GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ajax içeride, bodo disarida olsa daha iyi olurmuş. Ajaxa iceride direkt 3 puan yazardık.

40 teklif getiren adamı 25 yapmışlar lütfedip

Oster iti 16 olmuş Oğuz desen hala 11 milyon euro

Ne oyuncular ama

12 puan altı garanti değil özellikle bizim eksi averajı düşününce ilk 24 dışı kalma olasılığı kesin gibi.
geçen sene 11 puanlar çıkmadı mı ? baktım 11 alan 4 takım olmuş zagreb averaj olayından çıkamamış -4 olan brugge çıkmış 24. olarak yani 11 puanın yeterli olma olasılığı 4 te 3 çıkıorsa yüzde 75 giriyorsun 24 bandına 12 puan ise banko çıkar bence

geçin daha transfermarkt değerlerine takılmak komik , adamların ne yaptıkları belli zaten.Bizden tek garip olan Sara'nın 22 kalması , onun dışında fbde en az 12-13 tane şişirme oyuncu var o yüzden amaç belli yani bu saçma işlere hala takılıp sinirlenmek mantıklı değil hiç

geçin daha transfermarkt değerlerine takılmak komik , adamların ne yaptıkları belli zaten.Bizden tek garip olan Sara'nın 22 kalması , onun dışında fbde en az 12-13 tane şişirme oyuncu var o yüzden amaç belli yani bu saçma işlere hala takılıp sinirlenmek mantıklı değil hiç
Transferlerde kısmi de olsa etkileri oluyor ama ne yazık ki

kontraya uygun santrafor yedeği
Valla santrafor yedeğini filan bilmem de asıl Torreira & Lemina ikilisinin yanına iyi bir 6/8 almak gerekiyor. Devre arası yapılacak ilk transferin bu olması lazım. Hele ki bu adam dinamik/driblingler ile çıkabilen birisi olursa değme keyfime

Transferlerde kısmi de olsa etkileri oluyor ama ne yazık ki
Hepsi abartı değerler , clde önümüzdeki takımlarda takım başı 7-8 tane şişirme oyuncu var 15e alınmış oyuncuya 30 falan yazıyorlar garip.Oğuz aydın gibi seneye samsuna falan kiralanacak adamın 11m olduğu yere ben inanamam şahsen

Ocak ayinda ne kadar bir butcemiz var bilmiyorum ama eger para varsa simdiden orta sahaya dinamizm katicak yeni bir Torr/Lemina karisimi bir sey bulmamiz lazim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt