GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Su bahaneden de artik ben usamdim: "yabanci hoca ligde deplasmanda 1 puani iyi goruyor."

Ya senin kimin getirdigine bagli. Arda henuz ne yapmis da ovup duruyorsunuz ? Arda isini gecin ya bu kadar kolay degil bu isler, taktiniz yerli hocaya oyle diye diye sonra goruyoruz Avrupa'da nal topluyoruz.

Bu takim Lucescu ile hem sampiyon oldu hem Avrupa'da basarili oldu. Mancini ornegini verirsen bende Lucescu derim.
Ben de sana lige gelen 55 tane her çeşit yabancı hocayı sayarım hepsi haşat olup gitti. Lucescu daum istisna olanlar. Bir gerçek varki yabancı hocalar buraya adapte olamıyor bunu yadsımak okan hocanın avrupada başarısızlığını görmemek ile aynı.

yav bunlar yarın bizim kadroya gelsin biz şampiyon oluruz.İsmail kartal senesi haricinde fbyle ilk 11 kalitesi olarak uçurum var arada uçurum öyle böyle uçurum değil hem de.
Bunlardan iyisi gelmeli bize kesinlikle ama bunlar bile rezil olmaz avrupada bu kadar
Mancini ile niye olmadın? Nişanda şampiyonluk verdin üstelik bizim kadro net daha iyiydi

Mancini ile niye olmadın? Nişanda şampiyonluk verdin üstelik bizim kadro net daha iyiydi
Mancini varken bile lig boktan değildi bu kadar , fbye yenilmedik mesela ki fbden tam iyi midir emin değilim o kadro , fb de iyiydi o zaman.Şuan herhangi bir anadolu deplasmanına git geride beklemediğin sürece zaten kazanıyorsun maçı.Top 5 stden biri falan var şuan kadroda , o zamanlar drogba falan ölmek üzereydi

Bazı şeylerin de altını çizmek lazım. Icardi’nin bu kilosu, disiplinli bir hoca varken imkansız olurdu. Yani biraz Kemerburgaz’da ‘saldım çayıra’ durumu var.
Her hocanin oyuncularla diyalogu ve yakinligi farklidir. Bazi hocalar cok profesyonel ve 'patron-isci' modunda calisir bazi hocalar daha dostane ve oyunculara yakin olmayi sever. Bu herkesin karakterine ve dusunce yapisina bagli.

Bizim Okan Buruk iste daha cok dostane yaklasiyor ve oyunculari sıkmak istemiyor. Oyuncularin kafa yapisi rahat olursa onlar benim icin daha cok performans verir diye dusunuyor kendince.

Simdi ligde bu oluyor 3 senedir zaten kadro kalitemiz diger takimlarin cok ustunde. Boyle olunca da oyuncular cikip normal oynadiklarinda bile fark yaratabiliyorlar. Onlari o yuzden motive etmek genelde yeterli oluyor maclarda.

Avrupa icin bu yetmiyor, orada sadece oyunculari motive etmekle cok yol alamiyorsun. Iste biraz da taktik disiplin, oyuncularin Avrupa arenasinda daha faydali olabilmeleri icin daha diri ve fit olmasi gerektiren bir calisma metodu uygulanmasi gerekiyor. Bu duzen Kemerburgaz'da olacak ki oyuncular sabah evden ciktiklarinda iyi antrenman yapacaklarini daha oraya varmadan bilecekler.

Mancini varken bile lig boktan değildi bu kadar , fbye yenilmedik mesela ki fbden tam iyi midir emin değilim o kadro , fb de iyiydi o zaman.Şuan herhangi bir anadolu deplasmanına git geride beklemediğin sürece zaten kazanıyorsun maçı.Top 5 stden biri falan var şuan kadroda , o zamanlar drogba falan ölmek üzereydi
Ne anlatıyorsun abicim? Mancini nasıl nisanda şampiyonluk verdi onu anlat. Mou kötü mü jesus kötü beşiktaşa gelen yabancı hocaların hepsi mi kötü?

Ne anlatıyorsun abicim? Mancini nasıl nisanda şampiyonluk verdi onu anlat. Mou kötü mü jesus kötü beşiktaşa gelen yabancı hocaların hepsi mi kötü?
sen ne anlatıyorsun ben anlamadım cidden ? Gittin saçma sapan yerlerden 10 sene önceki Mancini'yi işin içine sokuyorsun sanki aynı zamanmış gibi.Boş yapıp saçma sapan şeyler anlatacaksan alıntılama gerek yok.Sen git mancini neden kaybetmiş ligi kendi kendine düşün beni katma.Sonra 2025e gelir bakarsın üstüne biraz düşün o zaman konuşalım.Aynı imkanla kıyaslıyor gibi saçma sapan şeyleri kıyaslıyorsun hala , git bak bakalım fb tarihinde ne zaman bizde 1 tane bile 11 oynamayacak kadroyla oynamış.Aynen git 65te bilmem ne neden şampiyon olmamış onu da bul

Ali, senin anlattigin donemlerde 75-78 puan alan sampiyon oluyordu. Bugun 75 puan alsak 3 veya 4. falan bitiririz ligi.

Anadolu takimlari cidden zorluyordu buyukleri, simdi 2-3 takim haric kimsede o guc yok. Fark cok acildi.

O gunku sartlar ile bugunku sartlar ayni degil. Dune kadar 3 milyon euro maas cok yav diyorduk simdi 20 milyon euro maas veriyoruz bir oyuncuya.

Ali, senin anlattigin donemlerde 75-78 puan alan sampiyon oluyordu. Bugun 75 puan alsak 3 veya 4. falan bitiririz ligi.

Anadolu takimlari cidden zorluyordu buyukleri, simdi 2-3 takim haric kimsede o guc yok.

O gunku sartlar ile bugunku sartlar ayni degil. Dune kadar 3 milyon euro maas cok yav diyorduk simdi 20 milyon euro maas veriyoruz bir oyuncuya.
Ben de onu diyorum, bugün bir yabancı hocanın ligde şampiyon olması çok daha zor. Mou az puan almadı ya da bjk çok çok kötü puan almıyor, biz acayip şekilde maç kazandığımız için öyle görünüyor. Gelecek hoca ligi kaybedince arkasında durabilecek bir allahın kulu yok gerçek bu

Ben de onu diyorum, bugün bir yabancı hocanın ligde şampiyon olması çok daha zor. Mou az puan almadı ya da bjk çok çok kötü puan almıyor, biz acayip şekilde maç kazandığımız için öyle görünüyor. Gelecek hoca ligi kaybedince arkasında durabilecek bir allahın kulu yok gerçek bu
Tam tersi daha kolay cunku bugun 3 takim haric icerde disarda hepsini yeniyorsun zaten asil olay o. Kadro kalitemiz digerlerinden fersah fersah onunde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt