GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bi de harbiden live the space live the room

2 gün sonra muazzam bi maçımız var

Yenilirsek yeniliriz elalem ne dermiş, ya bize ne elalemden beyler veya size ne

Millet ŞL müziğini anca youtube'dan duyar hale gelmişken muazzam bi maça çıkıyoruz

Biraz tadına varın, heyecanlanın, keyiflenin ya,

Hayat böyle geçmez

Kendi kazandırdığı parayı harcattı ki bunun da en büyük kısmı Türk futbol tarihinin en büyük ismi Osimhen. Okan Buruk olmasa o da burada olmazdı. Onu düşünce harcanan para FB ve BJK ile kafa kafaya hatta belki aynı dönemde FB daha çok harcamıştır fakat 0 başarı. FB ve BJK bu dönemde muhtemelen senin de isteyeceğin türde yabancı TDler ile çalıştı, biz ise Okan Burukla.

Bir de Okan Buruk öncesi yakın dönemdeki Avrupa maçlarımıza bakalım.

13-14 CL grubunda 2 galibiyet (Juve ve Kopenhag). Madridden totalde 10 gol yemişiz. Kopenhaga dışarda yenilmişiz. Terim kovuldu Mancini geldi. Chelseaye elendik son 16 turunda.

14-15 CL grubunda 1 beraberlik o da Brugge. Rezaletse al sana rezalet.

15-16 CL grubunda 1 galibiyet (Benfica maçı). Astanayı yenememişiz iki maçta da. Sonrasınde ELde Lazioya elenmişiz. Yine rezalet.

17-18 Östersunda EL ön elemesinde elenmişiz. Olabilecek en büyük rezalet.

18-19 CLde tek galibiyet. O da Lokomotif Moskova. Bu arada CLdeki rakiplerimiz Porto ve Schalke. Bir tek Schalke ile berabere kalabilmişiz. Al sana rezalet.

19-20 CLde 2 beraberlik. Onlar da Brugge. Madrid ve PSGyi doğal olarak yenememişiz ama Brugge bizim üzerimizde ELye gitmiş.

20-21 Rangersa EL ön elemelerinde elenmişiz. Rezalet.

21-22 PSVden CL ön elemelerinde totalde 2 maçta 7 gol yemişiz. Al sana bir rezalet daha. Sonrasında EL ön elemelerinde St Johnstone ve Randersla berabere kalmışız. Senin nezdinde bunlar da rezalet. ELde gruplarda Lazioyu inanılmaz bir şans golüyle 1-0 yenmişiz. Marseille maçı açık ve net tek iyi maçımız. Lokomotif Moskovayı içerde yenememişiz. Deplasmanda 1-0 yenip tur atlamışız. Bu arada Avrupada başarılı Terim kovulmuş ve yerine Torrent gelmiş. Barcelonaya yenilmişiz. Ama o da nesi, ligde 13. olmuşuz. Avrupada başarıya rağmen taraftar mutsuz.

2013-2022 arasında 4 kere şampiyon olmuşuz. 17-18 ve 18-19 arası 2 sene üst üste şampiyonluk harici üst üste başarı yok.

Kimse Okan Buruk Avrupada başarılı demiyor. Fakat biz de Avrupada başarılı bir kulüp değiliz zaten. Öncesinde neysek şu anda da oyuz. Son 40 yılda Türkiye liginde sürdürülebilir başarı olmadan Avrupada başarı gelmemiş ve şu an ilk defa tekrardan üst üste 4 sene şampiyon olma ihtimaline sahibiz. Türkiye liginde bu kadar başarılı olduğumuz için bu sponsorlar ve bu transferler. Okan Buruk olmasa şu an FB bile olamaz belki de BJK gibi 4.lük için yarışıyor olurduk.
Avrupa'da başarılı değildik çok ucuz.
Daha önce bu kadar para harcamiyorduk.
Zaten Avrupada başarı da istemiyor.
Kurmak istediği orta sahanın Avrupa'da yeri yok. Tamamen lige odaklı.

seni başıma taç, gözlerime yaş ettim
şu hasta kalbime aşkını ilaç ettim
sen mesut ol diye ben kendi kendimi
kaderimle avutup nasıl da harap ettim

kurtuldum meyhanenin
mey kokan havasından
hor gördüğün her şeyi
çıkardım hayatımdan

Bi de harbiden live the space live the room

2 gün sonra muazzam bi maçımız var

Yenilirsek yeniliriz elalem ne dermiş, ya bize ne elalemden beyler veya size ne

Millet ŞL müziğini anca youtube'dan duyar hale gelmişken muazzam bi maça çıkıyoruz

Biraz tadına varın, heyecanlanın, keyiflenin ya,

Hayat böyle geçmez
4-5 yemeye niye heyecanalım ki ahbert? aksine gelmese daha iyi o maç.

Bodo ve usgden en en en iyi ihtimalle 4 puan çıkar ki bence 2sini de yenemicez
Cl serüvenini 34 istanbulla sonladırırız gibi geliyor.

4-5 yemeye niye heyecanalım ki ahbert? aksine gelmese daha iyi o maç.

Cl serüvenini 34 istanbulla sonladırırız gibi geliyor.

Bro dur daha yemedik işte onu diyorum

Belki de yemicez

Belki bugünkü Palace gibi bir sonuca imza atacağız, hadi atamadık diyelim sanki sürekli ŞL maçına çıkıyoruz, biraz keyfini sürmek heyecanına varmak lazım

Mesele illa galibiyet değil yani

Beşiktaş
Başakşehir
Göztepe
Trabzonspor

bu maçlar önümüzdeki maçlar hepsini kazanırsak lig biter muhtemelen

Bro dur daha yemedik işte onu diyorum

Belki de yemicez

Belki bugünkü Palace gibi bir sonuca imza atacağız, hadi atamadık diyelim sanki sürekli ŞL maçına çıkıyoruz, biraz keyfini sürmek heyecanına varmak lazım

Mesele illa galibiyet değil yani
Olay cl katılmaksa baya katılıyoruz zaten reis nasıl sürekli mi çikiyoruz sanki yav. 18 yada 19. cu falandır bu bizim belki daha fazla. Hatta şampiyon kulupler kupasinida katarsak 30 a yakın 28 falan. Bi katılım sayımız var.

dun o kadar kotu oynayip zar zor mac kazandik forumda ceza alan yok. yazik.

Beşiktaş
Başakşehir
Göztepe
Trabzonspor

bu maçlar önümüzdeki maçlar hepsini kazanırsak lig biter muhtemelen
Bjk goztepe ve trabzon maçlarının hepsi içeride çok iyi denk gelmiş.. Yoksa en az 2 tanesi kesin puan kaybı gibi duruyordu..

Geçen sezonda da yoğun avrupa fiksturunde goztepe samsun bjk ts maçlarını hep sahamızda oynamıştık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt