GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gecen sene cikmak icin 11 puan olmasi bu sene de olacak anlamina gelmiyor, 9 puan bile yetebilir, beraberlikler gecen sene azdi tüm maclarda

Diğer maçlar hakkında fikrim yok da Atletico'ya liverpool maçındaki gibi topu verip beklersek rahat yeneriz onları da.

City malı Alvarez'i nasıl bıraktı anlamıyorum. Yılan gibi adam

Monaco
PSV
Ajax
Benfica
Oly
Güney Kıbrıs takımı
Kazak takımı
Slavia
Bence yenersek Bodo
Bu takımlar kesin çıkamaz gibi
Karabağ da büyük ihtimal

Bodo maçımız çok önemli.

Sg de cikamaz. Frankfurtun fikstürü zor onlar da cikamaz gibi. Biz ciktik ho.
Onların fikstürüne bakmadım ama PSV, Benfica filan boru gibi.
Mesela Kopenhag ve Leverkusen'in de fikstürüne bakmadım.
Bodo maçını alırsak önümüz açık gibi.
Beni tek korkutan Osimhen'in sağlığı gibi

Şuradan 4-5 beraberlik çıksın XD

29021d1166e574df6bf50febdc19ba46.jpg

Monaco
PSV
Ajax
Benfica
Oly
Güney Kıbrıs takımı
Kazak takımı
Slavia
Bence yenersek Bodo
Bu takımlar kesin çıkamaz gibi
Karabağ da büyük ihtimal

Bodo maçımız çok önemli.
Hiç bu arada bunlara gerek bile yok rtaş , kağıt üstündeki nispeten rahat maçlarımızı alırsak çıkarız gibi duruyor.Usg,Bodo,Ajax düşük kalibre takımlar sadece Usg iyi bir geçiş takımı ve Bodo komple iyi takım oyunu oynuyor ama bizim de kadro kalitesi fersah fersah üstlerinde içeride boğarak yenmemiz lazım.Ajaxta övecek bir şey bulamadım zaten bok gibi takımlar, Amsterdam güzel şehir diyeyim onlar için başka bir şey bulamadım.Ajax'ı yenemezsek kulüp kapansın valla

Hiç bu arada bunlara gerek yok rtaş , kağıt üstündeki nispeten rahat maçlarımızı alırsak çıkarız gibi duruyor.Usg,Bodo,Ajax düşük kalibre takımlar sadece Usg iyi bir geçiş takımı ve Bodo komple iyi takım oyunu oynuyor ama bizim de kadro kalitesi fersah fersah üstlerinde içeride boğarak yenmemiz lazım.Ajaxta övecek bir şey bulamadım zaten bok gibi takımlar, Amsterdam güzel şehir diyeyim onlar için başka bir şey bulamadım.Ajax'ı yenemezsek kulüp kapansın valla
Ne kadar kötü olsalar da illaki hızlı hücuma çıkıyorlardır.
1 puan da kötü olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt