Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ftyi gerçekten seven biri gelmesini istemez ne istediğini bile bilmiyor bu çocuk
O zamanlar farkliydi simdi gelirin 300 milyon euro olmus, onu da biliyorsun herhalde.
Zaten hic bir zaman tam zamaninda odenmiyordu bizde suanda da farkli degildir. Oyuncular da bunun bilincinde. Hele kac senedir burada olanlar bunu kafaya takmiyordur bile.
Tamamda sen 3 senedir calistigni yerde ne zaman maaslarin yatirildigini oyuncu olarak artik ezberlemisindir herhalde. Yani bunu kafaya takacak kimse yoktur emin ol, anca yeni gelenler belki bilmiyordur onun disinda takimda cogu oyuncu 2-3 senedir burada zaten.gelir ve sıcak para ayrı şeyler
biz 3 senedir eylül ekim kasın gibi paraların ödenmediğini yaşadık
aynı şeyin olma olasılığı yüksek
futbolcularda bir isteksizlik var ve bende bunun nedenini arıyorum
en mantıklı cevapda YİNE paraların ödenmediği konusu
Hocan gidecek
Güle güleHocan gidecek
Tamamda sen 3 senedir calistigni yerde ne zaman maaslarin yatirildigini oyuncu olarak artik ezberlemisindir herhalde. Yani bunu kafaya takacak kimse yoktur emin ol, anca yeni gelenler belki bilmiyordur onun disinda takimda cogu oyuncu 2-3 senedir burada zaten.
2 ay gecikince nolacak sanki? Taktigin seye bak.
Haftada 1 mac yaparken takima izin veriyorum. Herkes rahatti ve taktik antrenman yapiyordun. Simdi 4 günde mac oluyor. Ortada hicbirsey yok. Kötü oyun degil de su anda olan durum Okan'i ucurur. Bu takima klopp lazim.bu arada yöneticiler ortada yok
mıngır mıngır diyorum
kesin paralar ödenmiyor
bunu diyince sanki gsye kötülük yapıyoruz
herşeyden bağımsız futbolcularda birşey var
ve bunun para olduğunu düşünüyorum
Haftada 1 mac yaparken takima izin veriyorum. Herkes rahatti ve taktik antrenman yapiyordun. Simdi 4 günde mac oluyor. Ortada hicbirsey yok. Kötü oyun degil de su anda olan durum Okan'i ucurur. Bu takima klopp lazim.
2 maçtır izleyemiyorum
keyfim şıkır şıkır
Galatasaray defans yapmaz
liverpool macında hucum yapmalıyız bol bol
defans denedık olmadıhocam 6lı defans yaparak alanyayı nasıl kitledi gol atamadılar
Yakışmadı Ceferin2 maçtır izleyemiyorum
keyfim şıkır şıkır
defans denedık olmadı
Takimin sorumlusu Okan Buruk. Iceride takim kimyasini saglayamiyor, insanlar motive degil. Frankfurt macinda 3-1 olup iceriye girdiklerinde maci kafada bitirmisler.olay sadece okan buruk değil
abicim siz görmüyormusunuz futbolcularda ki isteksizliği?!
çok ilginç şunu görmemeniz
Formsuzluk, takımda sürekli defans kurgumuz değişiyor sezon başından beri Uğur Meleke de buna benzer birşey demiş az önce. Bazı oyuncuların kötü oynaması takıma olumsuz yansıması falan filan. Barış sorunu kaç hafta devam etti bazı oyuncular Barış gibi aldığı paradan memnun değildi, zam falan istendi. Hoca ne yapmak istediğini hala çözemiyor mesela.bu sefer farklı
farkda şu yazın harcanan devasa paralar
kasada şu kadar para var demeçleri
futbolcularda bir sorun var ve bunun nedeni sence ne olabilir ?
özellikle davinson ve leminada çok belli oluyor
ayriyeten bizim yönetimimizin ne yazık ki fırıldak işleride var
yollamak için mobbing yapmak gibi
yapmadıkları şey değil