Erkan Erdoğan
10 Numara!
- 19 Mayıs 2010
- 15.175
- 20.348
- 2.973
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben bir Afrikali topcunun 5 aldigi yerde baska bir takim icin 2 milyona kosarak takim degistirdigini gormedim. En kotu durumda ayni parayi ister.Bu çocuğa bir tık yukarı çektiğin anda premier ligde en az 3 takım cana tar. 2 milyon sterlin versinler koşarak gider.
Gam oranın oyuncusuyum diye bağırıyor eleman. Tok satıcı olursak devre arası kırılamayacak rekor gelir.
bu arsenal efsanesi değil mi liverpoolu niye yalıyor hakem + var penaltıyı vermiş sen kimsin gevşek henryHenry penaltımıza yanlış demiş
Bundan sonra adam madam değildir
Galatasaray gününde olduğunda dünyadaki her takımı yenebilir de diyor. Biri kendi takımıydı zamanında zaten.Henry penaltımıza yanlış demiş
Bundan sonra adam madam değildir
Evet övgüye de yer vermiş sonrasında fakat her zaman biraz şans da olmalı penaltı esasen penaltı değildi diye başlamış yorumaGalatasaray gününde olduğunda dünyadaki her takımı yenebilir de diyor. Biri kendi takımıydı zamanında zaten.
Araplardan kurtulduk ,artik Afrikalı oyuncuda alinmamali afrika kupası cok pis bir bela
urfalı ogundu?kontraya uygun santrafor yedeği
defanslardan kaçacak santrafor dedik renktaş zabıtadan kaçacak saatçi demedikurfalı ogundu?
Fransız takımlarına benzemeye gerek yok yeterince var kadroda ,afrika kupası var milli maclari safaride oynuyorlar, o riske gerek yok artıkbu da ne demek simdi
osimen singo gibi topculari basimizin üstünde tasiriz hocam
Reyiz 24 yaşında bir oyuncusun ve Liverpool istesin bak bakalım gidiyor mu bahsettiğim rakamlara.Ben bir Afrikali topcunun 5 aldigi yerde baska bir takim icin 2 milyona kosarak takim degistirdigini gormedim. En kotu durumda ayni parayi ister.
Osimhen niye gitmedi?Reyiz 24 yaşında bir oyuncusun ve Liverpool istesin bak bakalım gidiyor mu bahsettiğim rakamlara.
Takım dengesini bozmayacak şekilde Afrika pazarında olmak lazım bence aksine. Osimhen seviyesinde bir yıldızı Avrupalı olsa alamazsın. İtalya ve Fransa'ya transfer yapmış Singo Avrupalı olsa belki buraya bakmaz bile. İyi para veriyoruz kabul ama bu oyuncular burayı Avrupalılar gibi küçük görmüyor. Latin Amerikalılarla da benzer bir doku uyumu var.Araplardan kurtulduk ,artik Afrikalı oyuncuda alinmamali afrika kupası cok pis bir bela
Osimhen ve singo bir değil.Osimhen niye gitmedi?