GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Arda'nın bir gün TD olarak gelmesini gerçekten isterim ancak henüz bu stresi kaldırabilecek duygusal olgunlukta olduğunu düşünmüyorum.

Okan hocaya yapılan eleştirilerin yarısı Arda hocaya yapılsa basın toplantısında masaya tekme tokat girişir.

Tamamda CL'de gruptan cikinca lige niye havlu atiyorsun, bu otomatik/alisilagelmis bilinc alti dusunce neden kaynakli?

Zaten az once anlatmaya calistim, bu takim normalde 34 macin 26 tanesini kazaniyor. Bunun icin her macta super olmasina bile gerek yok dunku mac yine bunu gosterdi bize.

8 mac kaliyor ligde, bunlar icerde-disarda FB-BJK-TB ve iki anadolu deplasmani maci oluyor genelde. Zaten film orada kopuyor , bizim rakiplerimiz de malca Kasimpasa gibi ve bilmem 10 kisilik rakiplerini yenemeyince bizim ekmegimize yag suruyorlar.

Zaten bu butcelerle hem lig hem Avrupa'da yuruye bilmelisin, o da benim net dusuncem. Yoksa sadece ligde sampiyon olalim diyorsak 300 milyon euroluk butcelere yazik. Gerek yok. Okan Buruk bu ikisini yonetemiyorsa o zaman hoca degisikligi kacinilmaz olur. Gidipde 30-40 milyon euroluk transferler istemesin o zaman.

1- Kesin lige havlu atacağız demiyorum. Açıkçası ligin dinamiklerine alışık iyi bir hocanın gelmesi gerektiğini, aksi takdirde sonucun genelde pek iyi olmayacağını düşünüyorum. Örnekleri bol. Mesela seneye Okan hoca ayrılırsa Göztepe'nin hocası neden olmasın?

2- Gelecek hocanın iyi bir taktisyen olmasından öte aynı zamanda çok iyi bir idareci olması gerekiyor. Okan hoca çook fazla olumsuz şeyi kendi içinde idare etmeyi başardı, takımı, camiayı hep konsolide etti.

3- Avrupa konusunda zaten hemfikiriz, bütçe konusunda da.

Zaten seneye vs olası bir TD değişikliğinde kim gelirse gelsin şuna bakacak,

Aga bu ligin istatistiklerinin içinden geçmişsiniz, hocayı niye gönderdiniz?
- Çünkü avrupada istediğimizi elde edemedik
Avrupada ne istiyorsunuz?
- ŞL'de çeyrek final

Bir şey diyeceğim Alper admirim bi etraflıca düşününce gelecek hoca için inanılmaz bir baskı olacak.

1- Okan hocanın lig performansının altına düşmemesi lazım
2- Avrupa'da sükse yapması lazım

Gelecek hoca bu sefer o zaman şu şu şu oyuncuları istiyorum, şunları şunları şunları gönderin diyecek vs

Bana böyle bir süreçten sonra gelecek yeni hocayla işlerin hiç kolay olmayacağını düşündürüyor detaylıca düşününce
Okan Burukun yakaladigi istatistiki(lig icin) kolay kolay yakaliyamazsin, yeni gelen hocadan bunu gec daha iyisini yap demek sacmalik olur, taraftar gol ve puan rekoru kirilsin demez, sampiyon yap ama güzel bir futbol izleterek basar bunu der. Zaten Avrupadaki istatistikileri cok rahat gecer cünkü bundan kötüsü ne olabilir?

Yanlistir o kosu mesafeside biz de konya ile ayniyizdir :asd:

Bu arada mevcut yönetim değişmeden Okan hocanın gitmesine çok okey değilim,

Mevcut yönetim kaldığı ve Okan hocanın gittiği senaryoda gelecek yaz şöyle şeylere hazırlıklı olun,

- En iyi hoca için bekliyoruz
- Son gün süprizi olacak
- City PSG Madrid arası bi hoca değiş tokuşu olacak, biz de o denklemdeyiz
- Conte ile sıcak temas halindeyiz
- Taraftarın çıldıracağı 3 hocayla görüşüyoruz

Sonuç;
Abdullah Avcı

Gerci bizim yönetimin isi ters, bu sefer cok saglam td getirip maliyet yüzünden takimi bozmaya baslarlarsa sasirmam

Bu arada Arda'nın bir gün TD olarak gelmesini gerçekten isterim ancak henüz bu stresi kaldırabilecek duygusal olgunlukta olduğunu düşünmüyorum.

Okan hocaya yapılan eleştirilerin yarısı Arda hocaya yapılsa basın toplantısında masaya tekme tokat girişir.
Ardanın hırsına da ihtiyaç var

Arda erden timur olmadan gelmemeli

Ne zaman bilmem, ama bir gun olacak bu iş zaten yav. Bu arada şl için 22 ekim akşamı konuşuruz o halde heis :asd:

Futbolda hersey gulluk gulistanlik degil.Sparta Prag dan 4(Elenmek bile ayip bence)Az den 4 gol yeyip rezil futbol oynarsan Frankfurta 1-0 onde goturup 55 dakika da 5 gol yersen sorgulanirsin.Okan hocanin ligdeki basarisini hepimiz goruyoruz ama Avrupa daha fazla efor kondisyon ve rakibe gore taktik ister.Arda Turan da hoca olacaksa basarili olmak istiyorsa hem bu sureci yonetecek hem elestirilere kulak verecek.Ileride mutlaka ki gelecek takimin basina ama Galatasaray fb degildir Sampiyon olamadin diye hocayi gondermez oncelikle iyi futbol oynatamazsan sonrasinda Avrupa da basari hayali kurduramazsan seni gonderirler.Sadece sampiyonluk kriter olsaydi Hamza Hamzaoglu 3 kupa alip gonderilmezdi fb de olsaydi tapiyorlardi adama.

Gerci bizim yönetimin isi ters, bu sefer cok saglam td getirip maliyet yüzünden takimi bozmaya baslarlarsa sasirmam
Okan hoca ust uste sampiyonluk serisi seklinde gittigi icin bu rekor kirma sansini elinden almazlar ancak basarisiz gecen bir lig sezonunun ardindan o sekil gonderilir diye dusunuyorum.

Hocanin atletik performanscilari ovme cabasi da komedi... Genetiginde atletizm olan 4-5 adam tasiyor seni ... Acsin baksin EPL'deki Leminayla su lemina ayni adam mi ? Veya Sara - İcardi hepsi gotu gobegi salmis kagni gibi.. Allahtan Osi- Baris - Davinson - Singo- Jakobs gibi adamlar var yoksa bizi paspas ederlerdi bu oyunla..

osimhen milli takıma bidaha gidemez

gitmek istiyosa devre arası gonderin 75 e araplara
yetti kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt