GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ümit akdağ var alanya'da. sol stoper.
lucescu, romanya milli takımına almaya çalışıyor. orada doğmuş oyuncu.
iyi diyorlar. ben çok dikkat etmedim
gerçekten ışık varsa abdülkerim'den sonrası için düşünmek lazım.

konyada ki tunahanda ışıl ışıl parıldıyor

Bu Samsun'da ki musabba acaip değişik bir oyuncu
Inanılmaz suratli dar alan geniş alan hepsinde çok kolay çalım atabiliyor bu tarz oyunculara yatırım yapmak lazım daha 24 yaşında barış Alper elden çıkarsa kontenjan varsa bu tip adsmlara da gitmek lazım oynatmasan bile alıp Samsun'da birakabilirsin bugünde Kayseri'ye karşı muazzam oynadı

Inanılmaz suratli dar alan geniş alan hepsinde çok kolay çalım atabiliyor bu tarz oyunculara yatırım yapmak lazım daha 24 yaşında barış Alper elden çıkarsa kontenjan varsa bu tip adsmlara da gitmek lazım oynatmasan bile alıp Samsun'da birakabilirsin bugünde Kayseri'ye karşı muazzam oynadı
fener maçında da etkiliydi. semedo hiç duramamıştı karşısında ki o da atlet bir adam normalde.
ama son hamleleri yapamıyor pek. bizim barış kadar kuvvetli. hatta daha hızlı olabilir.
ben de beğendim. gözlenmesi gereken bir adam.
son tercihleri azıcık düzelse seviye atlar.

Aslinda her yil böyle bir oyuncu almaya calisip direkt kiralik göndereceksin ama maliyeti düsük olacak, her aldigin oyuncu tutacak diye birsey yok. Eksiler bilir, ilhan cavcav bunu cok yapardi, getiridi üc bes afrikali oyuncu tutani satar tutmayani postalardi.

aslında epey hatalar yapmış daha önceki maçlarda. avrupadan eletmiş hatalarıyla.
zaten iki maçtır da yedek kalıyor başak'ta.
ama bizim sol kanat tamamen mort olduğu için ezdi orayı.
eren yine jakobs ile dönüşümlü oynar ama barış'taki durumu sıkıntılı. takımın anahtar oyuncuların biri yok hüviyetinde şu anda. yedeği de yok.
ya toparlayacak ya da yerine biri bakılacak.
Barışin yedegi nası yok olum yunus ve sane kanatlari yaparsın yedege duser barışta gayet düşürmek istersen.

Devre arasi bence sirf kiralik oyuncu gelsin zorunlu alim maddesi olmayan. Millet bize gelince durmadan böyle kapiyor oyunculari.

stopere de 30-35 vereceksek toulusedaki sol stoper olan çocuğa bassınlar parayı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt