- 25 Kasım 2008
- 13.482
- 12.190
- 2.168
puan kaybedip Okan buruku göndermeliyiz
Kalbinle beynin çelişti anlaşılan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
puan kaybedip Okan buruku göndermeliyiz
Lig önemli değil dostum biz Avrupa takımıyız her sezon final oynamalıyız ligte 15. Olabiliriz önemli değilKalbinle beynin çelişti anlaşılan
Daha cok var devre arasina kadar, suan transfer analizi yapacak konumda degiliz. Takim bir maclarini oynasin sonra bakariz ne lazim veya degil.Odobert bize önerilmiş agustos ayında @Alper Altun bissouma ile devre arası paket yapsak mi
Bissouma kosulara başlamış ve psikolojik durumu iyiymişDaha cok var devre arasina kadar, suan transfer analizi yapacak konumda degiliz. Takim bir maclarini oynasin sonra bakariz ne lazim veya degil.
lan bizim hakem ali kolmuş eyvah
avı soğtu yav
Osinin acilen ön kol çalışması lazım
Bafe'nin karizma çok ayrı yerde. Drogba'dan ile birlikte Afrikalı olup bu tarz bir karizmaya sahip başka bir oyuncu yok.
Bafe çok klas adam yavBafe'nin karizma çok ayrı yerde. Drogba'dan sonra Afrikalı olup bu tarz bir karizmaya sahip bir oyuncu yok.
Kültür falan filan diyorlar ama bu Afrikalıların alayı palyaço gibi giyiniyor ama bizim reisler onlara ayak uydurmayanlardan.
Osimhen yanında sulukuleli tırnakçı Cemil gibi kalmış. Şapkaya bakBafe çok klas adam yav

Yazın kimse bu durumu önemsemedi ama bu iş ciddi sıkıntı yaptı daha da yapacak bize.
Şampiyonluğun gelmediği ilk sezon baştan kadro kurmamız lazım. Yaptığımız hamleler sürdürülebilir bir ekonomi değil.
Frankfurt sonrası daha yeni kendime geliyorum. Hocanın durumu zaten ortada yani bir teknik direktörün sadece 1 oyun planı olabilir mi?
Rakibe göre eğilip bükülmeyelim anlayışı kadar saçma bir şey yok. Hayırdır Avrupa'da Real Madrid, Barcelona falan mı olduk da bizim haberimiz yok.
Gerçekten artık ümidimi kestim hocadan. Bunu söylemek beni de çok üzüyor ama büyük hoca olması için Avrupa eşiğini geçmesi lazım.
Her defasında o eşiğe takılıp düşüyor ve bunu bile isteyerek yapıyor gibi. Saçma sapan Avrupa için çağ dışı bir týaxktikte inat ediyor.
Osi babaya laf yok.Osimhen yanında sulukuleli tırnakçı Cemil gibi kalmış. Şapkaya bak![]()