GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Hasan Bekir

Realistic Comparison: Galatasaray under Okan Buruk vs. Emery​

AspectOkan BurukUnai Emery
Attacking StyleHigh tempo, aggressive, riskyControlled, structured, positional
Defensive SolidityOften exposed in transitionsPrioritized, compact shape
European CompetenceHit-or-missConsistently overperforms
FlexibilitySticks to systemAdapts to opponent
Fan AppealEntertaining footballMore pragmatic but effective

Okudum yine Okan hocayı seçerim Unai Emcük yerine.

Kimse şampiyon önemsi demiyor, kimse şampiyon olunca sevmiyoruz demiyor, kimse ligi küçümsemiyor.

Mesajlarından belli. Senin mantığında her hocanın şampiyonluğuna bir bahane bulabiliriz. X oyuncu yaptı, şu takım kötüydü böyle iş mi olur? Burada genel Avrupa başarısız olduğunu kabul ediyoruz ama arkadaş adamın başarılarda emeğini yok sayalım öyle şey mi olur?
4cu sezona giriyoruz iyi oynarak kazandigimiz 10 tane mac say cunku ben sayamiyorum. Birakta kötu oyunu elestirelim

Ya takım çok iyi ya da lig o kadar berbatki Icardi'ye bile 4 gol attırdık.

1 şey de değişmedi !
Tafarel-denizli
Holandalı alt lig hocası-tudor
Sonra ft yaptık

Önceside mançimi prandelli idi FT ardından
Kabaca o 10 senede ft to ft yaparken ,armadaki nir yıldıza katkısı olan ve senin gördüğün tek hata bana verceğin hamza mı ?
O senelerde bu son 2-3 sezonu bir tutamayiz herhalde. Ozamanlar anadolu takimlari kafa tutardi buyuklere. Simdi aramizda kabaca 250mluk fark var anadolu takimlariyla. Jeke ve tsde anadolu takimindan sayiyorum cunku onlarda berbat kac senedir. Geriye kaldi bi febetö

Son 3 senedir her nekadsr febetönun transferleri ve kadrosu burda övulsede bizim ilk 11 herzaman daha iyi oldu, belki onlarin alternatifleri daha coktu ama hicbir zaman bizim ilk11 kalitemize ulasamadilar. Saygilar

4cu sezona giriyoruz iyi oynarak kazandigimiz 10 tane mac say cunku ben sayamiyorum. Birakta kötu oyunu elestirelim
Sayamıyorsan o senin problemin demek ki ya çok unutkansın yada maçları izlememişsin. En basit ilk sezonunda Okan Buruk'un kovulma durumunun konuşulduğu zaman çıktığı üst üste Bjk, Başak, Fb maçlarında aldığı galibiyetlerde çok iyi futbol vardı mesela yine lig sonlarında Ankaragücü şampiyonluk ve ondan sonraki yine Fb maçları, Kayseri, Alanya maçları yine. Mesela o sezon çok kötü oynadığımız bir Bjk deplasmanı da vardı. İlk sezonu bu. Geçen sezonun Fb TR kupası ile başlayan ve gidilen kısım zaten iyi oynandı.

Bu
O senelerde bu son 2-3 sezonu bir tutamayiz herhalde. Ozamanlar anadolu takimlari kafa tutardi buyuklere. Simdi aramizda kabaca 250mluk fark var anadolu takimlariyla. Jeke ve tsde anadolu takimindan sayiyorum cunku onlarda berbat kac senedir. Geriye kaldi bi febetö

Son 3 senedir her nekadsr febetönun transferleri ve kadrosu burda övulsede bizim ilk 11 herzaman daha iyi oldu, belki onlarin alternatifleri daha coktu ama hicbir zaman bizim ilk11 kalitemize ulasamadilar. Saygilar
Bu yazdığın hiç bir şeyi açıklamıyor
İyi forumlar

yalinin futbolu terörize ettigi bir ortamda okan hoca dısında hangi hoca 3 sene üst üste sampiyon olabilirdi,yazında bilelim

terim öfkeden sinirden haftalarca ceza alırdı muhtemelen baskada aday yok zaten

hocaya eleştiri yapabiliriz ama adam enaz terım kadar saygıyı hakediyor çelik gibi mental var adamda

bize basit gösterdi aslında onca pisligin icinde bu güzellikleri,derbi galibiyetleri sampiyonluklar rekolar

Şampiyonluk her zaman önemlidir.

Okan Hoca’yı daha iyiye itmek taraftarın görevlerinden biri ama sadece yıkarak değil daha mantıklı eleştirerek bunu yapmalıyız.

Hem ligi
Hem kupayı alıp

CL’de de 2-3 galibiyet alıp düzgün bir futbol oturtmaya çalışmalıyız ilk 24 olur olmaz orasından çok bu önemli.

Seneye tekrar oraya dönüp bu sefer daha da dinamik ve taktiksel uyum sağlayacak dişli ekleyip, sene boyunca eksiklere (taktik teknik , idman teknikleri vs) anlamında kafa yorarak bunu yapmalıyız

Okan hoca da lig ve Avrupa’da benzer oyunu oynatmayayı planlamaya başlasın.

Hala bıkmadınız mı 32 yıldır aynı şeyi tartışmaktan? Ulan şu enerjiniz maden olarak çıksa, ülke süper güç olur.

Konu belli, giriş gelişme sonuç belli. Konuşuldu tartışıldı bitti işte. Bir dinlenin yahu. :d

Şampiyonluk her zaman önemlidir.

Okan Hoca’yı daha iyiye itmek taraftarın görevlerinden biri ama sadece yıkarak değil daha mantıklı eleştirerek bunu yapmalıyız.

Hem ligi
Hem kupayı alıp

CL’de de 2-3 galibiyet alıp düzgün bir futbol oturtmaya çalışmalıyız ilk 24 olur olmaz orasından çok bu önemli.

Seneye tekrar oraya dönüp bu sefer daha da dinamik ve taktiksel uyum sağlayacak dişli ekleyip, sene boyunca eksiklere (taktik teknik , idman teknikleri vs) anlamında kafa yorarak bunu yapmalıyız

Okan hoca da lig ve Avrupa’da benzer oyunu oynatmayayı planlamaya başlasın.​

Sorun bu büyüttüğüm yerde. Okan hoca Avrupa'da daha dengeli, savunma işini bir türlü yapmıyor yada yapmayı düşünmüyor.

Dostlar lpoola 2-1 koyuyoruz desem

5083.webp

yalinin futbolu terörize ettigi bir ortamda okan hoca dısında hangi hoca 3 sene üst üste sampiyon olabilirdi,yazında bilelim

terim öfkeden sinirden haftalarca ceza alırdı muhtemelen baskada aday yok zaten

hocaya eleştiri yapabiliriz ama adam enaz terım kadar saygıyı hakediyor çelik gibi mental var adamda

bize basit gösterdi aslında onca pisligin icinde bu güzellikleri,derbi galibiyetleri sampiyonluklar rekolar

ya bu okan hocamın düşmanları çok boş yapıyor

ali koç gibi güçlü zeki ve zengin bir adamın çiftliğinde yaptı bunları!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt