GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
300 milyon Euroluk kadroyla boyle oyun olamaz.

Ya Okan Buruk bl halt bilmiyor ya da kulagina ufleyenler.

Ben macin basinda eyvah Sanchez nasil sol stoper oynar diye 8 kere baktim. Adam daha yeni rezalet oynamis.o pozisyonda milli takimda. Ustune bizde de kotu oyunlari vad.

Bi sey deniycem maci mi ulan bu. Denemissin olmamis bi daha deniycem mi? Git fmde dene.

Ugurcan

Singo Sanchez Abdulkerim Eren

Torreira Lemina

Sallai İlkay Yunus

BAY

Böyle cikmaliydik
1 aydır aynı takımda olup bir takımın en önemli unsuru olan savunma hattında yan yana toplam 5 dakika oynamış iki adamı yan yana oynatabileceği fikrini birinden aldıysa kaos. Yok eğer kendi fikriyse felaket senaryosu bu.

Ekran Resmi 2025-09-21 14.35.39.webp
Ekran Resmi 2025-09-21 14.36.25.webp

Şunu planlayıp düşünen adama saygı falan duymazlar. Pek duyduklarını da zannetmiyorum gerçi

Önce yazilani anla clden bahsediliyor gecen oynanan uefa maclar icin yazilmis birsey degil. Birde herkes 300m€ görünce cok bi kalite var saniyor, degil iste. Bu takim degerini 3/1ini bir oyuncun kapliyor.
yooo anladım sen rahat ol asıl sen anla yazdığımı, CLde de bizden düşük seviye takımlar daha çok iş yapıyor yıllardır, ayrıca bu kadroya hala kaliteli değil diyorsan ohooo ne alalım bunun üstüne,bal gibi de kaliteli kadromuz var,doğru oyun planıyla bu ortaya çıkar, sen şuanki bireysel performansa göre diyorsan da eğer o zaman yine hocaya oklar döner bize gelen niye çöküyor diye veya oyun kurgusu kötü de ondan mı bu adamlar kötü görünüyor diye hocaya sorulur. şimdi Usg,bodo ve ajax maçlarında da yenilirsek, fark yersek ne olcak, bu takımlarda kaç tane süperstar oyuncu var Allah aşkına? bunların kalitesi uzay seviyesi mi? bu kadromuz bile kaliteli değilse hangi oyuncuları alalım sen aydınlat bizi o zaman, baya bildiğin bu kadronun kağıt üstündeki kalitesinin üstü 600 milyonluk falan kadro kurman lazım.

1 aydır aynı takımda olup bir takımın en önemli unsuru olan savunma hattında yan yana toplam 5 dakika oynamış iki adamı yan yana oynatabileceği fikrini birinden aldıysa kaos. Yok eğer kendi fikriyse felaket senaryosu bu.

Ekli dosyayı görüntüle 303687Ekli dosyayı görüntüle 303688

Şunu planlayıp düşünen adama saygı falan duymazlar. Pek duyduklarını da zannetmiyorum gerçi
Zaten en büyük hatasi savunma tandemini bozmasi. Kanat veya forvet gelir 2 3 mac alistirmadan oynatmaz ilk 11de, burdada adam daha bi mac oynamadan en önemli bölgeye cekti. En büyük hatasi buydu bu maclik. Aslinda aynisi ilkay icinde gecerli. Daha takimin otomatizmini tanimamisken 11 cekiyon. Eminim sampiyon olan kadroyla ciksa bu oyun olusmazdi.

Futbolda akil, cesaret, ruh, atletizm, dinamizm olmadan olmuyor. Bizim takimda cogu zaman biri varsa oteki yok. Bu da hoca kaynakli birsey.

3 puan almak mı 2 senedir beklediğimiz ş.liginin ilk maçınada bu kadar ikan ve yatırıma rağmen karşıdaki takımın elle tutulur futbol bile oynamadan bu kadar aşağılandığımızı hatırlamıyorum ben.

Herifler sadece Antep seviyesinde atak yaptılar. Gören duyan zannedecek ki dünya karmasıyla maç yaptık bize nefes aldırmadılar. Arda Metehan defans hattıyla çıksak perşembe akşamı maç en kötü 2-1 falan biterdi.
Bu takım liverpooldan 5'den aşağı yesin başarı sayarım.
LIverpoolu yenecez biz benim inancim bu.

yooo anladım sen rahat ol asıl sen anla yazdığımı, CLde de bizden düşük seviye takımlar daha çok iş yapıyor yıllardır, ayrıca bu kadroya hala kaliteli değil diyorsan ohooo ne alalım bunun üstüne,bal gibi de kaliteli kadromuz var,doğru oyun planıyla bu ortaya çıkar, sen şuanki bireysel performansa göre diyorsan da eğer o zaman yine hocaya oklar döner bize gelen niye çöküyor diye veya oyun kurgusu kötü de ondan mı bu adamlar kötü görünüyor diye hocaya sorulur. şimdi Usg,bodo ve ajax maçlarında da yenilirsek, fark yersek ne olcak, bu takımlarda kaç tane süperstar oyuncu var Allah aşkına? bunların kalitesi uzay seviyesi mi? bu kadromuz bile kaliteli değilse hangi oyuncuları alalım sen aydınlat bizi o zaman, baya bildiğin bu kadronun kağıt üstündeki kalitesinin üstü 600 milyonluk falan kadro kurman lazım.
Kadro kalitesine bakmiyorsa bu is neden liverpool city deli gibi para yatiriyor? Senin dedigin düsük bütceli takimlar bikere bi one hit wonder yapar sonra piyasadan kaybolur. Ayni ayax bi kac sene önce yari finale cikmisti bi ara 200m€ kadroyla. Sen yinede benim yazdigimi anlamadin veya anlamak istemiyorsun. Bizim kadro dengeli degil 3/1ini bi adam ediyor. O olmadigi zaman sansimiz azaliyor. Bunu anlamak cokmu zor. Heleki gelecek mac liverpool icin hepten gecerli bu. Ondan sonraki maclar atletico maclarina kadar sansimiz var ama tabikide osimhen olunca sansin yüzde 33,3% artmis oluyor.

Faruk Okan hocama daha pahalı oyuncular alın diyor. Ozaman 5 yemeyecekmis

Diyelim ki bu haber dogru. Bunu diyen başımızdaki hoca efendi idi reis. :asd:
Leminaya alternatif lazim dedik kac defa, o adam o bölge en önemli yer. Tek alternatifi olmayan yer orasi. Ama yok iste, hadi diyelim lemina sakatlandi torreirami oynayacak orda. Onuda gördük lemina gelmeden önce. Eger lemina oynayamasa asil ozaman yandik cl maclarina cikmaya gerek kalmaz. Hani 1 2 oyuncuya bakmaz diyen kisiler icin, örnegin osimhendeki gibi.

Devre arası transfere 100 milyon harcayalım transferler ile hala bir şeylerin düzeleceğine inanan varsa ne diyeyim.
Teknik ekip bile başlı başına fiyasko arkadaş ne okan'a ne ekibine laf söyletiyorsunuz çapsız çapsız herifleri doldurmus insan o yüzden bile eleştirir.

Okan hocam kadromuz geniş diyordu yalan mı söyledi bize. Frankfurtun 20 lik 12 oyuncusu ilk defa şampiyonlar ligi oynuyor seni 5 liyor.

Okan hocama zeval gelmesin GS 5 yiyebilir tabi
Istemeyebilirsin hocayi benim icin sorun degil, belirli yere kadar mecur gidecegiz. Ama daha cl 1 mac oynanmisken herseyi yikip yakmak dahada fazla zarar verir cl baslamadan biter bunu anlamak cokmu zor. Babamin oglu degil elbette gider basarili olmasa ama suan gönderemesin. Birde her karsit yaziyada sazan gibi ziplama, tartisacaksan seviyeli tartis. :sopa:;D

Istemeyebilirsin hocayi benim icin sorun degil, belirli yere kadar mecur gidecegiz. Ama daha cl 1 mac oynanmisken hereyi yikip yakmak dahada fazla zarar verir cl baslamadan biter bunu anlamak cokmu zor. Babamin oglu degil elbette gider basarili olmasa ama suan gönderemesin. Birde her karsit yaziyada sazan gibi ziplama, tartisacaksan seviyeli tartis. :sopa:;D
Ne 1 maci avrupada kaçıncı maci. Daha ilk maçmış. Benfika karabaga maçı verdi diye hocasını kovdular. Benfika Avrupa'da fena değildi birde.

Şu an niye gonderemiyoruz. Dengemiz mi sarsilir :asd:

Giderse 5 ten fazla mi yeriz. Ligde şampiyonluktan mi kopariz.

Avrupa'da leğen gibi olduk. Normal birşey yaşanıyor gibi konusuyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt