GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
topçu bulmak asla zor değil

8e 10a 12ye hem koyduğunda sırıtmayacak hem de gelişecek onlarca oyuncu bulursun. fazla bile söyledim trabzon 3 kuruşa iyi transferler yapıyor batagovdur vs

omurga zaten sağlam 25 altı potansiyellere gidilmeli artık
bunun için bize dünya piyasasına hakim sd lazım. ve ek olarak utkucan ve ekibi dağıtılıp daha yetkin bi ekip kurulmalı

Monaco ve Trabzonspor aşısından devam edersek sol stoper Mawissa orta saha Oulai akar 😂

Onyedika'nin neyini begenmedin? Tas gibi topcu.
Beğenmemek değil de baskı da top kaybı yapabilir gibi geldi o konuda izlediğim maçlarda o konuda biraz güven alamadım. Bir de 30 milyon euro istendiği için daha iyisini bulabiliriz düşüncesi var. İsmini pek duymadığımız 10-15 milyona oyuncularda bulabilmeliyiz aslında.

bu irfan napmağa calisiyo yahu

birak herifler azgin kudursunlar

en coskun animizda sakinlestirmege calismak da sacmaligin daniskasi bi hal

Bu takım yeterli bir takım devre arası belki 1 transfer gerekebilir, onun dışında her hattıyla iyi bir takımız.

Icardiyi eleştiren ya da sevenler olarak değil de ,Galatasaray takım kaptanının bu yaptığı hoş değil kim ne derse desin

Dün gece singoyu 50 civarına sattık önümüzdeki 4 ay son kez izleyin derim.

Lemina,jacops ve sanchez kolay sakatlanan oyuncular ve genel de darbe’ye bagli olmuyor bu sakatliklar

Bu yüzden onlari dogru kullanmaliyiz

Sanchez yine idare eder bir sekilde ama jacops ve lemina’yi simdi’ye kadar dogru kullandik rotasyon da

Büyük hatalar yapmazsak eğer ilk 24'e dün itibariyle kaldık bence zira 10 hatta 9 puanın dahi yetebileceği sezonda ekstra galibiyeti erkenden cebe koyduk.
Gilloise ile Bodo maçlarına dahi fire yazarak 4 puan diyorum akabinde Monaco, Ajax ve Atletico maçlarına 4 yazıp zaten 11'e ulaştırıyorum takımı. City maçı boxing day'e denk geliyor eğer orada City tepede olursa full yedek çıkar burayı denkleme şimdilik dahil etmiyorum.
İlk 24'e kalamama durumumuz ancak Gilloise ile Bodo maçlarında toplamda 0 veya 1 puan almamız durumunda mümkün duruyor.

İlk 24'e 10-11 puan ile kalıp akabinde turu geçip son 16'ya kalırsak yaklaşık 19-20 milyon euro gelir gelmiş oluyor bu da devre arası belki ona güvenerek 1-2 iyi hamle yapmamızın yolunu açar. Son 16 turu transferden sonra ama play-off'ta gözümüze kestirdiğimiz bir rakip olursa güzel şeyler olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt