GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Chelsea'ye elendiğimiz sene, yarı final oynadı. Real kupayı aldı, Aynı Juve, 1-2 takviye ile gelecek sezonda final oynadı. Chelsea Atl Madrid'e elenmişti ki Atl madrid'in en iyi olduğu dönemdi sanırım. Aynı Chelsea EPL'de 3. olmuş 4 puan fark ile

Kadrosu Curtois, Cech, David Luiz, Cahill, Willian, Terry, A.Cole, Matic , Obi Mikel, Essien, Lampard, Mata , Eden Hazard , Oscar , De Bruyne, Salak, Lukaku, Fernando Torres, Eto gibi futbolcular vardı hatırladığım.

Bizden iyi değil, çok daha iyi bir kadrosu vardı.
Salah yerine Salak yazmışım ajsghfvajsghf :asd:

Işin üzücü yani şu Frankurt öyle iyi bir takım da değilmiş. Eze eze yenerler bu kadar üzülmezdim.
Alkmaar ve Prag maçlarında bu kadar üzülmemiştim

Samsun yenerdi bunları bok gibi takımmış frankfurt boşuna büyütmüşüz

8in en kolay maçıydı,bodo ve usg maçları daha zor geçecektir

fb ne yaptı yav avrupada.
Tabloyu incele görürsün naptıklarını

Ben bunlar hep al de oynuyolar biz şl de oynuyoruz o yüzden onlar kazanıyo biz kazanamıyoruz diye düşünüyodum da praglardan,geçen sene ki skandallardan ve şimdi franfurt maçından sonra görülüyo ki alakası yokmuş biz kolay takımları da yenemiyoz

Bi yol haritası çiz bakalım tamam mı devam mı,tamamsa adayın kim
Ben ilk olarak adam akıllı tam yetkili iyi bir Sportif Direktörün gelmesini ve sene sonu o Sportif Direktörün hoca bulması gerektiğini düşünüyorum. Mevcut yönetim Okan hocayı gönderse bile iyi ve bize uygun bir hoca getireceğine inanmıyorum. Benim yol haritam CV'si belli çok iyi ve yetkili şekilde gelecek bir SD, bu senenin kalanı için hocanın ekibinin güçlendirilmesi, CL'de ilk 24 gelsin veya gelmesin SD'nin raporuna göre gelecek sezon ekibi tamamen onun kurması.

Ben bunlar hep al de oynuyolar biz şl de oynuyoruz o yüzden onlar kazanıyo biz kazanamıyoruz diye düşünüyodum da praglardan,geçen sene ki skandallardan ve şimdi franfurt maçından sonra görülüyo ki alakası yokmuş biz kolay takımları da yenemiyoz
fb köyferansta topladı o puanları. Al'de neredeyse ilk 24'e kalamıyorlardı. Anderlecht ballı kuraydı zaten alkmarr fb'yi eksik kadroyla 3'ledi

katılıyorum, AL KL'de alıyorlar puanları ama karşılarına dişli birine gelene kadar mala bağlamıyolar.

Ben ilk olarak adam akıllı tam yetkili iyi bir Sportif Direktörün gelmesini ve sene sonu o Sportif Direktörün hoca bulması gerektiğini düşünüyorum. Mevcut yönetim Okan hocayı gönderse bile iyi ve bize uygun bir hoca getireceğine inanmıyorum. Benim yol haritam CV'si belli çok iyi ve yetkili şekilde gelecek bir SD, bu senenin kalanı için hocanın ekibinin güçlendirilmesi, CL'de ilk 24 gelsin veya gelmesin SD'nin raporuna göre gelecek sezon ekibi tamamen onun kurması.
Realitesi yok bu dediğinin

Ahçı yemeği yapamadıktan sonra kaliteli malzeme getirmenin çok önemi yok

Ama ahçı iyiyse sen kötü malzeme getirsen de yine yapar bişiler sorunu yanlış yerden düzeltmeye çalışmış oluyosun ayrıca yerli bi isim yok sd olabilecek,yabancı da topçu çakıp mangırları yürütüp gidecek bjk ve fbyi iyi incele

Herhangi bir kişiy aklamak için demiyorum ama 2002 senesinden beri

2012-2014 arası hariç Avrupa’da tokat manyağı olmadığımız yıl yok CL seviyesinde.

2003-2004 2. Torba’dan girdik -3. Olduk
2005-2006 Tromsö faciası
2006-2007 grup sonunculuğu
2014-2015 grup sonunculuğu (1 puan)
2015-2016 3. Olduk (Kazak takımını yenemedik)
2017-2018 Ostersunds faciası
2018-2019 Tarihin en kolay grubunda 3.lük
2019-2020 grup sonuncusu
2023-2024 3. Olduk

Son iç daha galibiyeti 7 yıl önce-
L.Moscow (2018-2019)

United maçı hariç son deplasman galibiyeti
(2012-2013 Schalke)

5 puan üstü aldığımız son CL (2013-2014)
Öncesi 2003-2004 (7-8 puan)

Başarısız değil çok başarısız bir tablo

Fatih Terim
Gerets
Prandelli
Hamza
Denizli
Okan

Hepsi başarısız oldu. Mancini bile o kadro ile bana göre başarısız Chelsea bizden iyi değildi o dönem.

O yüzden sanki öncesinde Avrupa fatihiydik de şimdi değiliz değil problem.

Bir sene de Terim de 6 yedi sonra gitti 5 yedi
Prandelli 4’er 4’er yedi
Hamza yedi 3-4
Gerets top oynatmadı zaten Bordeaux falan geçti o dönem

3 sezon hariç başarısız takım
schalke ve united hariç deplasmanda yendiğimiz dişli bir takım yok diye hatırlıyorum şampiyonlar liginde. avrupa fatihi lafının altı 25 senedir boş. artık yapısal bir sorun mu farklı mental, psikolojik bir yönü var mı bu başarısızlığın bilmiyorum ama yüzleşmek gerekiyor. tek avuntumuz 0 çekmemek ve 8 yememek.

Yunus o hatayi yapmasa pozisyonlari yok. Ilk yari öyle biterdi ve büyük ihtimal maci alirdik.
Zannetmiyorum

Bizim takım çok ürkek ve titrek,sahada ayaklar yere basmıyo bu çok belli oluyo o yüzden golü yediğimiz an un kurabiyesi gibi dağılıyoruz

Golü ikinci yarı yer yine en kötü 3-4 e giderdi maç temel sıkıntılar var bizim takımda sana uzman gözüyle söylüyorum

Yanlissin samsun kötü savunma yapmiyor asil sorunlari önde gol yollarinda. Orda biraz iyi olsalar bugün konferans degil avrupa liginde olurlardi.
Bayağı kompakt oynuyor samsun

Panayı ellerinden kaçırdılar bi bireysel hatadan elendiler,o pana ardalı şaktarı eledi,şaktarda bjkyi elemişti buda demek oluyo ki samsun frankfurtu yener
Kadro olarak söyluyorum iyi bi kadrolari yok istedikleri kadar kompakt olsunlar 7 olmaz 5 olur arada büyük kadro farkı var samsunla.

Zannetmiyorum

Bizim takım çok ürkek ve titrek,sahada ayaklar yere basmıyo bu çok belli oluyo o yüzden golü yediğimiz an un kurabiyesi gibi dağılıyoruz

Golü ikinci yarı yer yine en kötü 3-4 e giderdi maç temel sıkıntılar var bizim takımda sana uzman gözüyle söylüyorum
Onu bende yazdim mental sorun oldugunu ama futbol iste bazen kücük momentumlarla mac farkli yere gidebiliyor. Eger mac ilk yari o oyunla 1:0 ile kapansa farkli olurdu.

fb köyferansta topladı o puanları. Al'de neredeyse ilk 24'e kalamıyorlardı. Anderlecht ballı kuraydı zaten alkmarr fb'yi eksik kadroyla 3'ledi
Yav yapma

Onlar ludogoretsle oynadı sen rigasla onlar usgyle oynadı sen kievle sende benzer kek takımlarla oynadın onlar yendi sen yenemedin

Biz ne gruptan çıktık ne son 16ya kaldık adamlar olye penaltılarla elenmese kl de yarı final oynuyolardı rangersa penaltılarla elenmeseler çeyrek mi ne yapıyolardı al de biz herkesten fark yiyip yurda dönerken

Bizim 1 0 2 0 hatta 3 0 öndeyken yada skor 1 1 1 2 hatta 1 3 1 4 bile mağlupken ki taktiğimiz aynı pardon fark 2 fakrlıyken 60 + da orta sahayı boşaltıp takıma hücum oyuncusu doldurma diye bir taktiğimiz var.Bu şunu gösteriyor Okan hocanın taktiği yok Okan Hocaı çok severim ama avrupada başarılı olmayı galibiyeti daha çok seven isteyen biri olarak böyle bir hopcayla malesef avrupada başarılı olamayız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt