Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 22.944
- 20.931
- 1.848
Çok güzel bir paylaşım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakem dünyanın en iyi hakemi, iyi maç yönetti. O pozisyonda İcardi'ye inanmadı maalesef, fizik durumundan bile inanmamış olabilir. Maalesef güçsüzlüğünü hissediyor rakipler de, hakemler de... Osimhen daha basit faulü almayı becerdi ilk yarı misal.Hakem konusmak istemiyorum ama Liverpool macinda hakem bariz taktir haklarini onlardan yana kullandi.Icardinin pozisyonlar felan Liverpoolu diri tutmaya calisti.Kulubun bu tarz seylere karsi da Uefaya sikayet etmesi gerekir diye dusunuyorum.
Doğru diyorsun, bence de sonuca etki edecek durumlarda risk almadı kendi açısından. Ama ikili mücadeleler de lehimize ve aleyhimize çaldığı düdükler ile ince ince doğradı hırbo.Hakem konusmak istemiyorum ama Liverpool macinda hakem bariz taktir haklarini onlardan yana kullandi.Icardinin pozisyonlar felan Liverpoolu diri tutmaya calisti.Kulubun bu tarz seylere karsi da Uefaya sikayet etmesi gerekir diye dusunuyorum.
Yok valla aklima geleni soyledim net olan kararlarda tamam da isterse uzayin en iyi hakemi olsun kararlari hep liverpool lehine verdi.Penalti pozsiyonuna birsey demiyorum var la farkedilecek bir karar cunku.Ancak bizim oyunculara cok karsi cok rahat davrandi.Hakem dünyanın en iyi hakemi, iyi maç yönetti. O pozisyonda İcardi'ye inanmadı maalesef, fizik durumundan bile inanmamış olabilir. Maalesef güçsüzlüğünü hissediyor rakipler de, hakemler de... Osimhen daha basit faulü almayı becerdi ilk yarı misal.
Güzel maç çıkardı, +8 dedin mi bitirdi, ülkemizde olsa +2 daha eklenirdi son yılların modası.
İki hata gördüm, birinde Torreira'ya taban ile girildi, net sarıyı atladı, diğeri de Liverpool'a çaldığı penaltıda müdahaleyi görememesi.
fenerli basketçiler reis. litvanya'ya gidiyolardır maçları var
Tam tersini düşün. Ilk topu Ilkay Torri'ye verse sence o top yine Ilkay'a gelir miydi?Oralara kadar gelip topu alan Torreira, İlkaya verip ortasahada boşluğa ışınlanan yine Torreira, Barışın önüne su gibi topu akıtan yine Torreira, ama 50bin video yapılmış İlkay 200İq diye
silas andersentotalde 20 milyona 25 yaş altı
sol stoper
driblingçi os
hızlı pır pır santrafor
önerin
silas andersen
woledze
fıdırıkov
@Ata B. Oğuz Görürsem buraya damlarım ahbŞimdiden yatmaya başla rüyaya ahbert bodo maçinin sonucunu isteyeceğim senden günü gelince@Ata B. Oğuz

Çok güzel bir paylaşım
Onlarin bundan sonra en fazla 4 puan alabilecegini dusunuyorum Ajax tan alirlar birde beraberlik cikarabilirler.Biraz da karabağ konusmak lazim. Adamlar ilk cl denemiyinde 2de 2 yaparak basladi