GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim bir oyun karakterimiz yok.
Büyük takımlara karşı sığırspress yapıyoruz bunu la övünüyoruz ama top bizde olsun oyunu oynayacağız diyoruz ligde attığımız goller kontra yada duran top.
Serpme kahvaltı gibi futbol mu olur olm.

Dün samsunun oynadığı oyunu izlerken gerçekten utandım. Herifler kanatlar arasında 2 saniyede 50 metre topu değiştiriyor. Biz abdülkerim ve davinsona dürttürmeden yapamıyoruz. 45 saniye bizim minimum topu değiştirmemiz.
Ligin seviyesi kaynaklı olarak ne kadar defansif açık verirsen ver, ne kadar kötü set oyunu oynarsan oyna bizim takımın havan topu atar gibi topu ileriye şişirip rakiplerin topu indirememesi veya tehlikeli yere indirmesi veya sığır pres ile topu kazanmamız sebebiyle öyle ya da böyle sonuç alıyoruz. 1-2-3-4 derken illa biri net pozisyon oluyor. Hoca da oyuncular da işin bugunu bulmuş. Anadolu takımları ile bizim takım arasında uçurum derecesinde fark var kadro kalitesi olarak. Ligin en iyi Anadolu takımları bile ne kadar iyi ve sistemli oynarsa oynasın oyuncu kalitesi sebebiyle gol yazamıyor zaten kolay kolay. Dün de gördük. Elli tane kaçırdılar. Derbilerde zaten genel olarak extra motivasyon ve kadro üstünlüğü ile götürüyoruz işi. Kimse üst düzey set oyunu filan beklemesin. Hocanın bildiği tek oyun bu. Tottenham, Bayern, Liverpool, Manu gibi topu bırakmamız gereken maçlarda bir şekilde işe yarıyor yine ama Bodo maçında ıkınacağız muhtemelen.

Musaba > BAY desem
Bay gibi 2 senede 100 maça çıksın, her mevkide oynasın üstüne skor katkısı da versin, o zaman kıyaslarız.

Bir mallık yaptı diye sandığınız gibi kötü futbolcu olmadı ya da verdikleri emekler kaybolmadı.

Samsun iyi de asla gol atamayacak gibi garip bir futbol oynuyor.

Bu kadar beceriksiz olunmaz.
O forvetteki mal yok mu tesisin önünde döverim o malı da 2 metre adam sahile kadar uçurur beni diye korkuyom.

Samsunun en büyük iki sorunundan birisi muadilmuaji ile holse.
İkisi de sonuçsuz bal yapmayan arı. Bu sene 2 tane daha eklediler kanatlara :asd:
Holse yerine portekizliyi oynatsa bazı şeyler değişir gibi de sane sendromu var gibi onlarda da.
Bakalım ne olacak, yönetimin biraz aklı olsa daha iyi adamlara giderdi parası da yok değil.

O forvetteki mal yok mu tesisin önünde döverim o malı da 2 metre adam sahile kadar uçurur beni diye korkuyom.

Samsunun en büyük iki sorunundan birisi muadilmuaji ile holse.
İkisi de sonuçsuz bal yapmayan arı. Bu sene 2 tane daha eklediler kanatlara :asd:
Holse yerine portekizliyi oynatsa bazı şeyler değişir gibi de sane sendromu var gibi onlarda da.
Bakalım ne olacak, yönetimin biraz aklı olsa daha iyi adamlara giderdi parası da yok değil.
Dimata gitti mi

Holse’yi çok övüyorlardı geçen sezon aslında.

Forvetteki herif bitiremiyor da çok yıpratıyordu önceden, Cheriff atar herhalde.

Sol bek yılan ama, aşırı beğendim dün.

Devre arası İcardi, Jakobs satılsın
Fakir Osimheni Hadji Wright alınsın, solbeke Leif Davis

Devre arasinda okan beye os aldırmak icin ne yapmaliyiz.

Ligin seviyesi kaynaklı olarak ne kadar defansif açık verirsen ver, ne kadar kötü set oyunu oynarsan oyna bizim takımın havan topu atar gibi topu ileriye şişirip rakiplerin topu indirememesi veya tehlikeli yere indirmesi veya sığır pres ile topu kazanmamız sebebiyle öyle ya da böyle sonuç alıyoruz. 1-2-3-4 derken illa biri net pozisyon oluyor. Hoca da oyuncular da işin bugunu bulmuş. Anadolu takımları ile bizim takım arasında uçurum derecesinde fark var kadro kalitesi olarak. Ligin en iyi Anadolu takımları bile ne kadar iyi ve sistemli oynarsa oynasın oyuncu kalitesi sebebiyle gol yazamıyor zaten kolay kolay. Dün de gördük. Elli tane kaçırdılar. Derbilerde zaten genel olarak extra motivasyon ve kadro üstünlüğü ile götürüyoruz işi. Kimse üst düzey set oyunu filan beklemesin. Hocanın bildiği tek oyun bu. Tottenham, Bayern, Liverpool, Manu gibi topu bırakmamız gereken maçlarda bir şekilde işe yarıyor yine ama Bodo maçında ıkınacağız muhtemelen.
İyi de dünkü atakları ortaları yada pasları biz yapıp ceza sahasına topu soktuğumuzda sonuca gidiyoruz ki.
Bu demek değil ki çorba yapalım.
70 milyonluk adama ihtiyacımız yoktu bunun için.
Şişirecek kalanı toplayacaksak 30 milyonluk singo style bir eleman da olurdu.
Bunun yanında sane 12 icardi de bizden 6 alıyor.

Kadroya 70 milyonluk adam alınıyor 130 harcanıyor deniliyor da bu bonservis muhabbeti işi sulandırıyor. Osimhen beleş gelse 70 milyon harcamış olacaktın uğurcanı almasan 30 nilyon daha elsi yazacaktın ki risk almak istemediğimizden bu bonservisler veriliyor.

İyi adama bonservis verilir. İyi adama maaş da verilir sorun yok. Ama iş bir yerden sonra çorba oluyor.
Be yaptığımızı inan izlerken anlamıyorum. Nasıl bir taktik var falan çözemiyorum.
Hedef avrupa ise biz neden bunu transfer dönemi hissedemiyoruz. Transferin son günü avrupa listesindeki 2 adam gidiyor bir tanesi sonra gidiyor. Yine eksik adam yazıyorsun.
Hedef avrupaysa bu adamların bazılarını ligde dinlendirmen lazım. Bu sene 3 paket halinde 1 ayda neredeyse 7şer maça çıkacağız. 2si ocak ve şubat aylarında.

Hedef gol atmak maç kazanmaksa frankfurt gibi maçlarda biz bunu hissedemiyoruz.

Ben maç izlediğimde bu takımın 2 şekilde gol atabildiğini görüyorum.
1- top rakipteyken hızlı atağa çıktığımızda
2- duran top

O zaman desinler ki biz kontrollü bir futbol oynayıp kontra kovalayacağız.

Koca ispanya bize 6 attığında bu taktiği kullandı.
Bu utanılacak bir şey değil ki.
Bu baskılı futbol da değil.

Ufak örnek.
İspanya araya adam kaçırıp hızlı atağa her kornerde çıkabiliyor.
Samsunspor, prag falan çıkıyor. Sen kornerde tuttuğun topu hurra ileri gitsin diye atıyorsun.
Sanchez çevresinde adam yokken koşup topa kafa vuruyor orta sahanın ortasına doğru. Yakınında 1 tane rakip yok 2 tane bizden var.

Ceza sahasında aynı durum 3-5 kere yaşanıyor.
Değişmiyor bu.
Her sene aynı sorun devam ediyor.
1 milyonluk vandrongelen çevre kontrolü yapıp topu güvenli bölgeye atarken sen atamıyorsun.

Derdimiz bunlarla. Kimliksiz bir takımız maalesef.

Dimata gitti mi

Holse’yi çok övüyorlardı geçen sezon aslında.

Forvetteki herif bitiremiyor da çok yıpratıyordu önceden, Cheriff atar herhalde.

Sol bek yılan ama, aşırı beğendim dün.
Pafosa gönderdiler.

İyi adamlar var ve bunu daha iyi gösteren orta sahadaki ntcham ve holsenin gezgin olması ve sürekli pas dağıtması.

İzlandalı cidden iyi adam ama işte sürekli açıpını kapatan satka ve drongelen var. Oyundan kopmuyor adamlar vasat herifler bana kalırsa ama sürekli top takibi yapıp engelleyince işler daha kolay oluyor. Ntcham sürekli adamın açığını kapatıyor.
Ben bizim sol bekler ileri gittiğinde açığını kapatan bir 6 numara görmüyorum 4 senedir.
6 numara bek ile birlikte ceza yayına koşuyor. Hem son beki hem stoperi kapatmaya çalışan bir Abdül ve ters tarafta da bir davinson var.
İş daha boka sardığında davinson sola kayıyor bu adam solda beyin donmadı yaşıyor artık bunu kabullenmeleri gerekiyor.

bu sene en iyi transferimiz uğurcan oldu

2. sıra için osimhen ve singo kapışırlar

1759749228847.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt