GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SL‘de kalan maclar arasinda en kolay mac Ajax maci olabilir

Kolay mac demiyorum ama digerlerine nazaran daha kolay

Gecen sene bile en formsuz dönemimizde orda bence kötü oynamamiza ragmen Ajax‘tan iyiydik, kalemize 2 kez geldliler 2si de gol oldu. Ikinci gol Berkan‘in hediyesiydi zaten.

Tabii Kasim‘a kadar ne olur bilinmez ama bu kez hem daha iyi kadroyla ve daha iyi bir formla oraya gidecegiz, Kasim aylari son yillarda formumuzun en yüksek oldugu dönem oluyor

Ajax da gecen seneden bile daha kötü durumda gibi

Önümüzdeki 4 mactan minimun 9-10 puan cikarmamiz lazim, Ocak ayinda Atleti ve City maclarinda puan almamiz cok zor

SL‘de kalan maclar arasinda en kolay mac Ajax maci olabilir

Kolay mac demiyorum ama digerlerine nazaran daha kolay

Gecen sene bile en formsuz dönemimizde orda bence kötü oynamamiza ragmen Ajax‘tan iyiydik, kalemize 2 kez geldliler 2si de gol oldu. Ikinci gol Berkan‘in hediyesiydi zaten.

Tabii Kasim‘a kadar ne olur bilinmez ama bu kez hem daha iyi kadroyla ve daha iyi bir formla oraya gidecegiz, Kasim aylari son yillarda formumuzun en yüksek oldugu dönem oluyor

Ajax da gecen seneden bile daha kötü durumda gibi

Önümüzdeki 4 mactan minimun 9-10 puan cikarmamiz lazim, Ocak ayinda Atleti ve City maclarinda puan almamiz cok zor
kasıma kadar da zor onların düzelmesi gibi ya.Şöyle söyleyeyim yenerlerse Cruyff dirilecek olsun yine yenecek güçleri yok bizi o maçı ne yapıp edip almamız lazım

kasıma kadar da zor onların düzelmesi gibi ya.Şöyle söyleyeyim yenerlerse Cruyff dirilecek olsun yine yenecek güçleri yok bizi o maçı ne yapıp edip almamız lazım
Ayni fikirdeyim, ben zaten daha cok bizi kastetmistim

Allah korusun Osimhen falan sakatlanirsa isimiz cok zorlasir

Bu tarz bir aksilik yasamazsak bu kez yenmeliyiz onlari orda ki yeneriz de bence zaten

Üzüldüm burada yav. Ekmek diliminin yağlı tarafının üstüne düşmesi gibi yapıştı yere Jones.

G2Ky4nrWIAApv0G.webp

Monaco
PSV
Ajax
Benfica
Oly
Güney Kıbrıs takımı
Kazak takımı
Slavia
Bence yenersek Bodo
Bu takımlar kesin çıkamaz gibi
Karabağ da büyük ihtimal

Bodo maçımız çok önemli.
Altımızda olacak 12 takıma ihtiyaç var, o yüzden favorilerin hep kazanması işimize gelir

ahahaha futbola fransız herif çıkmış yine piyasaya sorsan ajaxta litmanen,bergkamp,van basten falan oynuyor sanıyordur da onları da bildiğinden değil fifadan falan biliyordur zaten.Yine her zamanki gibi boş argümanlar sanki herhangi bir türk takımı bu kadar iyi kadroya sahipken rezil ajaxla karşılaşmış gibi bomboş işler işte maksat boş yapmak olsun , zaman geçsin :D

Liver maçını kaybetmeyiz ama buna atmosfer sebep olacak yazmıştım nitekim öyle oldu bizim taraftarımızın saha gücümüzün muadili yok bu takım Deplasmanda sadece monaco dan 3 puan alsın ne hocaya lafım olur bundan sonra ne oyuncuya. O zaman harbi teknik taktik ile biz gerektiğinde bir şeyler yapabiliyoruz derim.

Bodo ve Ajax maçlarında da tıpkı Liverpool maçında olduğu gibi aynı futbol mentalitesi, kompakt oyun, takım halinde baskı, takım halinde savunma, maksimum ciddiyet ve konsantrasyon ile oynayabilirsek eğer 2 maçı da kazanmamamız için bir neden göremiyorum. Okan Hoca da artık anlamıştır sanırım CL'de kazanmak için hangi oyunun gerektiğini.

Ha şimdi gidip Bodo'dan içeride 3 tane yesek şaşırır mıyım? Şaşırmam. Ulan biz Liverpool'a diz çöktürmüş takımız, Bodo da kim diye o maça çıkarsan 3 tane tıklatır giderler, hiç sekmez.

Edit: Aynı şey bjk maçı için de geçerli. Futbol, kibri ve gevşekliği kaldırmıyor, bunu defalarca gördük.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt