GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futbol olarak daha dikine gidebilmeyi sürekli çalışmalıyız.

Misal yunusun geri kalması direkt hızlı koşu atsa gol pozisyonu olacak.
Misal osimhenin ceza sahası içine çevirdiği ilkayın arkada kaldığı pozisyon orada ceza sahası içine 1 adam daha sokmamız lazım. Bunun gibi o kadar pozisyon oluyor ki sonradan sıkıntı yaşıyoruz.
Barışın arkaya 2 kere arkaya sarktığı pozisyon pas ile buluşturamadık.
Takım olarak bunu çok çalışmamız lazım.

Yazın burada verdiğimiz savaş da dün akşam ne demek istediğimizi anlamıştır insanlık.
Barış yunus çıktığında arkaya koşan bir adam olduğunda kaldığın yerden devam edersin. Aynısı osimhen için de geçerli.
3 tane böyle bir genç yedek bunun için lazımdı. 4. de orta saha için.
Kullanmıyorsan atacaksın abi berkan, yusuf, ahmed farketmez boşuna yer işgaline gerek yok giren her oyuncu ofansif olarak rakibi yıpratmalı zaman geçirmek olmamalı amacımız.

bu seneki takımımızın 2 büyük avantajı 1- takımda gerçekten formayı sahiplenen lider oyuncu sayımız fazla.Uğurcan -İlkay-Osimhen-Apo 2- kim ne derse desin yok maliyetmiş yok şuymuş buymuş Allah nazarlardan saklasın çok iyi bir kalecimiz var.Hatta abartıyorum belki ama geçen sene kalemizde uğurcan olsaydı uefa da en az yarı final yapardık.Nasıl ilk 8 e giremediğimizi yada dinemo kiev maçını hatırlayın anlarsınız beni.O maçı alsak 8. idik

tedescoya göre duran ağrım var diyip oynamıyormuş

1759322964272.webp

Hakan'ı sezon sonu alır mıyız acaba ya. İlkay effect yapar. Bu sezon özeline İlkay, Hakan'a göre daha mantıklıydı maliyet etkinliği nedeniyle ancak sezon sonu Hakan isteriz.

Bulabilir miyiz bilmiyorum ama bu takıma Torreira seviyesinde biri daha lazım elimizi çok feci rahatlatır

Şaka bir yana Frankurt'u yensek 18 -19 puanla filan ilk 8 yapabilirdik.
Hem Monaco hem Ajax eskisi gibi değiller.
Keşke Osimhen'in yedegini alsaydık. O maçı sadece teknik direktör ve bireysel hatalar ile Osimhen yok diye kaybettik

Bodo + Belçika takımını yenersek 9 puan yapıyor.
9 puan %50 yeter gibi ama 10 puan %99 yeter.
A. Madrid maçına garantileyip çıkarsak iyi olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt