GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herifin locasina herkes giriyo.bari Şu sinan akcili alma locana herif beni sinir etme sadettin

Zorlu maçlarda singo'nun 6 numara olmasından yanayım şahsen çünkü lemina geçen sezonki formundan uzaklaştı premier lig etkisi geçince. Okan buruk futbolunda savunma önüne kesici ve mücadeleci defansif 6 numara şart bence, yoksa savunma kevgire dönüyor özellikle avrupada. Lemina tarzı ama daha istikrarlı ve formda bir 6 numara transferi yapmamak hataydı

İlk 30 dakikadan sonra frankfurt mu topu bize verdi yoksa biz mi aldık bilemiyorum ama geride saçma paslara başlayınca baskıyı yemeye başladık ve devamında saçmalamalar hatalar geldi. Biz topa sahip olma ve geriden oyun kurma takımı değiliz çünkü bilmiyoruz. Bilmediğimiz şeyde ısrar etmenin manası yok. Topa sahip olma oyunu önde basmayan ve 11 kişi kapanan takımlara karşı sadece zorunlu tercih olmalı bizde
Ben Frankfurt'un bize cok fazla baski yaptigini düşünmüyorum, yaptigimiz bireysel hatalar cok basit hatalardi. Mac esnasında cok baski yiyoruz, gol yiyeceğiz hissi yoktu bende acikcasi. Ilk golu yedikten sonra bile maci kazanacagimizi düşünüyordum. Uzatmada yenilen iki gol herkesi şok etti.

Ben Frankfurt'un bize cok fazla baski yaptigini düşünmüyorum, yaptigimiz bireysel hatalar cok basit hatalardi. Mac esnasında cok baski yiyoruz, gol yiyeceğiz hissi yoktu bende acikcasi. Ilk golu yedikten sonra bile maci kazanacagimizi düşünüyordum. Uzatmada yenilen iki gol herkesi şok etti.
Frankfurt çok adamla ön alan baskısı yapıyor oyunun bazı kısımlarında, genel oyun tarzları bu. Biz de geride pas yaparak kapana sıkıştırdık kendimizi

Garip gelebilir ama bu gibi maçlarda takımdan birinin veya birilerinin böyle zamanlarda oyuncuyu ayağa kaldırıp destek olması gerektiğini düşünüyorum.

Barış veya bir başkası. Maç bireysel hatalardan geçilmedi zaten. Ekrana ben gözden kaçırmadıysam böyle bir an gelmedi bile.

Zaten kırılgan ve duygusal takımız, en azından birbirimizi ayakta tutmaya çalışsak iyi olur.

Frankfurt macinda ayni sekilde oynamadık; hucum pres yapıp rakibe kontra atak şansı vermedik. Butun golleri geriye yaslanmışken yedik.
Kendi silahımızla vurulduk. Maçı psikolojik olarak kıran 2 golü de düşük nabızda oynayamadığımız için yedik. İlk gol ceza sahamız önünde kaptırılan top, direkt karşı karşıya. İkinci gol orta sahada kaptırılan topla yediğimiz bir kontra. İkisi de özünde kontra atak. Saha yerleşimlerimiz felaketti. Duran toptan yenilen 3. gol tüy dikti. 55'te orta sahayı boşaltmak fişi çekti. Avrupa'da daha kompakt, daha düşük tempolu bir oyun oynamadığımız sürece her maç en az 2 gol yemeye devam edeceğiz.

bu arada brancoyla mourinho ne goygoy yapmışdır koçun arkasından

tam orada onlarla olmak isterdim

Gene isbilmezliklerini yalanla kapatmaya çalışmışlar. Videoda hiç de öyle habersiz çekilmiş gibi değil oyuncuları uyaracaklarina yalanla üstünü kapatmaya çalışıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt