GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senin kadron cogu takimdan iyi diyorsun franfurt c sinifinda diyon böyle takimlari yenmen lazim diyorsun bi nevi kücümsiyorsun. Bende diyorum ki kadro degeri seninkinden fazla, ona ragmen ilk yarim saat baya baya üstün oynadin pas kaliteye baktiginda. Bizdeki sorun mental acidan. Yoksa oyun olarak adamlar bizden üstün degildi kesinlikle. Kiev maci 3:1 öndesin ilk 8 kalacan 15 dk. O hakki veriyon elden. Cok kirilgan yapimiz var bunu düzeltmemiz lazim. Su mental sorunu atlatmamiz lazim artik mental coach mi aliyorlar ne yapiyorlarsa. Bu kücümsenmicek kadar büyük bi sorun.
C sinifi icinde bir takim digerinden iyi olamaz mi? Hepsi ayni kalitede mi olmali? Belki ben anlatamiyorumdur, bugun Atletico veya Tottenham seviyesinde bir takimdan 5 yesek, kotu gunumuzdeydik, sanssizlik falan bahanesi uretip bir nevi kabul edilebilirdi.

Frankfurt o seviyenin yerlesmis bir kulubu degil, kotu gununde bile 5 yememelisin bunlardan.

Kadro degeri gereksiz bir istatistik bunu senin bilmen lazim Faruk. Transfermarktá bakip bir Alman takiminin Turk takimlarindan daha degerli olmasi birsey ifade etmiyor. Zaten oradaki oyuncular sirf oldugu ulkeden dolayi x2 ile carpiyorlar oyuncu degerlerini.

Frankfurt bir defa bir Dortmund seviyesinde bile degil, oyle 2-3 senedir iyi yonetiliyor diye abartmayalim. Suan hangi takimin oyuncularini tek tek ele alinca daha iyi sorusu sorsak, Almanlar bile Frankfurt demez. Bu takima yenilebilirsin, kotu gununde olursun , bos kaleye kacirabilirsin ama 5 yemezsin. 30 dakika iyi oyun varken bir anda oyundan kaybolan bir takima donusmemiz kabul edilebilir birsey degil.

Senin kadron cogu takimdan iyi diyorsun franfurt c sinifinda diyon böyle takimlari yenmen lazim diyorsun bi nevi kücümsiyorsun. Bende diyorum ki kadro degeri seninkinden fazla, ona ragmen ilk yarim saat baya baya üstün oynadin pas kaliteye baktiginda. Bizdeki sorun mental acidan. Yoksa oyun olarak adamlar bizden üstün degildi kesinlikle. Kiev maci 3:1 öndesin ilk 8 kalacan 15 dk. O hakki veriyon elden. Cok kirilgan yapimiz var bunu düzeltmemiz lazim. Su mental sorunu atlatmamiz lazim artik mental coach mi aliyorlar ne yapiyorlarsa. Bu kücümsenmicek kadar büyük bi sorun.
Mevcutta ne benim isteğim iyi bir SD ve yeni bir futbol ekibinin kurulması ne de yeni bir TD kesin bir çözüm gibi durmuyor bunlar daha çok sezon sonunda yapılacak işler. Mevcutta Okan hocanın da ikna edilerek ekibinin geliştirilmesi kısa vadede daha doğru olabilir gibi. Senin düşüncen nedir? Mevcutta en gerçekçi ve makul çözüm nedir sence?

C sinifi icinde bir takim digerinden iyi olamaz mi? Hepsi ayni kalitede mi olmali? Belki ben anlatamiyorumdur, bugun Atletico veya Tottenham seviyesinde bir takimdan 5 yesek, kotu gunumuzdeydik, sanssizlik falan bahanesi uretip bir nevi kabul edilebilirdi.

Frankfurt o seviyenin yerlesmis bir kulubu degil, kotu gununde bile 5 yememelisin bunlardan.

Kadro degeri gereksiz bir istatistik bunu senin bilmen lazim Faruk. Transfermarktá bakip bir Alman takiminin Turk takimlarindan daha degerli olmasi birsey ifade etmiyor. Zaten oradaki oyuncular sirf oldugu ulkeden dolayi x2 ile carpiyorlar oyuncu degerlerini.

Frankfurt bir defa bir Dortmund seviyesinde bile degil, oyle 2-3 senedir iyi yonetiliyor diye abartmayalim. Suan hangi takimin oyuncularini tek tek ele alinca daha iyi sorusu sorsak, Almanlar bile Frankfurt demez. Bu takima yenilebilirsin, kotu gununde olursun , bos kaleye kacirabilirsin ama 5 yemezsin. 30 dakika iyi oyun varken bir anda oyundan kaybolan bir takima donusmemiz kabul edilebilir birsey degil.
Şu çok net bir olay ya kadroyu 11 özelinde küçumsemeye hiç gerek yok bence. Bu takım frankfurt gibi orta sıra alman takımından 5 yemez ilk 24 ü kesin hedeftir girmesi gerekir yani.
Gayet öyle realist bir durum bu oynayacagımiz takımlar içerisinde sadece city ve liverpooldan kotuyuz kadro olarak. Isim isim baktiginda atletico ile bile denk diyebilirsin bazı pozisyonlarda.

Dursun özbek yönetimin artık şu fenermark'a yaptırım uygulaması lazım adamlar yalan bilgilerle algı kasıyor.

C sinifi icinde bir takim digerinden iyi olamaz mi? Hepsi ayni kalitede mi olmali?

Frankfurt daha iki sene önce uefa kupasini kazandi yani okadar cöp takim degil. Bizim kadro degerine bakinca zaten 3/1 bi oyuncu kapliyor osimheni cikar 200m€ degerinde bi takima düsüyorsun. Tek tek isimlere bakinca iyi oyuncularimiz var ama her pozisyonda üstünüz diymeyiz. Dünkü oynanan ilk yarim saat cok iyidi evet takimin birden cökmesi anlamsiz bunuda mentala bagliyorum, eger onu düzeltmesek 450m€ takim ile de ciksak birsey degismeyecek. Ha birde su var bu takimla istanbulda liverpoolu yenersek veya berabere kalirsak sasirmam, mental olarak o büyük takimlara kendi sahamizda farkli oynuyoruz hem taraftar baskisi hem oyuncularin istegi farkli oluyor. Bu yüzden bu mental dengeyi yakalamamiz lazim önce. Rakip biraz düsük profilli olunca istek konsantrasyon degismemeli.

Mevcutta ne benim isteğim iyi bir SD ve yeni bir futbol ekibinin kurulması ne de yeni bir TD kesin bir çözüm gibi durmuyor bunlar daha çok sezon sonunda yapılacak işler. Mevcutta Okan hocanın da ikna edilerek ekibinin geliştirilmesi kısa vadede daha doğru olabilir gibi. Senin düşüncen nedir? Mevcutta en gerçekçi ve makul çözüm nedir sence?
Aynen senin dedigin.

sebep dostum sebep ne artık sistem kurmalıyız
Neyin sistemi tam olarak?

Arda daha toy, gitsin bir kac yil hocalik yapsin daha dun birakti futbolu.

Sezon sonu bizim takimi bir seviye yukari atabilecek bir yabanci hoca getirmemiz lazim, Avrupa futbolun icinde olan ve ozellikle CL maclarinda fark yaratabilecek birisi gerekiyor artik bu takima. Suan Arda Turan bunu bize getiremez, henuz daha o kivamda degil.

Keremde kim la, eger ona gönderme yaptiysa tam aptalik yapmis yunus. Kaale alma oglum isinmi yok.

Nihayet!

CL de başarılı sezon ve şampiyonluk serisinin devamı gelir inşallah.
sinan-engin.gif

Okani kovmak icin yönetim neyi bekliyor? Benfica bile hocasi hemen harcadi. Dunyada genc olup basariya ac yabanci hoca mi yok? Super Ligdeki futbolcularin basarisi artik kimseye yeterli gelmiyor bir ceyrek final gormek istiyor avrupada taraftar. Rakibin olmayan bir ligde Ismail Kartal bile sampyion yapar seni. Firsat bu firsat zaten milli ara gelecek , yeni bir Td getirin yoksa daha cok rezalet yasariz bu sezon.
Çeyrek final falan istemiyorum. Edebimizle mücadele edelim yenilelim yeterli

Neyin sistemi tam olarak?

Arda daha toy, gitsin bir kac yil hocalik yapsin daha dun birakti futbolu.

Sezon sonu bizim takimi bir seviye yukari atabilecek bir yabanci hoca getirmemiz lazim, Avrupa futbolun icinde olan ve ozellikle CL maclarinda fark yaratabilecek birisi gerekiyor artik bu takima. Suan Arda Turan bunu bize getiremez, henuz daha o kivamda degil.
Yabancı hoca getirince ligde yeterli puanı toplayamıyor. Özellikle deplasmanda 1 puanı iyi görüyorlar. Hem taktik bilgisi disiplin hem de yerli olması sebebiyle arda gelmeli. Mancini nisanda şampiyonluk verdi unutmayalım.
Şampiyonlar liginde son 16ya kalıcaz ama ligi fenere vericez desek kimse kabul etmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt