordu taki yunus o hatayi yapana kadar ve hakemin araya girmesiyle. Ondan sonra olan oldu zaten. Herseye ragmen bu skor olmamali olamaz.
A sinifi: Bayern, Real, Barca, Inter ve PSG gibi ekipler
B sinifi: Dortmund, Atletico, Tottenham gibi takimlar

Bizde Frankfurt gibi C sinifindayiz.

Konu kadro degeri veya Money League tabelasinda kimin hangi sirada oldugu degil.

İlk 35 dakikanın da iyi olmadığını düşünüyorum ben. Gol attık bir tane kontradan, İlkay'ın dokunamadığı bir top var. Organize bir şey yoktu. Neye göre ilk 35 dakika iyiydi sayın hoca?

Orta sahamiz cok etkisiz kaliyor birde bunu iki sezondur yaziyorum yazdigim zaman torreira dokunulmazligi cikiyor ortaya. Yetmiyor arkadas trde göz boyuyabilirsin ama avrupada yetmiyor. Ilk geldigi sezon gibi olsa olur orda hep ikili mücadelenin icinde olup top kazaniyordu artik o yok. Sara desen sakatlana kadar oynadigi oyunu ancak kurtarir. Aslinda ideali lemina sara (sakatlik öncesi) ve önlerinde saglam bi oyun kurucu. Bu ilkay olamaz ancak alternatif olmali bu yastan sonra. Ilkayida hemen oyunabilk 11 atmasi büyük hataydi. Apo sara sampiyon yapan birbirine alisik olan takimi sürmeliydi sahaya.

Hasan söylüyor bir şey yok biz yedek yok deyince

Orta sahamiz cok etkisiz kaliyor birde bunu iki sezondur yaziyorum yazdigim zaman torreira dokunulmazligi cikiyor ortaya. Yetmiyor arkadas trde göz boyuyabilirsin ama avrupada yetmiyor. Ilk geldigi sezon gibi olsa olur orda hep ikili mücadelenin icinde olup top kazaniyordu artik o yok. Sara desen sakatlana kadar oynadigi oyunu ancak kurtarir. Aslinda ideali lemina sara (sakatlik öncesi) ve önlerinde saglam bi oyun kurucu. Bu ilkay olamaz ancak alternatif olmali bu yastan sonra. Ilkayida hemen oyunabilk 11 atmasi büyük hataydi. Apo sara sampiyon yapan birbirine alisik olan takimi sürmeliydi sahaya.
Melo neler yapıyordu Avrupa maçlarında. O kalitede ve hırsta bir tane ortasaha oyuncumuz yok şu anda.

A sinifi: Bayern, Real, Barca, Inter ve PSG gibi ekipler
B sinifi: Dortmund, Atletico, Tottenham gibi takimlar

Bizde Frankfurt gibi C sinifindayiz.

Konu kadro degeri veya Money League tabelasinda kimin hangi sirada oldugu degil.
Senin kadron cogu takimdan iyi diyorsun franfurt c sinifinda diyon böyle takimlari yenmen lazim diyorsun bi nevi kücümsiyorsun. Bende diyorum ki kadro degeri seninkinden fazla, ona ragmen ilk yarim saat baya baya üstün oynadin pas kaliteye baktiginda. Bizdeki sorun mental acidan. Yoksa oyun olarak adamlar bizden üstün degildi kesinlikle. Kiev maci 3:1 öndesin ilk 8 kalacan 15 dk. O hakki veriyon elden. Cok kirilgan yapimiz var bunu düzeltmemiz lazim. Su mental sorunu atlatmamiz lazim artik mental coach mi aliyorlar ne yapiyorlarsa. Bu kücümsenmicek kadar büyük bi sorun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt