GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kiyaslamalarin yapıldığı Galatasaray kadroları ve o dönemki rakip kadrolarla zerre alakası yok şu dönemin

Sürekli fatih terim sezona forvetsiz başladı yazamayız

Sürekli sezona bir tek etebo ile girildi yazamayız

Real madrdde bale ronaldo di maria vardi o sene cl kazandı da diyemeyiz

O maçta aslında iyi oynadigimizi da yineleyemeyiz

Hafiza sorununuz varsa tedavi olun. Okan buruk savunacağım diye alziemer oldunuz simdiden

Türkiye'nin bayerniymisiz. Bayern Münih olmak için 50 fırın ekmek yemen lazim

Herhangi bir kişiy aklamak için demiyorum ama 2002 senesinden beri

2012-2014 arası hariç Avrupa’da tokat manyağı olmadığımız yıl yok CL seviyesinde.

2003-2004 2. Torba’dan girdik -3. Olduk
2005-2006 Tromsö faciası
2006-2007 grup sonunculuğu
2014-2015 grup sonunculuğu (1 puan)
2015-2016 3. Olduk (Kazak takımını yenemedik)
2017-2018 Ostersunds faciası
2018-2019 Tarihin en kolay grubunda 3.lük
2019-2020 grup sonuncusu
2023-2024 3. Olduk

Son iç daha galibiyeti 7 yıl önce-
L.Moscow (2018-2019)

United maçı hariç son deplasman galibiyeti
(2012-2013 Schalke)

5 puan üstü aldığımız son CL (2013-2014)
Öncesi 2003-2004 (7-8 puan)

Başarısız değil çok başarısız bir tablo

Fatih Terim
Gerets
Prandelli
Hamza
Denizli
Okan

Hepsi başarısız oldu. Mancini bile o kadro ile bana göre başarısız Chelsea bizden iyi değildi o dönem.

O yüzden sanki öncesinde Avrupa fatihiydik de şimdi değiliz değil problem.

Bir sene de Terim de 6 yedi sonra gitti 5 yedi
Prandelli 4’er 4’er yedi
Hamza yedi 3-4
Gerets top oynatmadı zaten Bordeaux falan geçti o dönem

3 sezon hariç başarısız takım
Avrupada rezil nir takımız. 25 yıl önceye takılı kalmış hayallerde yaşayan bi camiayız

O zaman okan başarılı diyebiliriz
Diyemeyiz ama o veride doğru değil tam olarak. Okan hoca için denecek basit ligde başarılı lakin Avrupa'da başarısız bunun sebebi de mantalite olarak tek bir planı olması. Esnek bir hoca değil şu an için. Ne zaman savunmayı, oyunu tutmayı öğrenir o zaman Avrupa'da da bir şeyler yapabilir ama bizde öğreneceğine inanmıyorum artık.

Bugün dışarı çıkmaya ben de utandım

Ben en ufak bi yenilgide bile Galatasaray forması giymeyen adamim

Ben keser atarım

Çok yazdım yine yazayım.
Hangi yabancı teknik direktörün elinde daha iyi kadro vardı da şampiyon olamadı. Kaç tane sayabilirsiniz?

Son 30 CL maçında 3 galibiyet 20 msğlubiyet almışız. Yüzde 10 kazanma oranı. Hayal dünyasından çıkmak için bu maç iyi oldu. Şu grupta 1 galibiyet 2 berabetlik maksimum yapacağımız bu olur o da maksimum.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kiyaslamalarin yapıldığı Galatasaray kadroları ve o dönemki rakip kadrolarla zerre alakası yok şu dönemin

Sürekli fatih terim sezona forvetsiz başladı yazamayız

Sürekli sezona bir tek etebo ile girildi yazamayız

Real madrdde bale ronaldo di maria vardi o sene cl kazandı da diyemeyiz

O maçta aslında iyi oynadigimizi da yineleyemeyiz

Hafiza sorununuz varsa tedavi olun. Okan buruk savunacağım diye alziemer oldunuz simdiden
Kimse bir şey anlamıyor maalesef.Herkes dünü bugünün koşuluna bakarak değerlendiriyor , cidden garip bir olay.Mancini bile beşiktaş maçından sonra geldi kendi kadrosu değildi falan 10000 tane farklı etmen var ama dar bir bakışla bakılıyor her şeye

Türkiye'nin bayerniymisiz. Bayern Münih olmak için 50 fırın ekmek yemen lazim
Avrupa icin evet ama trde rakibine ne zaman bukadar üstünlük kurdun. Gittin sampiyon oldun üstelik sahalarinda yenip kupayi kaldirdin. Derbilerde 4 sene üst üste sampiyon oldugumuzda bile rakibe bukadar üstünlük kuramiyorduk.

Saha disi yaplanlarida unutmamak lazim, ona ragmen bukadar üstünsün. Trde bende sampiyon olurum diyenlere, biraz bi sal bakalim sampiyon oluyonmu.

Diyemeyiz ama o veride doğru değil tam olarak. Okan hoca için denecek basit ligde başarılı lakin Avrupa'da başarısız bunun sebebi de mantalite olarak tek bir planı olması. Esnek bir hoca değil şu an için. Ne zaman savunmayı, oyunu tutmayı öğrenir o zaman Avrupa'da da bir şeyler yapabilir ama bizde öğreneceğine inanmıyorum artık.

Bi yol haritası çiz bakalım tamam mı devam mı,tamamsa adayın kim

Hoca frankfurttan kimi aldırır acaba devre arasında

Bu yönetim belli gerekçelerle Okan’ı göndermeyecek, taraftar ise, lig korkusu ile sesini çıkartmıyor gibi.. ancak görünen Okan’ın artık bu işi götüremediğidir. Lig umrumda bile değil, bu kadro ile ŞLde eğer başarı yoksa. Bu yıl da Fatih, Sergen veya Tedesco olsun. Ancak bazılarının Galatasaray’ın başarısı değil başka takımın başarısızlığı sevindiriyor. Bu da normaldir. O yüzden bir orta yol bulmak adına;
Bu yıl Riera ile anlaşma sağlanmalı, ancak td yardımcısı olarak değil; takımı direk ŞL maçlarına hazırlamak üzere eş td gibi. Gelecek yıl da Okan ile vedalaşılır ve herşey Rieraya bırakılır. Riera bu yıldan itibaren bir kadro planlamasını da yapar. Kim gidecek kim kalacak vs. Ancak bir şartla. ŞLde ilk 24 içinde kalmak şartı ile. Kalmazsa zaten istediğimiz hoca olamaz.

2012-2014 arası hariç Avrupa’da tokat manyağı olmadığımız yıl yok CL seviyesinde.

2005-2006 Tromsö faciası
2019-2020 grup sonuncusu
2023-2024 3. Olduk

L.Moscow (2018-2019)

(2012-2013 Schalke)

Fatih Terim
Gerets
Prandelli
Hamza
Denizli
Okan

Hepsi başarısız oldu. Mancini bile o kadro ile bana göre başarısız Chelsea bizden iyi değildi o dönem.

Prandelli 4’er 4’er yedi
Hamza yedi 3-4

Chelsea'ye elendiğimiz sene, yarı final oynadı. Real kupayı aldı, Aynı Juve, 1-2 takviye ile gelecek sezonda final oynadı. Chelsea Atl Madrid'e elenmişti ki Atl madrid'in en iyi olduğu dönemdi sanırım. Aynı Chelsea EPL'de 3. olmuş 4 puan fark ile

Kadrosu Curtois, Cech, David Luiz, Cahill, Willian, Terry, A.Cole, Matic , Obi Mikel, Essien, Lampard, Mata , Eden Hazard , Oscar , De Bruyne, Salak, Lukaku, Fernando Torres, Eto gibi futbolcular vardı hatırladığım.

Bizden iyi değil, çok daha iyi bir kadrosu vardı.

Kimse bir şey anlamıyor maalesef.Herkes dünü bugünün koşuluna bakarak değerlendiriyor , cidden garip bir olay.Mancini bile beşiktaş maçından sonra geldi kendi kadrosu değildi falan 10000 tane farklı etmen var ama dar bir bakışla bakılıyor her şeye
Mesela şu aptal kıyas

Yabanci sayısı 5e düşürüldü önümüze tas konsun diye ve adam clde gruptan cikardi

Simdi bi dolu para ve 14 yabanci en iyi yerliler vs

Ne anlatsan boş

2005-2006 Tromsö faciası
2019-2020 grup sonuncusu
2023-2024 3. Olduk

L.Moscow (2018-2019)

(2012-2013 Schalke)

Fatih Terim
Gerets
Prandelli
Hamza
Denizli
Okan

Prandelli 4’er 4’er yedi
Hamza yedi 3-4

Avrupa karnemizi incelemiş kusacak gibi olmuştum tablo o kadar kötüydü ki

Sonra daha da kötüleşti

Fblilerin dalga geçtiği kadar var valla hele bazen burda yok abdullah avcı yok çağdaş atan ülke puanına zarar veriyo diye senelerdir hakarete uğruyolar bundan sonra bunları eleştiren olursa utanmazın önde gidenidir herkes kendi kapısının önüne bakacak önce

Fb anderlechti domaltıyo belçika takımı kek takım diyoruz brugge bizi eziyo sesini çıkaran yok,fb geçen sene usgnin üstünden tır gibi geçti herkes çok kolay rakip diyodu biz bakalım napıcaz onlara karşı,olası mağlubiyette zor takım diyen olursa kafayı gömücem artık diyene insanda biraz utanma olur

Işin üzücü yani şu Frankurt öyle iyi bir takım da değilmiş. Eze eze yenerler bu kadar üzülmezdim.
Alkmaar ve Prag maçlarında bu kadar üzülmemiştim

Mesela şu aptal kıyas

Yabanci sayısı 5e düşürüldü önümüze tas konsun diye ve adam clde gruptan cikardi

Simdi bi dolu para ve 14 yabanci en iyi yerliler vs

Ne anlatsan boş

Kaçırdığı bir sürü nokta var, şuan ki kadromuzdan iyi değil. Fatih Terim-Ünal Aysal çatışmasına basın sürekli Mancini'yi de dahil etti, FT'nin bile Mancini hakkında yalan veya gerçek açıklamaları vardı ki bu durumda eğer yalan olsaydı çıkıp "olum durun napiyorsunuz siz" diyebilirdi yani yalansa da işine geldi. Mancini kadroyu almadan önce 8-9 maçlık bir period içinde 4 beraberlik ve bir tanesi ŞL Real maçı olmak üzere 2 yenilgisi vardı. İstediği oyuncular yerine, kadro kalitesinin altında saçma sapan adamlar alındı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt