GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neyin sistemi tam olarak?

Arda daha toy, gitsin bir kac yil hocalik yapsin daha dun birakti futbolu.

Sezon sonu bizim takimi bir seviye yukari atabilecek bir yabanci hoca getirmemiz lazim, Avrupa futbolun icinde olan ve ozellikle CL maclarinda fark yaratabilecek birisi gerekiyor artik bu takima. Suan Arda Turan bunu bize getiremez, henuz daha o kivamda degil.
Maalesef bu maliyetlere giriyorsak a+ hoca getirmek gerekiyor , şu maliyetlere altı abes olur benim açımdan.

Yabancı hoca getirince ligde yeterli puanı toplayamıyor. Özellikle deplasmanda 1 puanı iyi görüyorlar. Hem taktik bilgisi disiplin hem de yerli olması sebebiyle arda gelmeli. Mancini nisanda şampiyonluk verdi unutmayalım.
Şampiyonlar liginde son 16ya kalıcaz ama ligi fenere vericez desek kimse kabul etmez

Su bahaneden de artik ben usamdim: "yabanci hoca ligde deplasmanda 1 puani iyi goruyor."

Ya senin kimin getirdigine bagli. Arda henuz ne yapmis da ovup duruyorsunuz ? Arda isini gecin ya bu kadar kolay degil bu isler, taktiniz yerli hocaya oyle diye diye sonra goruyoruz Avrupa'da nal topluyoruz.

Bu takim Lucescu ile hem sampiyon oldu hem Avrupa'da basarili oldu. Mancini ornegini verirsen bende Lucescu derim.

Yabancı hoca getirince ligde yeterli puanı toplayamıyor. Özellikle deplasmanda 1 puanı iyi görüyorlar. Hem taktik bilgisi disiplin hem de yerli olması sebebiyle arda gelmeli. Mancini nisanda şampiyonluk verdi unutmayalım.
Şampiyonlar liginde son 16ya kalıcaz ama ligi fenere vericez desek kimse kabul etmez
O geçmişte geçerliydi bu arada.Yarın şu kadroya boşta olan hocalardan birini random kura çekip getirsek bu yabancı hocaların şampiyon olamama olayı da biter.Öyle bir kadro var bizde.Torrent bile gelse %70 falan alır ligi.

Jesus dedenin tansiyon şeker durumları nasıl yoklayalım. Gerçi büyük maçları sıkıntı dedenin.

Bu takımın Avrupa takımları seviyesinde çalıştığını, antreman yaptığını da düşünmüyorum. Frankfurt takımında en yüksek maaş 1.9 milyon avro falan. Biz de 5 milyon avrolar 10 milyon avrolar havada uçuşuyor. Biz bu heriflere sert ve ağır antreman yaptıramıyorsak napim ben öyle işin. Kelle istiyorum aga kelle. Hiçbir şey olmamış gibi devam edilemez. Hocanın kellesini alamıyorsan ekibinin kellesini al. Onu da yapamıyorsan futbolcu kellesi al bir şey yap. Mevzu yenilmek falan değil. CL arenası bu yenilebilirsin tabi ki. Mevzu 200 milyon avro harcayıp 350 milyon avroluk kadro kurup takımın oynadığı futboldan utanmak. Utanıyorum ya resmen utanıyorum.

Hala daha kendime gelemedim. Şu yaşamaya, ayakta kalmaya çalıştığım sefil hayatımda, beni ayakta tutan nadir şeylerden biridir Galatasaray'a olan aşkım. Ben kendimi ihanete uğramış hissediyorum. Milyon avrolar içinde yüzen adamlar bir bedel ödemeli artık arkadaş. Bir şey yapılmalı. Böyle devam etmez bu iş.

Millet daha işin ciddiyetinin farkında değil ama Liverpool maçında yaşanacak olası bir skandal sonuçla beraber sezon, bizim açımızdan psikolojik olarak bitebilir.

Eminim topcular bizim kadar kafaya takmiyordur sonucu. Üstelik onlar milyon dolarlar kazaniyorlar. Kafaya takmayin fazla. Böyle gelmis böyle gidecek bu düzen...

Hoca hicbirsey bilmiyorsa bizim kalenin etrafindaki her topa vurun gitsin desin.. Abi zaten cikamiyoruz geriden bir de mal gibi top kaptirip gol yiyoruz..
Barisa karambole sisirilen toplarin yarisi bizde kaldi ilk devre, yapamiyorsan niye zorluyorsun anlamadim gitti..

Maalesef bu maliyetlere giriyorsak a+ hoca getirmek gerekiyor , şu maliyetlere altı abes olur benim açımdan.
Onemli olan hirsli olmasi ve disiplinden taviz vermeyen bir hocanin getirilmesi. Birde baski altinda calismaya alisik biri olmasi gerekiyor, sampiyonluk/kupalar nasil kazaniyor bilecek ve gunumuzun Avrupa futboluna yakin bir oyun anlayisi olmali.

Bu takımın Avrupa takımları seviyesinde çalıştığını, antreman yaptığını da düşünmüyorum. Frankfurt takımında en yüksek maaş 1.9 milyon avro falan. Biz de 5 milyon avrolar 10 milyon avrolar havada uçuşuyor. Biz bu heriflere sert ve ağır antreman yaptıramıyorsak napim ben öyle işin. Kelle istiyorum aga kelle. Hiçbir şey olmamış gibi devam edilemez. Hocanın kellesini alamıyorsan ekibinin kellesini al. Onu da yapamıyorsan futbolcu kellesi al bir şey yap. Mevzu yenilmek falan değil. CL arenası bu yenilebilirsin tabi ki. Mevzu 200 milyon avro harcayıp 350 milyon avroluk kadro kurup takımın oynadığı futboldan utanmak. Utanıyorum ya resmen utanıyorum.

Hala daha kendime gelemedim. Şu yaşamaya, ayakta kalmaya çalıştığım sefil hayatımda, beni ayakta tutan nadir şeylerden biridir Galatasaray'a olan aşkım. Ben kendimi ihanete uğramış hissediyorum. Milyon avrolar içinde yüzen adamlar bir bedel ödemeli artık arkadaş. Bir şey yapılmalı. Böyle devam etmez bu iş.

Millet daha işin ciddiyetinin farkında değil ama Liverpool maçında yaşanacak olası bir skandal sonuçla beraber sezon, bizim açımızdan psikolojik olarak bitebilir.

Abi 5-10 milyon maas verdigin adama Turkiyede agir antrenman yaptiramazsin..
Bu paralari liverpool oder City oder Psg oder orada da prime seviyede ilerler hersey.. Biz bu maaslari odeyerek oyuncuyu hedefsiz birakiyoruz..Bir sonraki duraginda bizden fazla maas almasi mumkun degil 28-30 yasindaki topcu niye kassin bu yastan sonra Real yapacak degil ya...Resmen oyuncunun karakterine insafina kaliyoruz.. Hele ligde de sampiyonluk geliyorsa zaten oyuncular kafa olarak rahatliyor iyice saliyor Avrupada..

Abi 5-10 milyon maas verdigin adama Turkiyede agir antrenman yaptiramazsin..
Bu paralari liverpool oder City oder Psg oder orada da prime seviyede ilerler hersey.. Biz bu maaslari odeyerek oyuncuyu hedefsiz birakiyoruz..Bir sonraki duraginda bizden fazla maas almasi mumkun degil 28-30 yasindaki topcu niye kassin bu yastan sonra Real yapacak degil ya...Resmen oyuncunun karakterine insafina kaliyoruz.. Hele ligde de sampiyonluk geliyorsa zaten oyuncular kafa olarak rahatliyor iyice saliyor Avrupada..
Ona bakarsan Real'e giden topcu da "artik Real topcusuyum, niye kasiyim" der... ama herifler zipkin gibi oynuyorlar

Hoca hicbirsey bilmiyorsa bizim kalenin etrafindaki her topa vurun gitsin desin.. Abi zaten cikamiyoruz geriden bir de mal gibi top kaptirip gol yiyoruz..
Barisa karambole sisirilen toplarin yarisi bizde kaldi ilk devre, yapamiyorsan niye zorluyorsun anlamadim gitti..
Evet bu dogru, pas oyunumuz iyidi ilk yarim saat ama arkaya yaslandik cok, gecis oyunuda yok, ozaman topu cevirsen ne olur. Ne olursa olsun rakibi kaleden uzak tutmak lazim onuda ancak oyunu ikinci bölgeye tasirsan olur. Veya gecisi oynamayi bilicen, bazen iki pasla karsi kaleye yaklasirsin. Set oyunundan ikinci kötü yaptigimiz sey gecis oyunu. Gecisi iyi yapan takim frankfurta fark atardi dün 1:0 dan sonra.

Şu skandallara şu rezaletlere bak

G1NUGR5XUAActUM.webp
G1M9ksyWsAA_ySj.webp

O geçmişte geçerliydi bu arada.Yarın şu kadroya boşta olan hocalardan birini random kura çekip getirsek bu yabancı hocaların şampiyon olamama olayı da biter.Öyle bir kadro var bizde.Torrent bile gelse %70 falan alır ligi.
Mou, jesus bjka gelen yabancı hocalar bu sene tedesco yine göreceğiz.

Mou, jesus bjka gelen yabancı hocalar bu sene tedesco yine göreceğiz.
yav bunlar yarın bizim kadroya gelsin biz şampiyon oluruz.İsmail kartal senesi haricinde fbyle ilk 11 kalitesi olarak uçurum var arada uçurum öyle böyle uçurum değil hem de.
Bunlardan iyisi gelmeli bize kesinlikle ama bunlar bile rezil olmaz avrupada bu kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt