GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lucescudan beri iyi yabancı hoca geldiğini düşünmüyorum gsye
Trye hoca getiremiyoruz komple
Milli takım da getiremiyor kuntz falan vardı bir iki sene evvel.

FB BJK ve tsde son on yıl da iç geçirdiğimiz Topçular oldu ama ulan şu hoca bizde olsa dediğimiz bir tane bile işim olmadı.

İyi tdler buraya gelmek istemiyor

Gelecek olan yabancı hocanın da kültürel anlamda bize yakın bir yöreden yetişmesi gerekiyor. Yapı olarak, karakter olarak bize benzemeli.

Bizler her şeyi duygularımızla yapıyoruz. Kendimi bildim bileli yok sistem, yok profesyonellik, yok oyun felsefesi. Kimler kimler bu ülkeye geldi teneke bağlandı gitti.

Burası kırmızı ışıkta durduğun zaman bile korna yediğin bir ülke.

Ne zaman hayal görmeyi bırakır gerçeklere odaklanırsanız o zaman fark edersiniz bazı şeyleri. Sen her şeyi bir düzen içerisinde olan iyi kötü bir Avrupa ülkesi vatandaşı değilsin güzel kardeşim. Onların kurduğu hayaller gerçekleşebilir, sen ise anca FM'de yaparsın bazı şeyleri.

Fatih Terim tarzı bir hoca olmadıkça kimi getireceğinin hiçbir önemi yok. En iyi taktisyeni getir, başarsız olmaya mahkumdur Türkiye'de.

Okan hocaya güvenmek istiyorum ama her defasında hayal kırıklığına uğratıyor

Okan hocaya güvenmek istiyorum ama her defasında hayal kırıklığına uğratıyor

İnişler çıkışlar her zaman olur. Şu an düşüşteyiz ona rağmen 7'de 7 yaptık. Bazen böyle düşünmek lazım.

Mesela aranızda kayak eğitimi alan oldu mu bilmiyorum, şöyle anlatayım. Ağaçlara çarparsanız ciddi ölüm riskiniz var o ivmeyle ilerlerken, buna rağmen ağaçlara değil boşluklara odaklanmalısınız. Boşluklara odaklandığınız takdirde ağaçlara çarpma ihtimaliniz ciddi seviyede düşer, risk çok azalır. Ağaçlara odaklanırsanız kesin güme gidersiniz.

Şu an herkes takımın zayıf taraflarına kafayı takmış vaziyette. Ve bu hataya Okan hoca da düştü. Hayır kardeşim, sen güçlü taraflarının üstüne gideceksin, onu çok daha iyi hale getirmeye çalışacaksın, o tarafı sen tavana ulaştır, sonra zayıf alanlara yönelirsin.

Şu karaktersiz kuşlara noluyor bu takımın kötü oynama hakkı yokmuş gibi bu sezon takımı eleştirmediğim tek maç Alanya maçı oldu bir kere karşıdaki takım taş gibi bir takım zemin berbat stad atmosferi kutu gibi her 300 milyonluk kadro yapan önüne gelene 10 tane mi atacak. Real barcelona levante mallorca gibi çöplere puan bırakıyor evinde yeri gelince, real ile bu takımlar arasındaki uçurum bizle Alanya arasındaki kalite uçurumunu 100 ile çarpar futbol böyle bir şey değil ki her maç kendi atmosferinde doğaçlama bir hal alıyor. Biz böyle maç kazandıkça daha çok kuduruyorlar böyle kazanalım hep kudursunlar daha iyi.

Trye hoca getiremiyoruz komple
Milli takım da getiremiyor kuntz falan vardı bir iki sene evvel.

FB BJK ve tsde son on yıl da iç geçirdiğimiz Topçular oldu ama ulan şu hoca bizde olsa dediğimiz bir tane bile işim olmadı.

İyi tdler buraya gelmek istemiyor

care marco rose yada unai emery bami

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt